Montering af varmepumpe

Få nemt 3 tilbud på luft til luft varmepumper i Ballerup

En luft til luft varmepumpe er den energi- og miljøvenlige varmeløsning til både sommerhus og helårshus, ligesom luft til luft varmepumpen kan bruges til opvarmning af garage og udestue. Indhent hurtigt og nemt 3 tilbud på luft til luft varmepumper i Ballerup lige her!

Det bliver kun dyrere at opvarme din bolig i fremtiden

– så jo hurtigere du finder en billig, fremtidssikker varmeløsning, jo flere penge kan du spare.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Indhent tilbud på varmepumper

Den hurtige genvej til den billigste luft til luft varmepumpe i Ballerup

En luft til luft varmepumpe er en fremtidssikker, miljøvenlig varmekilde, som sikrer, at du også har et overkommeligt varmebudget i fremtiden. Vi hjælper dig med at få 3 gode tilbud på både luft til luft varmepumpe og opsætning i Ballerup fra håndværkere, du kan stole på.  

 1. Spar tid på at finde håndværkere. Vi benytter en fast kreds af varmepumpemontører i Ballerup, som kan sætte din nye varmepumpe op inden for kort tid.
 2. Kvalificeret rådgivning – helt gratis. Få hjælp til at specificere din opgave, så du får et tilbud, du kan bruge. Vi hjælper gennem hele tilbuds-processen.
 3. Du skal ikke vente på at få et tilbud. Vi samarbejder udelukkende med seriøse håndværkere, som dygtige til deres arbejde og hurtige til at sende dit tilbud.

3byggetilbud.dk - Forstå konceptet på 1 minut
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Den trygge måde at få en luft til luft varmepumpe i Ballerup

Fordi vores tilbudstjeneste udelukkende samarbejder med varmepumpemontører, vi kender i forvejen, er du sikker på, at kvaliteten af deres arbejde er i orden – og at de kommer til aftalt tid.

Undgå branchens brodne kar

Ligger dine spidskompetencer inden for andre fagområder, kan det være svært at vurdere, hvorvidt du har fundet en ordentlig håndværker, som ikke snyder dig. Eller om der er hold i det tilbud, du får fra håndværkeren.

Derfor bruger vi udelukkende en fast kreds af håndværkere, som har leveret luft til luft varmepumper med succes til andre af vores kunder i Ballerup og hele Ballerup kommune. Du kan selv tjekke deres profil, og læse anmeldelserne af dem.

Samtidig giver vi dig altid 3 tilbud på din opgave. Så er du sikker på, at du får en retvisende pris, der holder sig inden for prisniveauet på området, og flere gode varmepumpemontører at vælge imellem.

Så ved at bruge os, er du sikker på, at du både får en pris på din luft til luft varmepumpe og en håndværker, du kan stole på.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

20 år med formidling af håndværksopgaver

Vi har givet danskerne bedre priser på håndværksopgaver siden år 2000. Vi har: 

 • Formidlet over 400.000 håndværkeropgaver
 • En tilfredshedsgrad på 98% på formidlede opgaver
 • Et dygtigt, erfarent og kompetent rådgiverteam
 • Garanti på 35.000 kroner på alle formidlede opgaver

Det giver dig et nemt, hurtigt og trygt valg af en varmepumpemontør i Ballerup, som du kan stole på, uden at du skal betale en krone for at få vores hjælp til opgaven!

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Luft til luft varmepumpe indvendig

Spar mange penge med en luft til luft varmepumpe

Som udgangspunkt er en varmepumpe den mest økonomiske varmekilde, du kan få til din bolig i dag. Og den er miljøvenlig!

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Det skal du vide, før du køber luft til luft varmepumpe i Ballerup

Du behøver ikke være ekspert i luft til luft varmepumper, for at indhente 3 tilbud gennem vores tjeneste. Vi har nemlig fundet alle svarene på de mest almindelige spørgsmål, som folk har, når de skal købe ny luft til luft varmepumpe i Ballerup.

Hvad er en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe henter et tilskud til opvarmningen ud af varmen i udeluften. Derved får du en meget højere effekt ud af den strøm, varmepumpen bruger, end hvis du havde brugt traditionel elvarme (som i øvrigt er ulovlig at bruge som den eneste varmekilde i dag).

