Montering af varmepumpe

3 tilbud på luft til vand varmepumper i Kvistgård

En luft til vand varmepumpe er den energi- og miljøvenlige erstatning for dit gamle gas- eller oliefyr. Det giver dig en billigere varmekilde, uden at du behøver udskifte resten af centralvarmeinstallationen. Vi giver dig 3 uforpligtende tilbud på luft til vand varmepumper i Kvistgård fra håndværkere, vi kan stå inde for.

Det bliver ikke billigere at opvarme din bolig med olie og gas

Så jo før du finder en billigere og mere miljøvenlig, fremtidssikker varmeløsning, jo flere penge kan du spare, og jo mindre belaster du og din familie miljøet.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Indhent tilbud på varmepumper

Slip for bøvl og besvær med at få pris på en luft til vand varmepumpe i Kvistgård

Det kan være svært at finde en autoriseret varmepumpeinstallatør, som har tid til at sætte en varmepumpe med luft til vand teknologi op i den nærmeste fremtid. Samtidig er det svært for almindelige mennesker at vurdere både prisen og håndværkerens pålidelighed. Alt det kan vores tilbudstjeneste hjælpe dig med. Her får du den skarpeste varmepumpe pris – helt gratis!

  1. Ingen forgæves henvendelser – Vi har et fast samarbejde med erfarne varmepumpemontører, som har tid til at sætte din varmepumpe op snarest muligt.
  2. Slip for at rykke for tilbud – Vi anvender kun seriøse varmepumpemontører, som giver dig den bedste oplevelse. Derfor sender de deres tilbud hurtigt.
  3. Gratis rådgivning hele vejen – Bruger du vores tilbudstjeneste, får du helt gratis hjælp til at specificere opgaven, samt råd og vejledning under hele processen.

3byggetilbud.dk - Forstå konceptet på 1 minut
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Den sikre og snusfornuftige vej til en luft til vand varmepumpe i Kvistgård

Vælger du at bruge vores tilbudstjeneste til at indhente 3 tilbud på opsætning af luft til vand varmepumper i Kvistgård, er du sikker på, at både prisen og kvaliteten af arbejdet er i orden – og vi giver en garanti på op til 35.000 kroner på opgaven.

Undgå klamphuggere og røverpriser

Vi kan ikke vide alt om alting. Så ligger dine spidskompetencer inden for et helt andet fagområde, er det klart, at det er svært at gennemskue, om pris og kvalitet er i orden, når du får tilbud fra en håndværker.

Samtidig har du sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der tager overpriser og måske aldrig kommer som aftalt. Det gør det endnu mere utrygt at skulle vælge håndværker.

Det undgår du, hvis du bruger vores tilbudstjeneste. Vi samarbejder kun med varmepumpemontører i og omkring Kvistgård, som har leveret et tilfredsstillende stykke arbejde for andre af vores kunder. Disse kunders anmeldelser kan du læse på den enkelte montørs profilside. 

Derudover får du altid 3 tilbud. Det sikrer dig, at du får en pris, der holder sig inden for det niveau, der er på området – og flere dygtige montører at vælge imellem.

Derfor er du sikker på, at du altid får den bedste pris og den bedste og mest troværdige varmepumpemontør, når du bruger vores tjeneste.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Vi har formidlet over 400.000 håndværkeropgaver

Siden år 2000 har vi hjulpet danskerne med at få bedre priser på deres håndværksopgaver og bedre oplevelser med håndværkere.

  • 98 % af alle opgaver leveres tilfredsstillende til kunderne
  • Erfarent og kompetent rådgiverteam hjælper undervejs
  • Få garanti på op til 35.000 kroner på formidlede opgaver

Så har du brug for hjælp til at få indhentet tilbud på opsætningen af en varmepumpe med luft til vand teknologi i Kvistgård, er vi den sikre vej til både den bedste pris og den mest pålidelige håndværker.

