Montering af varmepumpe

Få nemt 3 tilbud på luft til luft varmepumper i Herlev

En luft til luft varmepumpe er den energi- og miljøvenlige varmeløsning til både sommerhus og helårshus, ligesom luft til luft varmepumpen kan bruges til opvarmning af garage og udestue. Indhent hurtigt og nemt 3 tilbud på luft til luft varmepumper i Herlev lige her!

Det bliver kun dyrere at opvarme din bolig i fremtiden

– så jo hurtigere du finder en billig, fremtidssikker varmeløsning, jo flere penge kan du spare.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Indhent tilbud på varmepumper

Den hurtige genvej til den billigste luft til luft varmepumpe i Herlev

En luft til luft varmepumpe er en fremtidssikker, miljøvenlig varmekilde, som sikrer, at du også har et overkommeligt varmebudget i fremtiden. Vi hjælper dig med at få 3 gode tilbud på både luft til luft varmepumpe og opsætning i Herlev fra håndværkere, du kan stole på.  

 1. Spar tid på at finde håndværkere. Vi benytter en fast kreds af varmepumpemontører i Herlev, som kan sætte din nye varmepumpe op inden for kort tid.
 2. Kvalificeret rådgivning – helt gratis. Få hjælp til at specificere din opgave, så du får et tilbud, du kan bruge. Vi hjælper gennem hele tilbuds-processen.
 3. Du skal ikke vente på at få et tilbud. Vi samarbejder udelukkende med seriøse håndværkere, som dygtige til deres arbejde og hurtige til at sende dit tilbud.

3byggetilbud.dk - Forstå konceptet på 1 minut
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Den trygge måde at få en luft til luft varmepumpe i Herlev

Fordi vores tilbudstjeneste udelukkende samarbejder med varmepumpemontører, vi kender i forvejen, er du sikker på, at kvaliteten af deres arbejde er i orden – og at de kommer til aftalt tid.

Undgå branchens brodne kar

Ligger dine spidskompetencer inden for andre fagområder, kan det være svært at vurdere, hvorvidt du har fundet en ordentlig håndværker, som ikke snyder dig. Eller om der er hold i det tilbud, du får fra håndværkeren.

Derfor bruger vi udelukkende en fast kreds af håndværkere, som har leveret luft til luft varmepumper med succes til andre af vores kunder i Herlev og hele Herlev kommune. Du kan selv tjekke deres profil, og læse anmeldelserne af dem.

Samtidig giver vi dig altid 3 tilbud på din opgave. Så er du sikker på, at du får en retvisende pris, der holder sig inden for prisniveauet på området, og flere gode varmepumpemontører at vælge imellem.

Så ved at bruge os, er du sikker på, at du både får en pris på din luft til luft varmepumpe og en håndværker, du kan stole på.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

20 år med formidling af håndværksopgaver

Vi har givet danskerne bedre priser på håndværksopgaver siden år 2000. Vi har: 

 • Formidlet over 400.000 håndværkeropgaver
 • En tilfredshedsgrad på 98% på formidlede opgaver
 • Et dygtigt, erfarent og kompetent rådgiverteam
 • Garanti på 35.000 kroner på alle formidlede opgaver

Det giver dig et nemt, hurtigt og trygt valg af en varmepumpemontør i Herlev, som du kan stole på, uden at du skal betale en krone for at få vores hjælp til opgaven!

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Luft til luft varmepumpe indvendig

Spar mange penge med en luft til luft varmepumpe

Som udgangspunkt er en varmepumpe den mest økonomiske varmekilde, du kan få til din bolig i dag. Og den er miljøvenlig!

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Det skal du vide, før du køber luft til luft varmepumpe i Herlev

Du behøver ikke være ekspert i luft til luft varmepumper, for at indhente 3 tilbud gennem vores tjeneste. Vi har nemlig fundet alle svarene på de mest almindelige spørgsmål, som folk har, når de skal købe ny luft til luft varmepumpe i Herlev.