Faktisk har moderne luft til luft varmepumper en så god driftsøkonomi, at de kan konkurrere med traditionelle varmekilder som olie og gas. Det bliver endnu mere udpræget i fremtiden, fordi netop olie, gas og andre fossile brændstoffer ventes at stige voldsomt i takt med, at ressourcerne svinder ind.

Hvordan virker luft til luft varmepumpen?

En luft til luft varmepumpe består af to enheder:

1) En udendørs, der henter varme ud af udendørsluften
2) En indendørs, som opvarmer og cirkulerer luften indenfor 

Tilskuddet til opvarmningen hentes ud af luften udenfor, ved at udendørsluften trækkes gennem en såkaldt fordamper, som sidder i udendørsenheden. Derved opvarmes det kølemiddel, der anvendes i systemet, så det fordamper. Deraf navnet på enheden.

Kølemidlet har et kogepunkt, der er meget lavere end vands. Derfor er det også muligt at hente varme ud af udendørsluften om vinteren, hvor der jo netop er brug for varme indendørs.

Den fordampede kølevæske komprimeres efterfølgende, så temperaturen stiger. Derefter sendes kølevæsken indenfor, hvor den afgiver varmen til indeluften gennem en såkaldt kondensator, der sidder i indendørsenheden. Enheden blæser derefter den varme luft ud i boligens rum.

Er det ikke nok til at opvarme luften til den ønskede temperatur, bruges der strøm til at give luften den fulde temperaturstigning.

Når kølemidlet har afgivet sin varme til indeklimaet, bliver den til væske igen, og løber tilbage til udendørsenheden. Herefter starter processen forfra.

Hvilke typer varmepumper findes der?

Luft til luft varmepumpen fås i flere forskellige størrelser, så du både kan opvarme små rum, og hele boliger. 

Er boligen for stor til, at den kan varmes op med en enkelt indendørsenhed, kan du også få luft til luft varmepumper til flere rum. De fungerer ved, at der tilsluttes flere indendørsenheder til udendørsenheden.

Endelig kan du vælge at anskaffe en luft-til-vand varmepumpe. Her opvarmer varmepumpen vandet i et traditionelt centralvarmeanlæg, som så fordeler varmen rundt i boligen.

Hvilken luft til luft varmepumpe skal jeg vælge?

Den vigtigste parameter, du skal have øje for, når du vælger varmepumpe, er, hvor meget varme pumpen kan producere for hver kWh strøm, du stopper i den. 

Det kaldes for varmepumpens effektivitet, og angives med det såkaldte SCOP-tal. SCOP står for Seasonal Coefficient Of Performance. Det betyder at den effektivitet, som SCOP-tallet angiver, er beregnet som et gennemsnit af en række effektmålinger hen over fyringssæsonen. For luft til luft varmepumpen kan jo trække mere varme (og er derfor mere effektiv) ud af luften for- og efterår end midt om vinteren.

Et SCOP-tal på 4,5 angiver, at luft til luft varmepumpen udsender 4,5 kWh varme for hver kWh strøm, den bruger. Så jo højere SCOP-tallet er, jo mere varme får du for pengene. 

En god luft til luft varmepumpe i dag skal netop gerne have et SCOP-tal på 4,5 til 5 og gerne endnu højere. De mest effektive modeller har et SCOP-tal på over 6.

På nogle varmepumper opgives der en SCOP-værdi for 3 forskellige klimazoner. Her skal du bruge SCOP-tallet for klimazone A. Det gælder for en varmepumpe, der er opstillet i Strasbourg. Det er det nærmeste referencepunkt i forhold til Ballerup i Danmark. 

Hvad giver en luft til luft varmepumpe af besparelse på varmebudgettet?

Anvender du elvarme i dag til at opvarme den bolig, du monterer en luft til luft varmepumpe i, kan du forvente at spare mellem 60 og 70 % på dine varmeudgifter.

Kører du med olie eller gas, skal du forvente en besparelse på omkring 40-50 % i forhold til dine nuværende varmeudgifter. Har du derimod et træpillefyr i dag, vil besparelsen være en smule lavere, end den er ved olie og gas.

Netop den opnåede besparelse er vigtig, hvis du vil søge energitilskud til udskiftning af varmepumpen. Det kommer vi tilbage til lidt længere nede på siden.

Hvad koster luft til luft varmepumper i Ballerup?

