Montering af varmepumpe

3 tilbud på luft til vand varmepumper i Greve

En luft til vand varmepumpe er den energi- og miljøvenlige erstatning for dit gamle gas- eller oliefyr. Det giver dig en billigere varmekilde, uden at du behøver udskifte resten af centralvarmeinstallationen. Vi giver dig 3 uforpligtende tilbud på luft til vand varmepumper i Greve fra håndværkere, vi kan stå inde for.

Det bliver ikke billigere at opvarme din bolig med olie og gas

Så jo før du finder en billigere og mere miljøvenlig, fremtidssikker varmeløsning, jo flere penge kan du spare, og jo mindre belaster du og din familie miljøet.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Indhent tilbud på varmepumper

Slip for bøvl og besvær med at få pris på en luft til vand varmepumpe i Greve

Det kan være svært at finde en autoriseret varmepumpeinstallatør, som har tid til at sætte en varmepumpe med luft til vand teknologi op i den nærmeste fremtid. Samtidig er det svært for almindelige mennesker at vurdere både prisen og håndværkerens pålidelighed. Alt det kan vores tilbudstjeneste hjælpe dig med. Her får du den skarpeste varmepumpe pris – helt gratis!

  1. Ingen forgæves henvendelser – Vi har et fast samarbejde med erfarne varmepumpemontører, som har tid til at sætte din varmepumpe op snarest muligt.
  2. Slip for at rykke for tilbud – Vi anvender kun seriøse varmepumpemontører, som giver dig den bedste oplevelse. Derfor sender de deres tilbud hurtigt.
  3. Gratis rådgivning hele vejen – Bruger du vores tilbudstjeneste, får du helt gratis hjælp til at specificere opgaven, samt råd og vejledning under hele processen.

3byggetilbud.dk - Forstå konceptet på 1 minut
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Den sikre og snusfornuftige vej til en luft til vand varmepumpe i Greve

Vælger du at bruge vores tilbudstjeneste til at indhente 3 tilbud på opsætning af luft til vand varmepumper i Greve, er du sikker på, at både prisen og kvaliteten af arbejdet er i orden – og vi giver en garanti på op til 35.000 kroner på opgaven.

Undgå klamphuggere og røverpriser

Vi kan ikke vide alt om alting. Så ligger dine spidskompetencer inden for et helt andet fagområde, er det klart, at det er svært at gennemskue, om pris og kvalitet er i orden, når du får tilbud fra en håndværker.

Samtidig har du sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der tager overpriser og måske aldrig kommer som aftalt. Det gør det endnu mere utrygt at skulle vælge håndværker.

Det undgår du, hvis du bruger vores tilbudstjeneste. Vi samarbejder kun med varmepumpemontører i og omkring Greve, som har leveret et tilfredsstillende stykke arbejde for andre af vores kunder. Disse kunders anmeldelser kan du læse på den enkelte montørs profilside. 

Derudover får du altid 3 tilbud. Det sikrer dig, at du får en pris, der holder sig inden for det niveau, der er på området – og flere dygtige montører at vælge imellem.

Derfor er du sikker på, at du altid får den bedste pris og den bedste og mest troværdige varmepumpemontør, når du bruger vores tjeneste.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Vi har formidlet over 400.000 håndværkeropgaver

Siden år 2000 har vi hjulpet danskerne med at få bedre priser på deres håndværksopgaver og bedre oplevelser med håndværkere.

  • 98 % af alle opgaver leveres tilfredsstillende til kunderne
  • Erfarent og kompetent rådgiverteam hjælper undervejs
  • Få garanti på op til 35.000 kroner på formidlede opgaver

Så har du brug for hjælp til at få indhentet tilbud på opsætningen af en varmepumpe med luft til vand teknologi i Greve, er vi den sikre vej til både den bedste pris og den mest pålidelige håndværker.

Luft til vand varmepumpe
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Spar penge med en luft til vand varmepumpe

En varmepumpe er en af de mest økonomiske varmekilder, du kan få til din bolig i dag. Og den er miljøvenlig!