Hvad er en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe henter et tilskud til opvarmningen ud af varmen i udeluften. Derved får du en meget højere effekt ud af den strøm, varmepumpen bruger, end hvis du havde brugt traditionel elvarme (som i øvrigt er ulovlig at bruge som den eneste varmekilde i dag).

Faktisk har moderne luft til luft varmepumper en så god driftsøkonomi, at de kan konkurrere med traditionelle varmekilder som olie og gas. Det bliver endnu mere udpræget i fremtiden, fordi netop olie, gas og andre fossile brændstoffer ventes at stige voldsomt i takt med, at ressourcerne svinder ind.

Hvordan virker luft til luft varmepumpen?

En luft til luft varmepumpe består af to enheder:

1) En udendørs, der henter varme ud af udendørsluften
2) En indendørs, som opvarmer og cirkulerer luften indenfor 

Tilskuddet til opvarmningen hentes ud af luften udenfor, ved at udendørsluften trækkes gennem en såkaldt fordamper, som sidder i udendørsenheden. Derved opvarmes det kølemiddel, der anvendes i systemet, så det fordamper. Deraf navnet på enheden.

Kølemidlet har et kogepunkt, der er meget lavere end vands. Derfor er det også muligt at hente varme ud af udendørsluften om vinteren, hvor der jo netop er brug for varme indendørs.

Den fordampede kølevæske komprimeres efterfølgende, så temperaturen stiger. Derefter sendes kølevæsken indenfor, hvor den afgiver varmen til indeluften gennem en såkaldt kondensator, der sidder i indendørsenheden. Enheden blæser derefter den varme luft ud i boligens rum.

Er det ikke nok til at opvarme luften til den ønskede temperatur, bruges der strøm til at give luften den fulde temperaturstigning.

Når kølemidlet har afgivet sin varme til indeklimaet, bliver den til væske igen, og løber tilbage til udendørsenheden. Herefter starter processen forfra.

Hvilke typer varmepumper findes der?

Luft til luft varmepumpen fås i flere forskellige størrelser, så du både kan opvarme små rum, og hele boliger. 

Er boligen for stor til, at den kan varmes op med en enkelt indendørsenhed, kan du også få luft til luft varmepumper til flere rum. De fungerer ved, at der tilsluttes flere indendørsenheder til udendørsenheden.

Endelig kan du vælge at anskaffe en luft-til-vand varmepumpe. Her opvarmer varmepumpen vandet i et traditionelt centralvarmeanlæg, som så fordeler varmen rundt i boligen.

Hvilken luft til luft varmepumpe skal jeg vælge?

Den vigtigste parameter, du skal have øje for, når du vælger varmepumpe, er, hvor meget varme pumpen kan producere for hver kWh strøm, du stopper i den. 

Det kaldes for varmepumpens effektivitet, og angives med det såkaldte SCOP-tal. SCOP står for Seasonal Coefficient Of Performance. Det betyder at den effektivitet, som SCOP-tallet angiver, er beregnet som et gennemsnit af en række effektmålinger hen over fyringssæsonen. For luft til luft varmepumpen kan jo trække mere varme (og er derfor mere effektiv) ud af luften for- og efterår end midt om vinteren.

Et SCOP-tal på 4,5 angiver, at luft til luft varmepumpen udsender 4,5 kWh varme for hver kWh strøm, den bruger. Så jo højere SCOP-tallet er, jo mere varme får du for pengene. 

En god luft til luft varmepumpe i dag skal netop gerne have et SCOP-tal på 4,5 til 5 og gerne endnu højere. De mest effektive modeller har et SCOP-tal på over 6.

På nogle varmepumper opgives der en SCOP-værdi for 3 forskellige klimazoner. Her skal du bruge SCOP-tallet for klimazone A. Det gælder for en varmepumpe, der er opstillet i Strasbourg. Det er det nærmeste referencepunkt i forhold til Herlev i Danmark. 