Luft til vand varmepumpe
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Spar penge med en luft til vand varmepumpe

En varmepumpe er en af de mest økonomiske varmekilder, du kan få til din bolig i dag. Og den er miljøvenlig!

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Her finder du de bedste luft til vand varmepumpe erfaringer i Kvistgård

Vi har samlet vores erfaringer her, så du kan blive bedre klædt på til at vælge den rigtige luft til vand varmepumpe til at erstatte din nuværende varmekilde. Så kan du lettere tage snakken med håndværkerne og være tryg ved processen hele vejen i mål.

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe fungerer ved at hente et tilskud til opvarmningen af boligens rum og brugsvand fra udeluften. Derved får du en nem og billig måde at erstatte dit gamle olie-, gas- eller træpillefyr med en billigere, fremtidssikker og mere miljøvenlig varmeløsning, uden at du behøver at udskifte hele dit centralvarmeanlæg. 

For med en luft til vand varmepumpe i Kvistgård skal du ikke installere nye radiatorer eller ny gulvvarme. Det er bare at hive fyret ud af dit centralvarmeanlæg og sætte varmepumpen ind. Derved får du en øjeblikkelig, kontant besparelse på varmebudgettet i din helårsbolig. 

Luft-til vand varmepumpen leverer nemlig 3,5 til 5 gange så meget varme, som den mængde strøm den bruger. Derved får du også en meget bedre miljømæssig samvittighed.

En endnu mere energieffektiv løsning er en varmepumpe til jordvarme. Den er dog voldsomt dyrere i både anskaffelse og installation. Bl.a. fordi der skal graves varmeledninger ned i jorden.

Har du et større sommerhus med en centralvarmeinstallation, kan du også overveje at installere en luft til vand varmepumpe i sommerhuset. Har du ikke en centralvarmeinstallation, er det oftest billigere at erstatte den eksisterende varmeløsning med en luft-til-luft varmepumpe.

Hvordan virker en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe består af:

1) En udeenhed, som henter et tilskud til varmen fra udeluften
2) En indendørs varmepumpe, som opvarmer brugsvandet

Varmetilskuddet til opvarmningen af brugsvandet til rumopvarmning i centralvarmeanlægget – og eventuelt det varme vand til køkken og bad – hentes ud af udeluften, ved at luften trækkes gennem en fordamper, der er placeret i udeenheden. 

Derved opvarmes et kølemiddel, der har et meget lavere kogepunkt end vand, så det bliver til damp. Derfor kan du også hente varme ud af udeluften om vinteren.

Dampen komprimeres derefter, så temperaturen stiger, hvorefter den ledes ind i varmepumpen indenfor. Her afgives varmen til brugsvandet i den indendørs varmepumpe gennem en såkaldt kondensator. 

Derved afkøles kølemidlet, så det atter bliver til væske. Kølevæsken ledes derefter tilbage til udeenheden, hvor den på ny opvarmes af udeluften, så processen kan starte forfra.

Hvilken luft til vand varmepumpe skal jeg vælge?

Når du skal vælge luft til vand varmepumpe er det vigtigt, at du finder en model, der giver dig den største udnyttelse af hver eneste kWh strøm, som varmepumpen bruger. Det kaldes for varmepumpens effektivitet.

Effektiviteten måles ved hjælp af den såkaldte SCOP-standard. Den angiver, hvor mange gange flere kWh varmeeffekt varmepumpen leverer for hver kWh, den forbruger. 
Et SCOP-tal på 4,7 betyder, at varmepumpen leverer 4,7 gange så høj varmeeffekt som den mængde strøm, den forbruger. En god varmepumpe med luft til vand teknologi bør have et SCOP-tal på mellem 4,5 og 5 – i dag, for at være en god investering. 

SCOP står for Seasonal Coefficient Of Performance, og beregnes ved at tage gennemsnittet af en række effektmålinger hen over fyringssæsonen. Derved tages der højde for, at luft til vand pumpen kan hente mere varme ud af udeluften om efteråret og foråret. Derfor er den mere effektiv først og sidst på fyringssæsonen, og mindst effektiv når det er allerkoldest om vinteren.