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Her finder du de bedste luft til vand varmepumpe erfaringer i Greve

Vi har samlet vores erfaringer her, så du kan blive bedre klædt på til at vælge den rigtige luft til vand varmepumpe til at erstatte din nuværende varmekilde. Så kan du lettere tage snakken med håndværkerne og være tryg ved processen hele vejen i mål.

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe fungerer ved at hente et tilskud til opvarmningen af boligens rum og brugsvand fra udeluften. Derved får du en nem og billig måde at erstatte dit gamle olie-, gas- eller træpillefyr med en billigere, fremtidssikker og mere miljøvenlig varmeløsning, uden at du behøver at udskifte hele dit centralvarmeanlæg. 

For med en luft til vand varmepumpe i Greve skal du ikke installere nye radiatorer eller ny gulvvarme. Det er bare at hive fyret ud af dit centralvarmeanlæg og sætte varmepumpen ind. Derved får du en øjeblikkelig, kontant besparelse på varmebudgettet i din helårsbolig. 

Luft-til vand varmepumpen leverer nemlig 3,5 til 5 gange så meget varme, som den mængde strøm den bruger. Derved får du også en meget bedre miljømæssig samvittighed.

En endnu mere energieffektiv løsning er en varmepumpe til jordvarme. Den er dog voldsomt dyrere i både anskaffelse og installation. Bl.a. fordi der skal graves varmeledninger ned i jorden.

Har du et større sommerhus med en centralvarmeinstallation, kan du også overveje at installere en luft til vand varmepumpe i sommerhuset. Har du ikke en centralvarmeinstallation, er det oftest billigere at erstatte den eksisterende varmeløsning med en luft-til-luft varmepumpe.

Hvordan virker en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe består af:

1) En udeenhed, som henter et tilskud til varmen fra udeluften
2) En indendørs varmepumpe, som opvarmer brugsvandet

Varmetilskuddet til opvarmningen af brugsvandet til rumopvarmning i centralvarmeanlægget – og eventuelt det varme vand til køkken og bad – hentes ud af udeluften, ved at luften trækkes gennem en fordamper, der er placeret i udeenheden. 

Derved opvarmes et kølemiddel, der har et meget lavere kogepunkt end vand, så det bliver til damp. Derfor kan du også hente varme ud af udeluften om vinteren.

Dampen komprimeres derefter, så temperaturen stiger, hvorefter den ledes ind i varmepumpen indenfor. Her afgives varmen til brugsvandet i den indendørs varmepumpe gennem en såkaldt kondensator. 

Derved afkøles kølemidlet, så det atter bliver til væske. Kølevæsken ledes derefter tilbage til udeenheden, hvor den på ny opvarmes af udeluften, så processen kan starte forfra.

Hvilken luft til vand varmepumpe skal jeg vælge?

Når du skal vælge luft til vand varmepumpe er det vigtigt, at du finder en model, der giver dig den største udnyttelse af hver eneste kWh strøm, som varmepumpen bruger. Det kaldes for varmepumpens effektivitet.

Effektiviteten måles ved hjælp af den såkaldte SCOP-standard. Den angiver, hvor mange gange flere kWh varmeeffekt varmepumpen leverer for hver kWh, den forbruger. 
Et SCOP-tal på 4,7 betyder, at varmepumpen leverer 4,7 gange så høj varmeeffekt som den mængde strøm, den forbruger. En god varmepumpe med luft til vand teknologi bør have et SCOP-tal på mellem 4,5 og 5 – i dag, for at være en god investering. 

SCOP står for Seasonal Coefficient Of Performance, og beregnes ved at tage gennemsnittet af en række effektmålinger hen over fyringssæsonen. Derved tages der højde for, at luft til vand pumpen kan hente mere varme ud af udeluften om efteråret og foråret. Derfor er den mere effektiv først og sidst på fyringssæsonen, og mindst effektiv når det er allerkoldest om vinteren.