Når du skal finde en luft til luft varmepumpe til en god pris inkl. montering, skal du altid vælge den varmepumpe, som giver dig det højeste SCOP-tal til prisen. Samt den varmepumpemontør, som har den laveste pris på montagen.

Jo større SCOP-tallet er, jo dyrere er varmepumpen oftest. Derfor er det en god ide at dividere prisen på varmepumpen med dens SCOP-tal. Det gør det nemt at sammenligne flere forskellige den luft til luft varmepumpe, og finde den med den største udnyttelsesgrad til den laveste pris. For jo lavere resultatet af divisionen er, jo billigere et valg er den pågældende model.

Luft til luft varmepumpens pris afhænger også af, hvor stort et areal den skal opvarme. Jo større et areal, jo større varmepumpe, og jo større pris. Skal du bruge en luft til luft varmepumpe med flere indendørsenheder, stiger prisen yderligere.

En god luft til luft varmepumpe til opvarmning af et sommerhus på mellem 50 og 100 m2, kan fås til en pris fra 4-5.000 kroner. En luft til luft varmepumpe til et helårshus på omkring 100 m2 koster fra 10-12.000 kroner og opefter. Dertil kommer montagen, som typisk kan klares på en enkelt arbejdsdag.

Hvor meget strøm bruger en luft til luft varmepumpe?

Med prisen på selve hardwaren og installationen på plads, er det på tide at se på, hvad det koster at have en luft til luft varmepumpe i drift.

En luft til luft varmepumpes forbrug af strøm afhænger som allerede nævnt af, hvor effektiv varmepumpen er, samt hvor stort et areal du skal opvarme. Jo højere SCOP-tal, jo lavere strømforbrug. Så afhængigt af SCOP-tallets størrelse, vil luft til luft varmepumpen have et strømforbrug på mellem 0,5 og 4,5 kWh pr. kvadratmeter, du skal varme op.

Hvor meget larmer en luft til luft varmepumpe?

En anden vigtig parameter ved en luft til luft varmepumpe er dens placering. For blæseren og kompressoren i udendørsenheden larmer en del. Så skal enheden stå tæt på skellet ind til naboen, kan det resultere i klager fra dem.

Derfor kan det blive nødvendigt at flytte udendørsenheden, hvis den støjer mere end 35 dB(A), når støjen måles i naboens soveværelse. Det er den støjgrænse, der gælder om natten, hvis du bor inden for bygrænsen i Ballerup.

Bor du uden for Ballerup byskiltet, må udendørsenheden maksimalt larme med 40 db(A), når målingen foretages om natten.

Om dagen må udendørsenheden gerne larme mere. Men det er tit nattelarmen, som giver de største problemer. 

Så sørg for, at den udendørsenhed der følger med til din luft til luft varmepumpe i Ballerup, larmer så lidt som muligt. Du skal jo også gerne selv kunne holde ud at have pumpen kørende hele døgnet.

Kan jeg få tilskud til min nye luft til luft varmepumpe?

Skal din nye luft til luft varmepumpe erstatte f.eks. et gammelt oliefyr, elvarme eller en anden gammel varmekilde, kan du søge om energitilskud til opsætning af pumpen. Bemærk at reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker til råds eller søg flere informationer hos relevante myndigheder.

Det skal du søge dit – eller et hvilket som helst andet – energiselskab om. De udbetaler et kontant tilskud, der beregnes i forhold til hvor stor en energibesparelse målt i kWh, som du får ved at opsætte en luft til luft varmepumpe i forhold til den gamle varmekilde, du benytter i dag.
Der er dog nogle forskellige betingelser, du skal opfylde, for at kunne være berettiget til energitilskuddet:

– Opsætningen skal foretages af en certificeret varmepumpemontør i Ballerup

– Du må først sætte arbejdet i gang, når du modtager tilsagn om energitilskuddet

– Du må ikke indkøbe varmepumpe eller andre materialer, før du har fået tilsagn

Derfor er det første, du skal gøre, før du går i gang med at købe luft til luft varmepumpe og bestille opsætning af den i Ballerup, at søge om energitilskuddet.

Det kan dog være sin sag, selv at beregne energibesparelsen. Derfor tilbyder de varmepumpemontører, som vi samarbejder med, at klare beregningerne for dig. Det kræver blot, at de ved, hvilken varmepumpe du påtænker at anskaffe. Eller at du køber varmepumpen af dem.