Bedst med gulvvarme
Vil du have den bedste udnyttelse af din luft til vand varmepumpe, skal centralvarmesystemet være gulvvarmebaseret. Her behøver der ikke være nær så høj en fremløbstemperatur på vandet i systemet som ved radiatorvarme. 

Derfor kan luft til vand varmepumpen nøjes med at varme vandet op til en lavere temperatur, end hvis dit centralvarmesystem anvender radiatorer. Det betyder, at du oftest kan hente en større del af varmen ud af udeluften, hvorfor varmepumpen bruger mindre strøm.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe i Kvistgård?

Har du besluttet dig for at få installeret en luft til vand varmepumpe i din bolig i Kvistgård, skal du dels have fat i en varmepumpe, og dels have en montør til at sætte den op.

Luft til vand varmepumpe pris
En luft til vand varmepumpes pris afhænger af, hvor højt et SCOP-tal varmepumpen har. Jo mere energieffektiv pumpen er, jo dyrere er den oftest i anskaffelse.

Skal du sammenligne varmepumper med forskellige SCOP-tal og priser, er det derfor en god ide at dividere prisen med SCOP-tallet. Derved får du et tal, der viser, hvilken pumpe der giver dig den største energiudnyttelse til prisen. Jo lavere tallet er, jo billigere et valg er luft til vand varmepumpen i daglig drift.

Prisen afhænger i nogen grad også af luft til vand varmepumpens levetid. Har er de dyrere varmepumper med luft til vand teknologi oftest mere holdbare. Det betyder, at de dyre modeller oftest bliver den billigste løsning over tid, fordi de holder meget længere end de lidt billigere modeller.

Luft til vand varmepumpe pris inkl. montering
Skal du kende din luft til vand varmepumpes pris inkl. montering, skal du først have fat i en håndværker, der kan – og må – sætte varmepumpen op.

For skal du kunne udnytte tilskudsmulighederne til din nye varmekilde – dem kommer vi ind på senere – skal løsningen være sat op af en autoriseret varmepumpemontør.

De kører med individuelle timepriser. Derfor kan der være endog meget store forskelle på timepriserne, selv om alle montørerne holder til i Kvistgård, Helsingør kommune og omegn.

Det er bl.a. derfor, vi altid giver dig 3 tilbud på din varmepumpe. For derved får du et mere retvisende billede af prisniveauet. Havde vi kun givet dig et eller to tilbud, vidste du jo ikke, om de kom fra de dyreste varmepumpemontører, vi kunne finde.

Hvor stor skal din luft til vand varmepumpe være?

Når det drejer sig om at finde en luft til vand varmepumpe i den rette størrelse til din bolig, handler det især om boligens størrelse, og hvor godt den er isoleret.

Jo større din bolig er, jo større effekt skal luft til vand varmepumpen levere – og jo dyrere bliver den. Prisforskellen er dog ikke særlig stor, da der er en række grundlæggende udgifter ved pumpen, som lægger et forholdsvist højt udgangspunkt for prisen sammenlignet med en luft til luft varmepumpe.

En luft til vand varmepumpe inkl. montering til en bolig lige under 150 m2, koster i omegnen af 80-100.000 kroner inkl. montering. Tilsvarende koster en luft til vand varmepumpe til en bolig på 250 m2 i omegnen af 120.000 kroner. Altså er det omkring 20.000 kroner dyrere at få varmet de sidste 100 kvadratmeter bolig op.

En jordvarme-baseret varmepumpe er endnu dyrere i anskaffelse. Det skyldes primært det store anlæggelsesarbejde med nedgravning eller nedskydning af jordvarmeslanger i jorden. Til gengæld er effektiviteten på jordvarme meget højere.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe egentlig i drift?

Hvor mange kWh bruger en gennemsnitlig luft til vand varmepumpe, når den kører?
Igen afhænger det af hvor stor effekt, varmepumpen skal levere – og dermed indirekte af, hvor stor den bolig er, som den skal opvarme.