Bedst med gulvvarme
Vil du have den bedste udnyttelse af din luft til vand varmepumpe, skal centralvarmesystemet være gulvvarmebaseret. Her behøver der ikke være nær så høj en fremløbstemperatur på vandet i systemet som ved radiatorvarme. 

Derfor kan luft til vand varmepumpen nøjes med at varme vandet op til en lavere temperatur, end hvis dit centralvarmesystem anvender radiatorer. Det betyder, at du oftest kan hente en større del af varmen ud af udeluften, hvorfor varmepumpen bruger mindre strøm.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe i Greve?

Har du besluttet dig for at få installeret en luft til vand varmepumpe i din bolig i Greve, skal du dels have fat i en varmepumpe, og dels have en montør til at sætte den op.

Luft til vand varmepumpe pris
En luft til vand varmepumpes pris afhænger af, hvor højt et SCOP-tal varmepumpen har. Jo mere energieffektiv pumpen er, jo dyrere er den oftest i anskaffelse.

Skal du sammenligne varmepumper med forskellige SCOP-tal og priser, er det derfor en god ide at dividere prisen med SCOP-tallet. Derved får du et tal, der viser, hvilken pumpe der giver dig den største energiudnyttelse til prisen. Jo lavere tallet er, jo billigere et valg er luft til vand varmepumpen i daglig drift.

Prisen afhænger i nogen grad også af luft til vand varmepumpens levetid. Har er de dyrere varmepumper med luft til vand teknologi oftest mere holdbare. Det betyder, at de dyre modeller oftest bliver den billigste løsning over tid, fordi de holder meget længere end de lidt billigere modeller.

Luft til vand varmepumpe pris inkl. montering
Skal du kende din luft til vand varmepumpes pris inkl. montering, skal du først have fat i en håndværker, der kan – og må – sætte varmepumpen op.

For skal du kunne udnytte tilskudsmulighederne til din nye varmekilde – dem kommer vi ind på senere – skal løsningen være sat op af en autoriseret varmepumpemontør.

De kører med individuelle timepriser. Derfor kan der være endog meget store forskelle på timepriserne, selv om alle montørerne holder til i Greve, Greve kommune og omegn.

Det er bl.a. derfor, vi altid giver dig 3 tilbud på din varmepumpe. For derved får du et mere retvisende billede af prisniveauet. Havde vi kun givet dig et eller to tilbud, vidste du jo ikke, om de kom fra de dyreste varmepumpemontører, vi kunne finde.

Hvor stor skal din luft til vand varmepumpe være?

Når det drejer sig om at finde en luft til vand varmepumpe i den rette størrelse til din bolig, handler det især om boligens størrelse, og hvor godt den er isoleret.

Jo større din bolig er, jo større effekt skal luft til vand varmepumpen levere – og jo dyrere bliver den. Prisforskellen er dog ikke særlig stor, da der er en række grundlæggende udgifter ved pumpen, som lægger et forholdsvist højt udgangspunkt for prisen sammenlignet med en luft til luft varmepumpe.

En luft til vand varmepumpe inkl. montering til en bolig lige under 150 m2, koster i omegnen af 80-100.000 kroner inkl. montering. Tilsvarende koster en luft til vand varmepumpe til en bolig på 250 m2 i omegnen af 120.000 kroner. Altså er det omkring 20.000 kroner dyrere at få varmet de sidste 100 kvadratmeter bolig op.

En jordvarme-baseret varmepumpe er endnu dyrere i anskaffelse. Det skyldes primært det store anlæggelsesarbejde med nedgravning eller nedskydning af jordvarmeslanger i jorden. Til gengæld er effektiviteten på jordvarme meget højere.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe egentlig i drift?

Hvor mange kWh bruger en gennemsnitlig luft til vand varmepumpe, når den kører?
Igen afhænger det af hvor stor effekt, varmepumpen skal levere – og dermed indirekte af, hvor stor den bolig er, som den skal opvarme.

Som tommelfingerregel skal du regne med, at en moderne luft til vand varmepumpe med et pænt højt SCOP-tal bruger lidt over 50 kroner i strøm om året pr. kvadratmeter bolig, den skal opvarme. Altså bruger du lidt over 6.000 kroner om året i strøm til at opvarme et traditionelt parcelhus på 120 m2.