Du kan også udnytte håndværkerfradraget til at få en kontant fradrag på skatteværdien af arbejdslønnen på op til 25.000 kroner pr. myndige medlem af husstanden, som er med til at betale for varmepumpen. Derfor vil den regning, du modtager på arbejdet altid have arbejdslønnen udspecificeret for sig. Så kan du nemt dokumentere udgiften overfor SKAT.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Luft til luft varmepumpe i Ballerup – fordele og ulemper

Der er både fordele og ulemper ved en varmepumpeløsning. Få overblik over begge dele her:

Fordele ved en luft til luft varmepumpe

 • Det er både nemt og billigt at få installeret en luft til luft varmepumpe
 • Der kræves ingen yderligere installationer af f.eks. radiatorer og lignende
 • Giver et bedre indeklima, fordi luften i boligen cirkuleres og udskiftes 
 • Risikoen for mug og skimmel reduceres på grund af løbende udluftning
 • De fleste modeller kan benyttes som aircondition i sommerhalvåret
 • En varmepumpeløsning giver ikke nogen former for støv og sodproblemer 

Ulemper ved luft til luft varmepumpe

 • Kræver typisk, at alle døre holdes åbne, hvis du kun bruger en indendørsenhed
 • Værelser, der ligger langt fra varmepumpen, kan behøve yderligere opvarmning
 • En luft til luft varmepumpeløsning kan ikke opvarme brugsvand til vask og bad
 • Støj fra udendørsenheden kan give problemer med naboerne på grund af støjen
 • Udendørsenheden kan nemt blive en øjebæ, der skæmmer boligens facade
 • Kræver årligt lovpligtigt eftersyn, for at sikre den mest optimale drift af pumpen
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få 3 uforpligtende tilbud på luft til luft varmepumpe i Ballerup

Vil du sikre dig den bedste pris på opsætning af en luft til luft varmepumpe, skaffer vi dig 3 uforpligtende tilbud på opsætning i Ballerup af håndværkere, du kan stole på. Klik nu, få hjælp til at udspecificere tilbuddet, og modtag de første henvendelser allerede i morgen.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over varmepumpefirmaer i Ballerup eller hele Ballerup kommune