Som tommelfingerregel skal du regne med, at en moderne luft til vand varmepumpe med et pænt højt SCOP-tal bruger lidt over 50 kroner i strøm om året pr. kvadratmeter bolig, den skal opvarme. Altså bruger du lidt over 6.000 kroner om året i strøm til at opvarme et traditionelt parcelhus på 120 m2.

Tilsvarende giver luft til vand varmepumpen dig en besparelse på op til 15.000 kroner om året i forhold til olieudgifterne til et nyere oliefyr. Og omkring 5-6.000 kroner i forhold til et gasfyr. I forhold til træpiller bliver besparelsen på omkring 1.500 kroner, hvis vi ikke regner afskrivninger på varmepumpen med. Gør vi det, er træpillerne billigere i drift set over en 10-årig periode.

Kan en luft til vand varmepumpe køle?

Du har sikkert hørt om, at du kan bruge en luft-til-luft varmepumpe som aircondition om sommeren. 

Det kan du på sin vis også med en luft til vand varmepumpe. Men her sker afkølingen indirekte ved at lede afkølet vand fra varmepumpen rundt i radiatorer eller gulve i boligen. 

Det giver en meget lavere afkøling af indeklimaet i forhold til en luft-til-luft varmepumpe, der afkøler indendørsluften direkte. Derfor er der ikke den store fidus i at bruge din luft til vand varmepumpe som ”aircondition” om sommeren.

Hvor skal jeg stille min luft til vand varmepumpe i Kvistgård?

Den største udfordring ved en luft til vand varmepumpe er oftest dens placering af udeenheden. 

Her er den mest optimale placering, at stille udendørsenheden lige uden for det gamle fyrrum. Derved er det bare at bore huller gennem væggen til køleslangerne. Så er du kørende.

Problemet er dog, at hvis dit fyrrum ligger tæt på naboerne, kan støjen fra udendørsenheden risikere at genere dem – særligt om natten. For både blæseren og kompressoren i udendørsenheden larmer en del. Derfor skal du være opmærksom på, hvor meget larm din luft til vand varmepumpe laver.

Bor du inden for bygrænsen i Kvistgård, må støjniveauet fra udendørsenheden maksimalt være på til 35 dB(A) om natten, når den måles i naboens soveværelse. Og bor du udenfor Kvistgård byskilt, må nattestøjen maksimalt være på 40 dB(A).

Om dagen må varmepumpens udeenhed larme noget mere. Derfor er det næsten altid støjniveauet om natten, der kan give klager fra naboerne.

Klager naboerne, kan du forsøge at afskærme udendørsenheden med et såkaldt varmepumpeskjul. Det er en kasse med støjisolering på 3 af varmepumpens sider. Men fordi luften skal kunne strømme frit gennem varmepumpen, er det forholdsvis begrænset, hvor støjreducerende varmepumpeskjulet er.

Derfor er det oftest nødvendigt at flytte varmepumpens udendørsenhed, hvis du ikke kan finde en varmepumpe med et støjniveau, der er lavt nok.

Kan man købe en luft til vand varmepumpe i Kvistgård med tilskud?

Reglerne ændrer sig hele tiden, så du skal være sikker på at nedenstående satdig er gældende dags dato (spørg din håndværker til råds).

Anskaffer du en luft til vand varmepumpe som erstatning for dit gamle olie-, gas- eller træpillefyr, kan du få udbetalt et kontant energitilskud til anskaffelsen, som matcher den energibesparelse, du opnår målt i kWh-timer.

Få energitilskud til din varmepumpe
Du kan søge om energitilskuddet hos et hvilken som helst dansk energiselskab. Ansøgningen skal foretages før du så meget som indkøber varmepumpen. Derfor må du hverken købe varmepumpe eller bestille håndværkere til opsætningen, før du har fået tilsagn på energitilskuddet fra energiselskabet. 