Tilsvarende giver luft til vand varmepumpen dig en besparelse på op til 15.000 kroner om året i forhold til olieudgifterne til et nyere oliefyr. Og omkring 5-6.000 kroner i forhold til et gasfyr. I forhold til træpiller bliver besparelsen på omkring 1.500 kroner, hvis vi ikke regner afskrivninger på varmepumpen med. Gør vi det, er træpillerne billigere i drift set over en 10-årig periode.

Kan en luft til vand varmepumpe køle?

Du har sikkert hørt om, at du kan bruge en luft-til-luft varmepumpe som aircondition om sommeren. 

Det kan du på sin vis også med en luft til vand varmepumpe. Men her sker afkølingen indirekte ved at lede afkølet vand fra varmepumpen rundt i radiatorer eller gulve i boligen. 

Det giver en meget lavere afkøling af indeklimaet i forhold til en luft-til-luft varmepumpe, der afkøler indendørsluften direkte. Derfor er der ikke den store fidus i at bruge din luft til vand varmepumpe som ”aircondition” om sommeren.

Hvor skal jeg stille min luft til vand varmepumpe i Greve?

Den største udfordring ved en luft til vand varmepumpe er oftest dens placering af udeenheden. 

Her er den mest optimale placering, at stille udendørsenheden lige uden for det gamle fyrrum. Derved er det bare at bore huller gennem væggen til køleslangerne. Så er du kørende.

Problemet er dog, at hvis dit fyrrum ligger tæt på naboerne, kan støjen fra udendørsenheden risikere at genere dem – særligt om natten. For både blæseren og kompressoren i udendørsenheden larmer en del. Derfor skal du være opmærksom på, hvor meget larm din luft til vand varmepumpe laver.

Bor du inden for bygrænsen i Greve, må støjniveauet fra udendørsenheden maksimalt være på til 35 dB(A) om natten, når den måles i naboens soveværelse. Og bor du udenfor Greve byskilt, må nattestøjen maksimalt være på 40 dB(A).

Om dagen må varmepumpens udeenhed larme noget mere. Derfor er det næsten altid støjniveauet om natten, der kan give klager fra naboerne.

Klager naboerne, kan du forsøge at afskærme udendørsenheden med et såkaldt varmepumpeskjul. Det er en kasse med støjisolering på 3 af varmepumpens sider. Men fordi luften skal kunne strømme frit gennem varmepumpen, er det forholdsvis begrænset, hvor støjreducerende varmepumpeskjulet er.

Derfor er det oftest nødvendigt at flytte varmepumpens udendørsenhed, hvis du ikke kan finde en varmepumpe med et støjniveau, der er lavt nok.

Kan man købe en luft til vand varmepumpe i Greve med tilskud?

Reglerne ændrer sig hele tiden, så du skal være sikker på at nedenstående satdig er gældende dags dato (spørg din håndværker til råds).

Anskaffer du en luft til vand varmepumpe som erstatning for dit gamle olie-, gas- eller træpillefyr, kan du få udbetalt et kontant energitilskud til anskaffelsen, som matcher den energibesparelse, du opnår målt i kWh-timer.

Få energitilskud til din varmepumpe
Du kan søge om energitilskuddet hos et hvilken som helst dansk energiselskab. Ansøgningen skal foretages før du så meget som indkøber varmepumpen. Derfor må du hverken købe varmepumpe eller bestille håndværkere til opsætningen, før du har fået tilsagn på energitilskuddet fra energiselskabet. 

Derudover skal varmepumpen opsættes af en autoriseret varmepumpemontør, for at du kan få tilskud.

Svært at beregne besparelsen, og nemt at træde ved siden af
Desværre er det svært at beregne den konkrete energibesparelse i kWh, som du vil opnå. Den afhænger nemlig både af hvilken varmekilde du skifter fra, og hvor godt din bolig er isoleret. Tit vil det kunne betale sig at efterisolere boligen, for at få et højere energitilskud – og visse isoleringsarbejder er det også muligt at søge energitilskud til.