Hvad giver en luft til luft varmepumpe af besparelse på varmebudgettet?

Anvender du elvarme i dag til at opvarme den bolig, du monterer en luft til luft varmepumpe i, kan du forvente at spare mellem 60 og 70 % på dine varmeudgifter.

Kører du med olie eller gas, skal du forvente en besparelse på omkring 40-50 % i forhold til dine nuværende varmeudgifter. Har du derimod et træpillefyr i dag, vil besparelsen være en smule lavere, end den er ved olie og gas.

Netop den opnåede besparelse er vigtig, hvis du vil søge energitilskud til udskiftning af varmepumpen. Det kommer vi tilbage til lidt længere nede på siden.

Hvad koster luft til luft varmepumper i Herlev?

Når du skal finde en luft til luft varmepumpe til en god pris inkl. montering, skal du altid vælge den varmepumpe, som giver dig det højeste SCOP-tal til prisen. Samt den varmepumpemontør, som har den laveste pris på montagen.

Jo større SCOP-tallet er, jo dyrere er varmepumpen oftest. Derfor er det en god ide at dividere prisen på varmepumpen med dens SCOP-tal. Det gør det nemt at sammenligne flere forskellige den luft til luft varmepumpe, og finde den med den største udnyttelsesgrad til den laveste pris. For jo lavere resultatet af divisionen er, jo billigere et valg er den pågældende model.

Luft til luft varmepumpens pris afhænger også af, hvor stort et areal den skal opvarme. Jo større et areal, jo større varmepumpe, og jo større pris. Skal du bruge en luft til luft varmepumpe med flere indendørsenheder, stiger prisen yderligere.

En god luft til luft varmepumpe til opvarmning af et sommerhus på mellem 50 og 100 m2, kan fås til en pris fra 4-5.000 kroner. En luft til luft varmepumpe til et helårshus på omkring 100 m2 koster fra 10-12.000 kroner og opefter. Dertil kommer montagen, som typisk kan klares på en enkelt arbejdsdag.

Hvor meget strøm bruger en luft til luft varmepumpe?

Med prisen på selve hardwaren og installationen på plads, er det på tide at se på, hvad det koster at have en luft til luft varmepumpe i drift.

En luft til luft varmepumpes forbrug af strøm afhænger som allerede nævnt af, hvor effektiv varmepumpen er, samt hvor stort et areal du skal opvarme. Jo højere SCOP-tal, jo lavere strømforbrug. Så afhængigt af SCOP-tallets størrelse, vil luft til luft varmepumpen have et strømforbrug på mellem 0,5 og 4,5 kWh pr. kvadratmeter, du skal varme op.

Hvor meget larmer en luft til luft varmepumpe?

En anden vigtig parameter ved en luft til luft varmepumpe er dens placering. For blæseren og kompressoren i udendørsenheden larmer en del. Så skal enheden stå tæt på skellet ind til naboen, kan det resultere i klager fra dem.

Derfor kan det blive nødvendigt at flytte udendørsenheden, hvis den støjer mere end 35 dB(A), når støjen måles i naboens soveværelse. Det er den støjgrænse, der gælder om natten, hvis du bor inden for bygrænsen i Herlev.

Bor du uden for Herlev byskiltet, må udendørsenheden maksimalt larme med 40 db(A), når målingen foretages om natten.

Om dagen må udendørsenheden gerne larme mere. Men det er tit nattelarmen, som giver de største problemer. 

Så sørg for, at den udendørsenhed der følger med til din luft til luft varmepumpe i Herlev, larmer så lidt som muligt. Du skal jo også gerne selv kunne holde ud at have pumpen kørende hele døgnet.

Kan jeg få tilskud til min nye luft til luft varmepumpe?

Skal din nye luft til luft varmepumpe erstatte f.eks. et gammelt oliefyr, elvarme eller en anden gammel varmekilde, kan du søge om energitilskud til opsætning af pumpen. Bemærk at reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker til råds eller søg flere informationer hos relevante myndigheder.