Ønsker du selv at finde en elektriker, en professionel montør eller et varmepumpefirma i Ballerup eller hele Ballerup kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 55 varmepumpefirmaer i Ballerup. Find en elektriker eller VVS'er i Ballerup og omegn herunder. I hele Ballerup kommunefindes der flere varmepumpefirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig elektriker.
Albrechtsen & Søn ApS
Baltorpvej 90, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Auda El I/S
Skyttestræde 31, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 13. marts 2024,
Virksomhedsform: Interessentskab
AUTORISERET EL-INSTALLATØR ANDERS KLAVSEN ApS
Industriparken 4, 2750 Ballerup
Ansatte: 2
Startdato: 13. juli 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BALLERUP VVS ApS
Tempovej 30, 2750 Ballerup
Ansatte: 5
Startdato: 07. maj 1998,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BENNY JOHANSEN & SØNNER A/S
Energivej 35, 2750 Ballerup
Ansatte: 69
Startdato: 23. maj 1967,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Better Bygningsautomatik A/S
Lautruphøj 5, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 03. juli 2023,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Bps totalservice
Højagerparken 2, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BRDR. FUGLSANG VVS A/S
Tvendagervej 8, 2750 Ballerup
Ansatte: 11
Startdato: 30. juni 2003,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Brinch VVS og BlikkenSlager v/Christian Brinch Olsen
Gl Skolevej 13, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bross Electric v/Claus H. Bross
Solbrinken 15, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BROSS ENGINEERING ApS
Solbrinken 15, 2750 Ballerup
Ansatte: 1
Startdato: 19. december 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BS-AIRCONDITION SERVICE ApS
Hold-An Vej 124, 2750 Ballerup
Ansatte: 9
Startdato: 01. november 1989,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BS-EL V/BJARNE SØRENSEN
Nyvangen 20, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 01. maj 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CD AUTOMATION A/S
Energivej 40, 2750 Ballerup
Ansatte: 14
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Aktieselskab
CIBICOM SERVICES A/S
Industriparken 35, 2750 Ballerup
Ansatte: 60
Startdato: 01. oktober 2000,
Virksomhedsform: Aktieselskab
CLAUS DALSGAARD A/S
Energivej 40, 2750 Ballerup
Ansatte: 69
Startdato: 02. november 1999,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Copenel ApS
Voldens Kvarter 6, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 31. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CR EL & TEKNIK A/S
Telegrafvej 8, 2750 Ballerup
Ansatte: 102
Startdato: 31. maj 1990,
Virksomhedsform: Aktieselskab
DANSK DIGITAL CENTER A/S
Metalbuen 34, 2750 Ballerup
Ansatte: 12
Startdato: 23. juni 2003,
Virksomhedsform: Aktieselskab
DMI VVS ApS
Flakhaven 13, 2750 Ballerup
Ansatte: 1
Startdato: 13. januar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ECA ELEKTRIC ApS
Energivej 31, 2750 Ballerup
Ansatte: 24
Startdato: 02. september 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ECS MEP Contractor I/S
Industriparken 44, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 19. juni 2020,
Virksomhedsform: Interessentskab
EDG Industriteknik ApS
Lautruphøj 1, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EL-egant Hjælp
Hedeparken 167, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 31. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
eleric
Hedeparken 23, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 12. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ELHuset Kbh. ApS
Udbakken 14, 2750 Ballerup
Ansatte: 17
Startdato: 30. september 1984,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ELOHVAC
Ballerup Idrætsby 24, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 04. juni 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
ERIK REINHOLT HANSEN ApS
Yderholmen 9, 2750 Ballerup
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 1992,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Florboe VVS
Aage Berntsens Alle 8, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hedeager VVS v/Jan Bjørn Larsen
MacGregor Alle 3, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 16. marts 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HOLM TAG OG FACADE ApS
Energivej 29, 2750 Ballerup
Ansatte: 4
Startdato: 18. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JSP Installatør
Parkvej 4, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 14. juli 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
KAPLAN VVS ApS
Magleparken 190, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 09. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kennet Larsen Electric
Hedeparken 113, 2750 Ballerup
Ansatte: 1
Startdato: 25. januar 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Klunie Køling ApS
Hold-An Vej 124, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 27. maj 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Køge Hospital Project Team I/S
Industriparken 44, 2750 Ballerup
Ansatte: 7
Startdato: 18. maj 2018,
Virksomhedsform: Interessentskab
LD Electric
Hedeparken 103, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 20. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LTECH A/S
Tempovej 48, 2750 Ballerup
Ansatte: 99
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MANKOV'S VVS ApS
Tempovej 26, 2750 Ballerup
Ansatte: 8
Startdato: 01. september 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maskot Energy ApS
Yderholmen 4, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 18. maj 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Meyland & Baage ApS
Lautruphøj 5, 2750 Ballerup
Ansatte: 4
Startdato: 01. november 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mohn El-Service ApS
Linde Alle 34, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 25. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NK HOLM ApS
Brydehusvej 30, 2750 Ballerup
Ansatte: 5
Startdato: 29. september 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
OSTERKRÜGER ELECTRIC A/S
Industriparken 19, 2750 Ballerup
Ansatte: 14
Startdato: 29. juni 2005,
Virksomhedsform: Aktieselskab
P.M.L Service
Klakkebjerg 6, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 31. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Revvity Singapore Pte Ltd
Lautruphøj 1, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
SINELEC Denmark, filial af SINELEC S.p.A., Italien
Industriparken 44, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 10. februar 2020,
Virksomhedsform: Filial af udenlandsk aktieselskab, kommanditakties
SK El-Installation ApS
Solhøj Vænget 4, 2750 Ballerup
Ansatte: 1
Startdato: 24. november 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
T.Johansen El-Service
Sømoseparken 78, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TBJ
Kornvænget 108, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 10. november 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Niko
Magleparken 19, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 10. oktober 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TW Byg & El
Rydtoften 36, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
UNO INSTALLATION ApS
Rydtoften 17, 2750 Ballerup
Ansatte: 2
Startdato: 01. april 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
W-VENTILATION ApS
Metalbuen 20, 2750 Ballerup
Ansatte: 20
Startdato: 26. september 1975,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
W. JOHANSEN EL ApS
Metalbuen 20, 2750 Ballerup
Ansatte: 18
Startdato: 18. juni 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Find varmepumpefirmaer i andre regioner af Danmark

Skal du finde et firma der kan hjælpe dig med en luft til luft varmepumpe uden for Ballerup, så find en dygtig håndværker i andre regioner af Danmark. F.eks. i en by i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!