Samtidig er det nemt at gøre en fodfejl i ansøgningsprocessen, så du ved et uheld kommer til at diskvalificere dig selv til at få tilskud.

Derfor tilbyder alle de varmepumpemontører, som vi arbejder sammen med, at stå for din ansøgning om energitilskud. Så er du sikker på, at kWh-besparelsen beregnes korrekt, og at du ikke gør noget forkert.

Udnyt det udvidede håndværkerfradrag
Udover energitilskuddet kan du udnytte det udvidede håndværkerfradrag frem til 2026 til at få et kontant nedslag i din skat.

Det betyder, at du får et skattefradrag på skatteværdien af arbejdslønnen op til 25.000 kroner pr. voksne medlem i husstanden, som betaler for montagearbejdet. Så er I to voksne i husstanden, kan hver af jer få et kontant skattefradrag på omkring 6.500 kroner alt efter jeres skatteforhold.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over varmepumpefirmaer i Greve eller hele Greve kommune

Ønsker du selv at finde en elektriker, en professionel montør eller et varmepumpefirma i Greve eller hele Greve kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 108 varmepumpefirmaer i Greve. Find en elektriker eller VVS'er i Greve og omegn herunder. I hele Greve kommunefindes der flere varmepumpefirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig elektriker.
ADVANTEC ApS
Greve Landevej 113, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 01. september 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Alarm Klubben ApS
Mosede Klintvej 50, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 23. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Amdi VVS
Strøhusvej 25, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Andersens El-Teknik
Greve Centervej 68, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ApS PMMP
Skovduevej 9, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 23. juni 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AV Teknik - Bjørn Sundahl ApS
Stolpeager 26, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AYDIN Service
Hundige Bygade 69, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 29. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
B. L. CHRISTENSEN VVS ApS
Ved Skellet 22, 2670 Greve
Ansatte: 2
Startdato: 21. juni 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Beckergruppen ApS
Geminivej 50, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 17. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bergendorff-EL ApS
Blåhusvej 11, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 13. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BLIK OG RØR SERVICE ApS
Olsbæk Strandvej 3, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 08. juli 1985,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Blikkenslager Frank Jensen
Vestre Odinsvej 16, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BP EL & DATAINSTALLATION ApS
Tværager 47, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 15. januar 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BRDR. LARSEN VVS ApS
Vibevænget 3, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 5
Startdato: 21. februar 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Buchholz Varme & Sanitet
Røglestien 9, 4030 Tune
Ansatte:
Startdato: 12. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Centaur El
Metavang 12, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dansk Blik & Rør Service ApS
Kappelev Alle 2, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. november 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Del Prado Byggeservice
Elmelyparken 2, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 01. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Din Varmepumpe
Solrød Byvej 11, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 01. november 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
dk klima teknik v/Hans Jørgen Clausen
Hyrdestien 6, 4030 Tune
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EL-HEAT AF 1/1 1980. GREVE STRAND ApS
Håndværkervænget 11, 2670 Greve
Ansatte: 13
Startdato: 23. februar 1980,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
El-rådgiver v/Erik Jacobsen
Lundevej 26, 4030 Tune
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EL-TEK v/Vivi Helene Kjærgaard
Geminivej 29, 2670 Greve
Ansatte: 4
Startdato: 01. oktober 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Elfirmaet Hjortskov & Jensen A/S
Korskildemark 4, 2670 Greve
Ansatte: 15
Startdato: 16. december 2014,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Elfirmaet KN & Jensen A/S
Korskildemark 4, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 12. august 2022,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Ellegaard EL ApS
Blommestien 2, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 13. marts 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Elsager Entreprise v/Jan Nielsen
Rendebjergvej 15, 4030 Tune
Ansatte: 0
Startdato: 02. september 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Energi Forum
Lundehusene 60, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 22. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Energi Forum Totalentreprise ApS
Lundehusene 60, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ERP Way Consult ApS
Lærkehegnet 26, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FATOCA TAGDÆKNING ApS
Industrihegnet 7, 4030 Tune
Ansatte: 3
Startdato: 10. november 1981,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FINI ApS
Vestre Strandvej 23, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 41