Det skal du søge dit – eller et hvilket som helst andet – energiselskab om. De udbetaler et kontant tilskud, der beregnes i forhold til hvor stor en energibesparelse målt i kWh, som du får ved at opsætte en luft til luft varmepumpe i forhold til den gamle varmekilde, du benytter i dag.
Der er dog nogle forskellige betingelser, du skal opfylde, for at kunne være berettiget til energitilskuddet:

– Opsætningen skal foretages af en certificeret varmepumpemontør i Herlev

– Du må først sætte arbejdet i gang, når du modtager tilsagn om energitilskuddet

– Du må ikke indkøbe varmepumpe eller andre materialer, før du har fået tilsagn

Derfor er det første, du skal gøre, før du går i gang med at købe luft til luft varmepumpe og bestille opsætning af den i Herlev, at søge om energitilskuddet.

Det kan dog være sin sag, selv at beregne energibesparelsen. Derfor tilbyder de varmepumpemontører, som vi samarbejder med, at klare beregningerne for dig. Det kræver blot, at de ved, hvilken varmepumpe du påtænker at anskaffe. Eller at du køber varmepumpen af dem.

Du kan også udnytte håndværkerfradraget til at få en kontant fradrag på skatteværdien af arbejdslønnen på op til 25.000 kroner pr. myndige medlem af husstanden, som er med til at betale for varmepumpen. Derfor vil den regning, du modtager på arbejdet altid have arbejdslønnen udspecificeret for sig. Så kan du nemt dokumentere udgiften overfor SKAT.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Luft til luft varmepumpe i Herlev – fordele og ulemper

Der er både fordele og ulemper ved en varmepumpeløsning. Få overblik over begge dele her:

Fordele ved en luft til luft varmepumpe

 • Det er både nemt og billigt at få installeret en luft til luft varmepumpe
 • Der kræves ingen yderligere installationer af f.eks. radiatorer og lignende
 • Giver et bedre indeklima, fordi luften i boligen cirkuleres og udskiftes 
 • Risikoen for mug og skimmel reduceres på grund af løbende udluftning
 • De fleste modeller kan benyttes som aircondition i sommerhalvåret
 • En varmepumpeløsning giver ikke nogen former for støv og sodproblemer 

Ulemper ved luft til luft varmepumpe

 • Kræver typisk, at alle døre holdes åbne, hvis du kun bruger en indendørsenhed
 • Værelser, der ligger langt fra varmepumpen, kan behøve yderligere opvarmning
 • En luft til luft varmepumpeløsning kan ikke opvarme brugsvand til vask og bad
 • Støj fra udendørsenheden kan give problemer med naboerne på grund af støjen
 • Udendørsenheden kan nemt blive en øjebæ, der skæmmer boligens facade
 • Kræver årligt lovpligtigt eftersyn, for at sikre den mest optimale drift af pumpen
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få 3 uforpligtende tilbud på luft til luft varmepumpe i Herlev

Vil du sikre dig den bedste pris på opsætning af en luft til luft varmepumpe, skaffer vi dig 3 uforpligtende tilbud på opsætning i Herlev af håndværkere, du kan stole på. Klik nu, få hjælp til at udspecificere tilbuddet, og modtag de første henvendelser allerede i morgen.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over varmepumpefirmaer i Herlev eller hele Herlev kommune