Derudover skal varmepumpen opsættes af en autoriseret varmepumpemontør, for at du kan få tilskud.

Svært at beregne besparelsen, og nemt at træde ved siden af
Desværre er det svært at beregne den konkrete energibesparelse i kWh, som du vil opnå. Den afhænger nemlig både af hvilken varmekilde du skifter fra, og hvor godt din bolig er isoleret. Tit vil det kunne betale sig at efterisolere boligen, for at få et højere energitilskud – og visse isoleringsarbejder er det også muligt at søge energitilskud til.

Samtidig er det nemt at gøre en fodfejl i ansøgningsprocessen, så du ved et uheld kommer til at diskvalificere dig selv til at få tilskud.

Derfor tilbyder alle de varmepumpemontører, som vi arbejder sammen med, at stå for din ansøgning om energitilskud. Så er du sikker på, at kWh-besparelsen beregnes korrekt, og at du ikke gør noget forkert.

Udnyt det udvidede håndværkerfradrag
Udover energitilskuddet kan du udnytte det udvidede håndværkerfradrag frem til 2026 til at få et kontant nedslag i din skat.

Det betyder, at du får et skattefradrag på skatteværdien af arbejdslønnen op til 25.000 kroner pr. voksne medlem i husstanden, som betaler for montagearbejdet. Så er I to voksne i husstanden, kan hver af jer få et kontant skattefradrag på omkring 6.500 kroner alt efter jeres skatteforhold.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over varmepumpefirmaer i Kvistgård eller hele Helsingør kommune