Startdato: 09. december 1997,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FP VVs/Flemming Brian Petersen
Gl Havnevej 2, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FR Installation ApS
Mosegårdshaven 5, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 07. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Frennung ApS
Fyrrehegnet 9, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 29. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Greve ELteknik ApS
Damager Vænge 14, 2670 Greve
Ansatte: 4
Startdato: 30. juni 1974,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GREVE VVS A/S
Håndværkerbyen 20, 2670 Greve
Ansatte: 9
Startdato: 01. august 1988,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Grønfeldt El ApS
Byvejen 30, 2670 Greve
Ansatte: 10
Startdato: 03. november 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
H-Teknik VVS ApS
Holmevænget 4, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 1
Startdato: 06. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hartung Consult ApS
Grønnegården 235, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 20. januar 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hesselbech Installationer v/Henrik Hesselbech Andersen
Dønnergårds Alle 119, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hjarsø El-teknik ApS
Håndværkervænget 22, 2670 Greve
Ansatte: 3
Startdato: 28. oktober 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Højgaard VVS ApS
Karlstrup Mose Allé 9, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 20. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
hornstrup vvs & tømre ApS
Hegnsgården 3, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 08. juli 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HS KLIMA ApS
Digevej 2, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 1
Startdato: 13. september 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ID's VVS ApS
Gersagerparken 155, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 06. juli 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
INTERKLIMA ApS
Geminivej 4, 2670 Greve
Ansatte: 4
Startdato: 01. juli 1996,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JN-Energi
Den Lille Gade 20, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 13. maj 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
K. Rathjen
Elkærparken 102, 4030 Tune
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
K.P. ELECTRIC ApS
Kildebrønde Landevej 24, 2670 Greve
Ansatte: 6
Startdato: 28. juni 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KARLSLUNDE VVS ApS
Greve Landevej 140, 2670 Greve
Ansatte: 2
Startdato: 17. januar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KBH VVS TECH ApS
Håndværkervænget 19, 2670 Greve
Ansatte: 4
Startdato: 13. februar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KF Blik
Vibevej 9, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 10. november 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kobber smeden v/Johnny Stadager
Rosengården 4, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 14. marts 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
KP-EL ApS
Olsbæk Strandvej 73, 2670 Greve
Ansatte: 4
Startdato: 09. januar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Krølle`s Varmepumper ApS
Knøsen 38, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 03. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Krydal VVS ApS
Havnevej 6, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 20. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Larsen El-Teknik ApS
Knøsen 33, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Larsen S&E
Greve Bygade 38, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LaVi
Tjørnehegnet 34, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lennart's Varmepumper ApS
Ranunkelvangen 4, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 24. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LINCO VVS ApS
Kildebrøndevej 34, 2670 Greve
Ansatte: 5
Startdato: 09. december 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Liv vvs ApS
Digehuset 2, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 30. oktober 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lysarmaturlageret ApS
Kastaniehaven 6, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Marwel ApS
Vibemosen 40, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 19. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mazur El og Data v/Robert Mazur
Boghvedemarken 11, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Michael Køster VVS v/Michael Køster Nielsen
Dalvænget 2, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 1
Startdato: 25. november 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MS El-teknik
Odinsvej 30, 4030 Tune
Ansatte: 0
Startdato: 13. april 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NF VVS ApS
Håndværkerbyen 39, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NM Ejendomme/NM Elservice v/Niels Mortensen
Villershøjvej 20, 4030 Tune
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ProfaGroup Service ApS
Søndre Byvej 26, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PROLINE DANMARK ApS
Lunikvej 24, 2670 Greve
Ansatte: 33
Startdato: 25. maj 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rødtnæs El-Teknik ApS
Havehusene 70, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 12. oktober 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Saabye El & Teknik ApS