Ønsker du selv at finde en elektriker, en professionel montør eller et varmepumpefirma i Herlev eller hele Herlev kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 75 varmepumpefirmaer i Herlev. Find en elektriker eller VVS'er i Herlev og omegn herunder. I hele Herlev kommunefindes der flere varmepumpefirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig elektriker.
2M EL-INSTALLATION A/S
Tornerosevej 127, 2730 Herlev
Ansatte: 46
Startdato: 13. februar 2003,
Virksomhedsform: Aktieselskab
A. J. Multiservice ApS
Marielundvej 27, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 05. november 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AC EL-TEKNIK ApS
Snedronningvej 29, 2730 Herlev
Ansatte: 4
Startdato: 19. april 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AGUA SERVICE
Sønderlundvej 33, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 26. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Alventec ApS
Smedeholm 11, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 01. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Apitzsch ApS
Vesterlundvej 7, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 22. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BC KØLETEKNIK ApS
Meteorvej 72, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 04. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Blikkenslagerfirmaet H. Buch &Co Henrik Buch
Topasvej 12, 2730 Herlev
Ansatte: 2
Startdato: 01. august 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BLIKKENSLAGERFIRMAET POUL ANDERSEN ApS
Klausdalshave 8, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 1976,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Blikkenslagerfirmaet Strandby&Co
Marielundvej 30, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 25. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BREUNING VVS A/S
Vesterlundvej 15, 2730 Herlev
Ansatte: 29
Startdato: 27. oktober 1972,
Virksomhedsform: Aktieselskab
CAMVISION A/S
Smedeholm 12, 2730 Herlev
Ansatte: 36
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Aktieselskab
CAVI Gruppen A/S
Ellekær 8, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 08. marts 2022,
Virksomhedsform: Aktieselskab
CITYTECH ApS
Gammel Klausdalsbrovej 493, 2730 Herlev
Ansatte: 10
Startdato: 11. september 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DANSK MONTAGE A/S
Ellekær 7, 2730 Herlev
Ansatte: 6
Startdato: 01. juli 1991,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Dental Montering v/Rene Gudik Kristensen
Smedeholm 13, 2730 Herlev
Ansatte: 2
Startdato: 01. september 1981,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DET ELEKTRIKEREN ApS
Marielundvej 28, 2730 Herlev
Ansatte: 6
Startdato: 01. februar 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Din VVSer v/Finn Andersen
Langdyssen 98, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DNI ApS
Marielundvej 32, 2730 Herlev
Ansatte: 2
Startdato: 01. august 1997,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ederstrøm Elinstallationer v/Allan Rolff Ederstrøm
Højbuen 24, 2730 Herlev
Ansatte: 1
Startdato: 01. juli 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EL-INSTALLATØR A. BLOCK ApS
Avnedevej 12, 2730 Herlev
Ansatte: 4
Startdato: 28. juni 1985,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
El-Skov
Smedeholm 13, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 17. august 2022,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
El-team.Pro ApS
Marielundvej 41, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 14. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ELLEKÆR SERVICE V/STIG ELLEKÆR
Døllevangen 2, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ELTEL NETWORKS A/S
Hørkær 3, 2730 Herlev
Ansatte: 613
Startdato: 23. juni 2000,
Virksomhedsform: Aktieselskab
ERVIN FRANK ApS
Snedronningvej 27, 2730 Herlev
Ansatte: 1
Startdato: 22. april 1985,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EXPERT VVS ApS
Avnedevej 4, 2730 Herlev
Ansatte: 1
Startdato: 14. januar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GL Iso ApS
Symfonivej 29, 2730 Herlev
Ansatte: 5
Startdato: 28. september 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GL VVS A/S
Symfonivej 29, 2730 Herlev
Ansatte: 25
Startdato: 01. juli 1988,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Herlev Byg ApS
Avnedevej 28, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 11. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Herlev VVS & Blik
Avnedevej 13, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 29. oktober 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HØJGAARD EL & SIKRING ApS
Ellekær 7, 2730 Herlev
Ansatte: 11
Startdato: 27. februar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hovedstadens Elektriker
Borgerdiget 39, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 08. december 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hovedstadens Elektriker ApS
Borgerdiget 39, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 05. august 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
IH AUTOMATIK ApS
Agerledet 3, 2730 Herlev
Ansatte: 1
Startdato: 16. marts 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JH-Hegnsbøl Entreprise
Kastagervej 32, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JS Electric ApS
Harmonivej 2, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 07. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jysk Elevatorservice.dk ApS