Ønsker du selv at finde en elektriker, en professionel montør eller et varmepumpefirma i Kvistgård eller hele Helsingør kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 84 varmepumpefirmaer i Kvistgård. Find en elektriker eller VVS'er i Kvistgård og omegn herunder. I hele Helsingør kommunefindes der flere varmepumpefirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig elektriker.
ACEL A/S
Fabriksvej 19, 3000 Helsingør
Ansatte: 8
Startdato: 22. januar 2010,
Virksomhedsform: Aktieselskab
ADM v/Torben Due Berthelsen
Brostræde 3, 3000 Helsingør
Ansatte: 2
Startdato: 01. december 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Aktiv Varme ApS
Guldgravervej 5, 3000 Helsingør
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ARP-EL v/Morten Petersen
H P Christensens Vej 3, 3000 Helsingør
Ansatte: 2
Startdato: 20. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Aut.el-installatør Lars Lundsgaard v/Lars Lundsgaard
Flynderborgvej 4, 3000 Helsingør
Ansatte: 8
Startdato: 01. april 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BECHs Elektronik & Alarmsystemer, Varmepumpe Installatør
Hejreskovvej 20, 3490 Kvistgård
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BJÆRRE VVS A/S
H P Christensens Vej 1, 3000 Helsingør
Ansatte: 4
Startdato: 11. juli 2007,
Virksomhedsform: Aktieselskab
BLIKKENSLAGEREN ApS
Gurrevej 312, 3000 Helsingør
Ansatte: 4
Startdato: 27. november 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Blikkenslageren René ApS
Strandgade 51, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 23. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Blikkenslagermester Casper Andersson
Fredericiavej 13, 3000 Helsingør
Ansatte: 3
Startdato: 03. januar 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bøtterup Blikkenslagerforretning v/Stig Peter Larsen
Hornbækvej 475, 3080 Tikøb
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Boysen El og Teknik ApS
Hejreskovvej 18, 3490 Kvistgård
Ansatte: 9
Startdato: 13. maj 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bredegaard Data ApS
Nybovej 8, 3490 Kvistgård
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CK El-service v/ Carsten Kock-Jensen
Grønnehavevej 7, 3000 Helsingør
Ansatte: 0
Startdato: 09. oktober 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Danborg Consulting ApS
Mads Holms Vej 62, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 27. juli 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Deres Blikkenslager v/Gert Jørgensen
Præstegårdsvej 1, 3080 Tikøb
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
dybendal vvs ApS
Løvdalsvej 20, 3000 Helsingør
Ansatte: 3
Startdato: 19. august 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EasyMove
Hesteskoen 13, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 19. juni 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EcoCharging
Lergravsvej 8, 3490 Kvistgård
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
El & Service
Århusvej 17, 3000 Helsingør
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
El-Installatør Arno Robert Petersen
Belvederevej 20, 3000 Helsingør
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EL-PETER ApS
Helsingørsvej 108, 3490 Kvistgård
Ansatte: 6
Startdato: 11. marts 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Espergærde Installationsforretning
Hejreskovvej 13, 3490 Kvistgård
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Etek VVS
Viborgvej 38, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FERRO TEKNIK V/MORTEN IVERSEN
Porthusvej 5, 3490 Kvistgård
Ansatte: 2
Startdato: 01. februar 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FIRMA LUDVIG PHILIPSENS EFTF
Søvejen 41, 3000 Helsingør
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FixitAll v/Lennart Thaarslund
Strandgade 83, 3000 Helsingør
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FK Klima
Mads Holms Vej 5, 3000 Helsingør
Ansatte: 0
Startdato: 23. august 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FLYES EL-SERVICE A/S
Fabriksvej 28, 3000 Helsingør
Ansatte: 5
Startdato: 29. juni 1999,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Forsyning Helsingør Kronborg Gadelys A/S
Energivej 25, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 15. december 2015,
Virksomhedsform: Aktieselskab
FRYDENLUND VVS ApS
Energivej 27, 3000 Helsingør
Ansatte: 16
Startdato: 01. marts 1996,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Grønn El v / Henry Grønn
Midgårdsvej 17, 3000 Helsingør
Ansatte: 0
Startdato: 25. juni 1990,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gurrelund VVS ApS
Gurrevej 534, 3080 Tikøb
Ansatte:
Startdato: 16. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HELSINGØR EL-TEKNIK ApS
Egeskovvej 6, 3490 Kvistgård
Ansatte: 10
Startdato: 28. november 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HELSINGØR VENTILATION ApS
Ellehammersvej 4, 3000 Helsingør
Ansatte: 4
Startdato: 22. november 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HELSINGØR VVS SERVICE ApS
Ellehammersvej 10, 3000 Helsingør
Ansatte: 7
Startdato: 13. maj 1998,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Husum Installation
Søvejen 39, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 17. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jeg hader vand v/J. Parnow
Rønnebær Alle 135, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jensens Vvs v/Jørn Jensen
Fenrisvej 26, 3000 Helsingør
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JF-Entreprise
Holbergsvej 59, 3000 Helsingør
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
K. L. Olsen VVS
Horsedammen 11, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KBN El-Teknik
Fiolgade 25, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 24. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KelvinNord ApS
Hellebækvej 30, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KN El-teknik
Thorsvænget 11, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Krabbes El-Service
Sabroesvej 19, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 28. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kronborg Gulvvarme v/Torben Egeberg Jensen