Rismarken 16, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 02. april 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SBL Service, Tune v/Steen Bøge Larsen
Lundevej 8, 4030 Tune
Ansatte: 0
Startdato: 14. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sica El ApS
Engrøjel 47, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 27. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
simon duus el ApS
Engrøjel 47, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 22. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sjællands Hvidevaremontage ApS
Olsbækdal 5, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 16. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Smedemark VVS ApS
Odinsvej 20, 4030 Tune
Ansatte:
Startdato: 31. oktober 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SOLRØD EL-FORRETNING ApS
Flasken 3, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 6
Startdato: 01. januar 1998,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Spot-Lite ApS
Lunikvej 26, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Stamp ejendomme service ApS
Gøgevej 26, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 13. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
STRØM SERVICE ApS
Skovbo Alle 81, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 22. februar 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Supply Team Installation ApS
Mosede Højvej 47, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 28. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sydhavns VVS
Hundige Strandvej 52, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
T. JESPERSEN VENTILATION ApS
Geminivej 62, 2670 Greve
Ansatte: 18
Startdato: 01. november 1988,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Telealarm ApS
Fyrrevej 15, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 5
Startdato: 09. marts 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TH-Teknik ApS
Lillegade 15, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 10. august 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
THEISBO EL ApS
Greve Main 37, 2670 Greve
Ansatte: 6
Startdato: 26. september 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Thøis Teknik ApS
Solrød Byvej 18, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 29. maj 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TJ-ELENTREPRISE A/S
Lunikvej 23, 2670 Greve
Ansatte: 19
Startdato: 18. oktober 2013,
Virksomhedsform: Aktieselskab
TROLLE VVS OG GASTEKNIK ApS
Pileås 14, 2670 Greve
Ansatte: 4
Startdato: 23. februar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TUNE EL-CENTER ApS
Bøgevej 2, 4030 Tune
Ansatte: 3
Startdato: 01. november 1991,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tune Tag og Facade ApS
Østergade 9, 4030 Tune
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TyDa VVS energie ApS
Jerismosevej 7, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 24. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Unic tag & vvs
Strandbovænget 14, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vavesa VVS v/Johnny Østergaard Eksing
Hindbærhaven 6, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VE-installatøren
Vibemosen 99, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 11. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Viking El-service
Solsikkemarken 11, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 10. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VTG Byg ApS
Egevej 12, 4030 Tune
Ansatte: 2
Startdato: 28. marts 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VVS & GASKOMPAGNIET ApS
Greve Strandvej 136, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 21. november 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VVS-FIRMA FLEMING MAINZ EFTF.ApS
Geminivej 60, 2670 Greve
Ansatte: 3
Startdato: 15. juni 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VVS-INSTALLATØR JØRGEN ANDERSEN EFTF ApS
Holmehaven 25, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 26. marts 1979,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VVS-INSTALLATØR PETER HILLEBERG A/S
Kildeager 5, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 12
Startdato: 01. januar 1990,
Virksomhedsform: Aktieselskab
W. ZINK A/S
Håndværkerbyen 23, 2670 Greve
Ansatte: 22
Startdato: 30. december 1971,
Virksomhedsform: Aktieselskab
WP Energixperten ApS
Elektronvej 4, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 12. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ZIZO ventilation
Storebjerg 2, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 10. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Zizo Ventilation ApS
Storebjerg 2, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 07. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Find varmepumpefirmaer i andre regioner af Danmark

Skal du finde et firma der kan hjælpe dig med en luft til vand varmepumpe uden for Greve, så find en dygtig håndværker i andre regioner af Danmark. F.eks. i en by i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Få 3 uforpligtende tilbud på luft til vand varmepumpe i Greve

Vi du have både det bedste pris og den bedste håndværker til at sætte din luft-til-luft varmepumpe op i Greve, skaffer vi dig 3 uforpligtende tilbud, uden at det koster dig en krone. Klik nu, få hjælp til at udspecificere tilbuddet, og modtag de første henvendelser fra håndværkerne allerede i morgen.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!