Ellekær 5, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 20. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KAK VVS Service ApS
Kantatevej 32, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kilder
Højbjerg Vænge 27, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 07. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KILDESVINGET VVS ApS
Symfonivej 20, 2730 Herlev
Ansatte: 1
Startdato: 01. september 1996,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
kkmvvs
Muskathaven 135, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KNUD OLSEN VVS A/S
Turkisvej 1, 2730 Herlev
Ansatte: 12
Startdato: 28. juni 1994,
Virksomhedsform: Aktieselskab
KONTAKTEN ApS
Gigesti 5, 2730 Herlev
Ansatte: 5
Startdato: 09. april 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KURT BJERRETOFT ESPERSEN
Jagtporten 2, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 05. april 1973,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LINDESKOV ApS
Symfonivej 23, 2730 Herlev
Ansatte: 6
Startdato: 22. april 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LUND VVS TEKNIK ApS
Langdyssen 25, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 25. august 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Me byg
Sonatevej 10, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 01. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MNJ SERVICE
Syvendehusvej 73, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2010,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Momentum El ApS
Skinderskovvej 10, 2730 Herlev
Ansatte: 1
Startdato: 28. maj 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MS El & Teknik
Hattekæret 32, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MS INSTALL APS
Tværskiftet 28, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 10. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MULTISERVICE v/Lars Bjørn Larsen
Romancevej 10, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
N. Hansen VVS ApS
Hørkær 13, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 05. juli 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
N. P. ELECTRIC ApS
Gammelgårdsvej 14, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 19. marts 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nordens Installation ApS
Køllegårdsvej 31, 2730 Herlev
Ansatte: 5
Startdato: 28. august 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nordic Charge ApS
Kantatevej 30, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 31. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nordkystens Teknik ApS
Hørkær 28, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 24. august 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
OK El-Teknik
Snemandsvej 14, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PROFESSIONEL INSTALLATION ApS
Lyskær 8, 2730 Herlev
Ansatte: 7
Startdato: 14. november 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RD VVS ApS
Nørrelundvej 8, 2730 Herlev
Ansatte: 33
Startdato: 04. juli 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sensortek Security Systems A/S
Smedeholm 12, 2730 Herlev
Ansatte: 14
Startdato: 28. maj 2001,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Slot El & Teknik ApS.
Dildhaven 31, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 11. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SØKVIST EL-ANLÆG A/S
Harmonivej 4, 2730 Herlev
Ansatte: 7
Startdato: 27. juni 2000,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Søren Kragh ApS teknisk service
Ålbrosvinget 13, 2730 Herlev
Ansatte: 2
Startdato: 02. maj 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Strandens El-Installation ApS
Smedeholm 21, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 03. december 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TCF
Holmesvinget 8, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 10. marts 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
TH Montage
Digestykket 6, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 18. august 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TUEGAARD EL ApS
Smedeholm 11, 2730 Herlev
Ansatte: 5
Startdato: 30. juni 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VANGEDE VVS & KLOAK ApS
Marielundvej 32, 2730 Herlev
Ansatte: 2
Startdato: 10. juni 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VIBO-EL v/Bo Møller
Højbjergvej 200, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 22. marts 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VINCENTZ AS ApS
Marielundvej 41, 2730 Herlev
Ansatte: 14
Startdato: 15. maj 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vlopes Scandinavia ApS
Marielundvej 46, 2730 Herlev
Ansatte: 25
Startdato: 24. november 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ZAHLE & CO. A/S
Harmonivej 3, 2730 Herlev
Ansatte: 10
Startdato: 25. juni 1997,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Ziegler VVS ApS
Randvolden 54, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 12. august 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Find varmepumpefirmaer i andre regioner af Danmark

Skal du finde et firma der kan hjælpe dig med en luft til luft varmepumpe uden for Herlev, så find en dygtig håndværker i andre regioner af Danmark. F.eks. i en by i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!