Munkegade 9, 3000 Helsingør
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kronborg VVS & Energi ApS
Gefionsvej 62, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 16. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kvistgård Ventilation ApS
Lergravsvej 13, 3490 Kvistgård
Ansatte:
Startdato: 01. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kystbyernes VVS & Energiteknik ApS
Kongevejen 48, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 29. juni 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LR Entreprise ApS
Rosenkildevej 10, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 07. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LUND CHRISTENSEN ApS
Støberivej 13, 3000 Helsingør
Ansatte: 7
Startdato: 20. februar 1987,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mads Olsen
Kongevejen 51, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 21. august 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
MH ELEKTRIC A/S
Agernvej 4, 3490 Kvistgård
Ansatte: 66
Startdato: 04. juni 2004,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MJY VVS & Entreprenør
Rytterbakken 12, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 04. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MS EL-INSTALLATION
Gefionsvej 84, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 09. maj 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MVM Ventilationsmontage
Sct Olai Gade 23, 3000 Helsingør
Ansatte: 3
Startdato: 01. marts 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NIELS-JØRGEN KROGH
I L Tvedes Vej 5, 3000 Helsingør
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1984,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Nordens El ApS
H P Christensens Vej 1, 3000 Helsingør
Ansatte: 3
Startdato: 06. marts 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nordens El Entreprise ApS
H P Christensens Vej 1, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 10. november 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nordsjælland håndværker ApS
Spættevej 2, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 12. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nordsjællands blik & tag
Munkegårdsvej 20, 3490 Kvistgård
Ansatte:
Startdato: 11. november 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NORDSJÆLLANDS VARMETEKNIK V/BO NIELSEN
Viborgvej 40, 3000 Helsingør
Ansatte: 0
Startdato: 03. juli 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NYGÅRD EL ApS
Rosenvænget 11, 3000 Helsingør
Ansatte: 1
Startdato: 03. januar 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
OTTENDAHL-EL ApS
Gl Hellebækvej 19, 3000 Helsingør
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PRR VVS Entreprise
Hellebækvej 17, 3000 Helsingør
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Robert Venbjerg el installationer
Bjarkesvej 8, 3000 Helsingør
Ansatte: 0
Startdato: 10. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rungsted VVS
Kongevejen 48, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 26. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Scandi klima ApS
Mads Holms Vej 5, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
shvarmeteknik
Sabroesvej 17, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 18. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SJ EL&Håndværk
Marstrandsvej 13, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 01. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SJ-VVS ApS
Fabriksvej 5, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 21. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SolPro ApS
Esrumvej 421, 3080 Tikøb
Ansatte:
Startdato: 15. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sten Connect
Vinkelvej 12, 3000 Helsingør
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SVEND MORTENSENS EFTF. ApS
Stjernegade 30, 3000 Helsingør
Ansatte: 8
Startdato: 11. juni 1976,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SYLVEST VVS A/S
Fenrisvej 13, 3000 Helsingør
Ansatte: 27
Startdato: 10. december 1999,
Virksomhedsform: Aktieselskab
TB Varmeservice v/Thomas Bengtson
Munkegårdsvej 56, 3490 Kvistgård
Ansatte:
Startdato: 25. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TN Consult v/Thomas Nielsen
Hestens Bakke 3, 3000 Helsingør
Ansatte: 0
Startdato: 07. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tranebæk VVS v/Max Tranebæk
Gefionsvej 39, 3000 Helsingør
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Treza Solutions AB
Kongevejen 3, 3000 Helsingør
Ansatte:
Startdato: 15. december 2020,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
Vagn og Lars Johansen El ApS
Porthusvej 8, 3490 Kvistgård
Ansatte: 6
Startdato: 14. november 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VVS & VARMETEKNIK HELSINGØR ApS
Pontoppidansvej 7, 3000 Helsingør
Ansatte: 3
Startdato: 10. januar 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VVS-installatør Klaus Laugmann
Egeskovvej 9, 3490 Kvistgård
Ansatte: 6
Startdato: 09. oktober 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Wiscom ApS
Esrumvej 421, 3080 Tikøb
Ansatte:
Startdato: 09. september 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
YNM eller Kvistgård Blik og Varme Service
Ole Rømers Vej 21, 3000 Helsingør
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Find varmepumpefirmaer i andre regioner af Danmark

Skal du finde et firma der kan hjælpe dig med en luft til vand varmepumpe uden for Kvistgård, så find en dygtig håndværker i andre regioner af Danmark. F.eks. i en by i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Få 3 uforpligtende tilbud på luft til vand varmepumpe i Kvistgård

Vi du have både det bedste pris og den bedste håndværker til at sætte din luft-til-luft varmepumpe op i Kvistgård, skaffer vi dig 3 uforpligtende tilbud, uden at det koster dig en krone. Klik nu, få hjælp til at udspecificere tilbuddet, og modtag de første henvendelser fra håndværkerne allerede i morgen.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps