Montering af varmepumpe

Få nemt 3 tilbud på luft til luft varmepumper i Kildebrønde

En luft til luft varmepumpe er den energi- og miljøvenlige varmeløsning til både sommerhus og helårshus, ligesom luft til luft varmepumpen kan bruges til opvarmning af garage og udestue. Indhent hurtigt og nemt 3 tilbud på luft til luft varmepumper i Kildebrønde lige her!

Det bliver kun dyrere at opvarme din bolig i fremtiden

– så jo hurtigere du finder en billig, fremtidssikker varmeløsning, jo flere penge kan du spare.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Indhent tilbud på varmepumper

Den hurtige genvej til den billigste luft til luft varmepumpe i Kildebrønde

En luft til luft varmepumpe er en fremtidssikker, miljøvenlig varmekilde, som sikrer, at du også har et overkommeligt varmebudget i fremtiden. Vi hjælper dig med at få 3 gode tilbud på både luft til luft varmepumpe og opsætning i Kildebrønde fra håndværkere, du kan stole på.  

 1. Spar tid på at finde håndværkere. Vi benytter en fast kreds af varmepumpemontører i Kildebrønde, som kan sætte din nye varmepumpe op inden for kort tid.
 2. Kvalificeret rådgivning – helt gratis. Få hjælp til at specificere din opgave, så du får et tilbud, du kan bruge. Vi hjælper gennem hele tilbuds-processen.
 3. Du skal ikke vente på at få et tilbud. Vi samarbejder udelukkende med seriøse håndværkere, som dygtige til deres arbejde og hurtige til at sende dit tilbud.

3byggetilbud.dk - Forstå konceptet på 1 minut
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Den trygge måde at få en luft til luft varmepumpe i Kildebrønde

Fordi vores tilbudstjeneste udelukkende samarbejder med varmepumpemontører, vi kender i forvejen, er du sikker på, at kvaliteten af deres arbejde er i orden – og at de kommer til aftalt tid.

Undgå branchens brodne kar

Ligger dine spidskompetencer inden for andre fagområder, kan det være svært at vurdere, hvorvidt du har fundet en ordentlig håndværker, som ikke snyder dig. Eller om der er hold i det tilbud, du får fra håndværkeren.

Derfor bruger vi udelukkende en fast kreds af håndværkere, som har leveret luft til luft varmepumper med succes til andre af vores kunder i Kildebrønde og hele Greve kommune. Du kan selv tjekke deres profil, og læse anmeldelserne af dem.

Samtidig giver vi dig altid 3 tilbud på din opgave. Så er du sikker på, at du får en retvisende pris, der holder sig inden for prisniveauet på området, og flere gode varmepumpemontører at vælge imellem.

Så ved at bruge os, er du sikker på, at du både får en pris på din luft til luft varmepumpe og en håndværker, du kan stole på.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

20 år med formidling af håndværksopgaver

Vi har givet danskerne bedre priser på håndværksopgaver siden år 2000. Vi har: 

 • Formidlet over 400.000 håndværkeropgaver
 • En tilfredshedsgrad på 98% på formidlede opgaver
 • Et dygtigt, erfarent og kompetent rådgiverteam
 • Garanti på 35.000 kroner på alle formidlede opgaver

Det giver dig et nemt, hurtigt og trygt valg af en varmepumpemontør i Kildebrønde, som du kan stole på, uden at du skal betale en krone for at få vores hjælp til opgaven!

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Luft til luft varmepumpe indvendig

Spar mange penge med en luft til luft varmepumpe

Som udgangspunkt er en varmepumpe den mest økonomiske varmekilde, du kan få til din bolig i dag. Og den er miljøvenlig!

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Det skal du vide, før du køber luft til luft varmepumpe i Kildebrønde

Du behøver ikke være ekspert i luft til luft varmepumper, for at indhente 3 tilbud gennem vores tjeneste. Vi har nemlig fundet alle svarene på de mest almindelige spørgsmål, som folk har, når de skal købe ny luft til luft varmepumpe i Kildebrønde.

Hvad er en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe henter et tilskud til opvarmningen ud af varmen i udeluften. Derved får du en meget højere effekt ud af den strøm, varmepumpen bruger, end hvis du havde brugt traditionel elvarme (som i øvrigt er ulovlig at bruge som den eneste varmekilde i dag).

Faktisk har moderne luft til luft varmepumper en så god driftsøkonomi, at de kan konkurrere med traditionelle varmekilder som olie og gas. Det bliver endnu mere udpræget i fremtiden, fordi netop olie, gas og andre fossile brændstoffer ventes at stige voldsomt i takt med, at ressourcerne svinder ind.

Hvordan virker luft til luft varmepumpen?

En luft til luft varmepumpe består af to enheder:

1) En udendørs, der henter varme ud af udendørsluften
2) En indendørs, som opvarmer og cirkulerer luften indenfor 

Tilskuddet til opvarmningen hentes ud af luften udenfor, ved at udendørsluften trækkes gennem en såkaldt fordamper, som sidder i udendørsenheden. Derved opvarmes det kølemiddel, der anvendes i systemet, så det fordamper. Deraf navnet på enheden.

Kølemidlet har et kogepunkt, der er meget lavere end vands. Derfor er det også muligt at hente varme ud af udendørsluften om vinteren, hvor der jo netop er brug for varme indendørs.

Den fordampede kølevæske komprimeres efterfølgende, så temperaturen stiger. Derefter sendes kølevæsken indenfor, hvor den afgiver varmen til indeluften gennem en såkaldt kondensator, der sidder i indendørsenheden. Enheden blæser derefter den varme luft ud i boligens rum.

Er det ikke nok til at opvarme luften til den ønskede temperatur, bruges der strøm til at give luften den fulde temperaturstigning.

Når kølemidlet har afgivet sin varme til indeklimaet, bliver den til væske igen, og løber tilbage til udendørsenheden. Herefter starter processen forfra.

Hvilke typer varmepumper findes der?

Luft til luft varmepumpen fås i flere forskellige størrelser, så du både kan opvarme små rum, og hele boliger. 

Er boligen for stor til, at den kan varmes op med en enkelt indendørsenhed, kan du også få luft til luft varmepumper til flere rum. De fungerer ved, at der tilsluttes flere indendørsenheder til udendørsenheden.

Endelig kan du vælge at anskaffe en luft-til-vand varmepumpe. Her opvarmer varmepumpen vandet i et traditionelt centralvarmeanlæg, som så fordeler varmen rundt i boligen.

Hvilken luft til luft varmepumpe skal jeg vælge?

Den vigtigste parameter, du skal have øje for, når du vælger varmepumpe, er, hvor meget varme pumpen kan producere for hver kWh strøm, du stopper i den. 

Det kaldes for varmepumpens effektivitet, og angives med det såkaldte SCOP-tal. SCOP står for Seasonal Coefficient Of Performance. Det betyder at den effektivitet, som SCOP-tallet angiver, er beregnet som et gennemsnit af en række effektmålinger hen over fyringssæsonen. For luft til luft varmepumpen kan jo trække mere varme (og er derfor mere effektiv) ud af luften for- og efterår end midt om vinteren.

Et SCOP-tal på 4,5 angiver, at luft til luft varmepumpen udsender 4,5 kWh varme for hver kWh strøm, den bruger. Så jo højere SCOP-tallet er, jo mere varme får du for pengene. 

En god luft til luft varmepumpe i dag skal netop gerne have et SCOP-tal på 4,5 til 5 og gerne endnu højere. De mest effektive modeller har et SCOP-tal på over 6.

På nogle varmepumper opgives der en SCOP-værdi for 3 forskellige klimazoner. Her skal du bruge SCOP-tallet for klimazone A. Det gælder for en varmepumpe, der er opstillet i Strasbourg. Det er det nærmeste referencepunkt i forhold til Kildebrønde i Danmark. 

Hvad giver en luft til luft varmepumpe af besparelse på varmebudgettet?

Anvender du elvarme i dag til at opvarme den bolig, du monterer en luft til luft varmepumpe i, kan du forvente at spare mellem 60 og 70 % på dine varmeudgifter.

Kører du med olie eller gas, skal du forvente en besparelse på omkring 40-50 % i forhold til dine nuværende varmeudgifter. Har du derimod et træpillefyr i dag, vil besparelsen være en smule lavere, end den er ved olie og gas.

Netop den opnåede besparelse er vigtig, hvis du vil søge energitilskud til udskiftning af varmepumpen. Det kommer vi tilbage til lidt længere nede på siden.

Hvad koster luft til luft varmepumper i Kildebrønde?

Når du skal finde en luft til luft varmepumpe til en god pris inkl. montering, skal du altid vælge den varmepumpe, som giver dig det højeste SCOP-tal til prisen. Samt den varmepumpemontør, som har den laveste pris på montagen.

Jo større SCOP-tallet er, jo dyrere er varmepumpen oftest. Derfor er det en god ide at dividere prisen på varmepumpen med dens SCOP-tal. Det gør det nemt at sammenligne flere forskellige den luft til luft varmepumpe, og finde den med den største udnyttelsesgrad til den laveste pris. For jo lavere resultatet af divisionen er, jo billigere et valg er den pågældende model.

Luft til luft varmepumpens pris afhænger også af, hvor stort et areal den skal opvarme. Jo større et areal, jo større varmepumpe, og jo større pris. Skal du bruge en luft til luft varmepumpe med flere indendørsenheder, stiger prisen yderligere.

En god luft til luft varmepumpe til opvarmning af et sommerhus på mellem 50 og 100 m2, kan fås til en pris fra 4-5.000 kroner. En luft til luft varmepumpe til et helårshus på omkring 100 m2 koster fra 10-12.000 kroner og opefter. Dertil kommer montagen, som typisk kan klares på en enkelt arbejdsdag.

Hvor meget strøm bruger en luft til luft varmepumpe?

Med prisen på selve hardwaren og installationen på plads, er det på tide at se på, hvad det koster at have en luft til luft varmepumpe i drift.

En luft til luft varmepumpes forbrug af strøm afhænger som allerede nævnt af, hvor effektiv varmepumpen er, samt hvor stort et areal du skal opvarme. Jo højere SCOP-tal, jo lavere strømforbrug. Så afhængigt af SCOP-tallets størrelse, vil luft til luft varmepumpen have et strømforbrug på mellem 0,5 og 4,5 kWh pr. kvadratmeter, du skal varme op.

Hvor meget larmer en luft til luft varmepumpe?

En anden vigtig parameter ved en luft til luft varmepumpe er dens placering. For blæseren og kompressoren i udendørsenheden larmer en del. Så skal enheden stå tæt på skellet ind til naboen, kan det resultere i klager fra dem.

Derfor kan det blive nødvendigt at flytte udendørsenheden, hvis den støjer mere end 35 dB(A), når støjen måles i naboens soveværelse. Det er den støjgrænse, der gælder om natten, hvis du bor inden for bygrænsen i Kildebrønde.

Bor du uden for Kildebrønde byskiltet, må udendørsenheden maksimalt larme med 40 db(A), når målingen foretages om natten.

Om dagen må udendørsenheden gerne larme mere. Men det er tit nattelarmen, som giver de største problemer. 

Så sørg for, at den udendørsenhed der følger med til din luft til luft varmepumpe i Kildebrønde, larmer så lidt som muligt. Du skal jo også gerne selv kunne holde ud at have pumpen kørende hele døgnet.

Kan jeg få tilskud til min nye luft til luft varmepumpe?

Skal din nye luft til luft varmepumpe erstatte f.eks. et gammelt oliefyr, elvarme eller en anden gammel varmekilde, kan du søge om energitilskud til opsætning af pumpen. Bemærk at reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker til råds eller søg flere informationer hos relevante myndigheder.

Det skal du søge dit – eller et hvilket som helst andet – energiselskab om. De udbetaler et kontant tilskud, der beregnes i forhold til hvor stor en energibesparelse målt i kWh, som du får ved at opsætte en luft til luft varmepumpe i forhold til den gamle varmekilde, du benytter i dag.
Der er dog nogle forskellige betingelser, du skal opfylde, for at kunne være berettiget til energitilskuddet:

– Opsætningen skal foretages af en certificeret varmepumpemontør i Kildebrønde

– Du må først sætte arbejdet i gang, når du modtager tilsagn om energitilskuddet

– Du må ikke indkøbe varmepumpe eller andre materialer, før du har fået tilsagn

Derfor er det første, du skal gøre, før du går i gang med at købe luft til luft varmepumpe og bestille opsætning af den i Kildebrønde, at søge om energitilskuddet.

Det kan dog være sin sag, selv at beregne energibesparelsen. Derfor tilbyder de varmepumpemontører, som vi samarbejder med, at klare beregningerne for dig. Det kræver blot, at de ved, hvilken varmepumpe du påtænker at anskaffe. Eller at du køber varmepumpen af dem.

Du kan også udnytte håndværkerfradraget til at få en kontant fradrag på skatteværdien af arbejdslønnen på op til 25.000 kroner pr. myndige medlem af husstanden, som er med til at betale for varmepumpen. Derfor vil den regning, du modtager på arbejdet altid have arbejdslønnen udspecificeret for sig. Så kan du nemt dokumentere udgiften overfor SKAT.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Luft til luft varmepumpe i Kildebrønde – fordele og ulemper

Der er både fordele og ulemper ved en varmepumpeløsning. Få overblik over begge dele her:

Fordele ved en luft til luft varmepumpe

 • Det er både nemt og billigt at få installeret en luft til luft varmepumpe
 • Der kræves ingen yderligere installationer af f.eks. radiatorer og lignende
 • Giver et bedre indeklima, fordi luften i boligen cirkuleres og udskiftes 
 • Risikoen for mug og skimmel reduceres på grund af løbende udluftning
 • De fleste modeller kan benyttes som aircondition i sommerhalvåret
 • En varmepumpeløsning giver ikke nogen former for støv og sodproblemer 

Ulemper ved luft til luft varmepumpe

 • Kræver typisk, at alle døre holdes åbne, hvis du kun bruger en indendørsenhed
 • Værelser, der ligger langt fra varmepumpen, kan behøve yderligere opvarmning
 • En luft til luft varmepumpeløsning kan ikke opvarme brugsvand til vask og bad
 • Støj fra udendørsenheden kan give problemer med naboerne på grund af støjen
 • Udendørsenheden kan nemt blive en øjebæ, der skæmmer boligens facade
 • Kræver årligt lovpligtigt eftersyn, for at sikre den mest optimale drift af pumpen
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få 3 uforpligtende tilbud på luft til luft varmepumpe i Kildebrønde

Vil du sikre dig den bedste pris på opsætning af en luft til luft varmepumpe, skaffer vi dig 3 uforpligtende tilbud på opsætning i Kildebrønde af håndværkere, du kan stole på. Klik nu, få hjælp til at udspecificere tilbuddet, og modtag de første henvendelser allerede i morgen.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over varmepumpefirmaer i Kildebrønde eller hele Greve kommune

Ønsker du selv at finde en elektriker, en professionel montør eller et varmepumpefirma i Kildebrønde eller hele Greve kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 109 varmepumpefirmaer i Kildebrønde. Find en elektriker eller VVS'er i Kildebrønde og omegn herunder. I hele Greve kommunefindes der flere varmepumpefirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig elektriker.
ADVANTEC ApS
Greve Landevej 113, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 01. september 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Alarm Klubben ApS
Mosede Klintvej 50, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 23. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Amdi VVS
Strøhusvej 25, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Andersens El-Teknik
Greve Centervej 68, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ApS PMMP
Skovduevej 9, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 23. juni 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AV Teknik - Bjørn Sundahl ApS
Stolpeager 26, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AYDIN Service
Hundige Bygade 69, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 29. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
B. L. CHRISTENSEN VVS ApS
Ved Skellet 22, 2670 Greve
Ansatte: 2
Startdato: 21. juni 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Beckergruppen ApS
Geminivej 50, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 17. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bergendorff-EL ApS
Blåhusvej 11, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 13. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BLIK OG RØR SERVICE ApS
Olsbæk Strandvej 3, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 08. juli 1985,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Blikkenslager Frank Jensen
Vestre Odinsvej 16, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BP EL & DATAINSTALLATION ApS
Tværager 47, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 15. januar 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BRDR. LARSEN VVS ApS
Vibevænget 3, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 5
Startdato: 21. februar 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Buchholz Varme & Sanitet
Røglestien 9, 4030 Tune
Ansatte:
Startdato: 12. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Centaur El
Metavang 12, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dahlins Montage
Elkærparken 103, 4030 Tune
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dansk Blik & Rør Service ApS
Kappelev Alle 2, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. november 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Del Prado Byggeservice
Elmelyparken 2, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 01. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Din Varmepumpe
Solrød Byvej 11, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 01. november 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
dk klima teknik v/Hans Jørgen Clausen
Hyrdestien 6, 4030 Tune
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EL-HEAT AF 1/1 1980. GREVE STRAND ApS
Håndværkervænget 11, 2670 Greve
Ansatte: 13
Startdato: 23. februar 1980,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
El-rådgiver v/Erik Jacobsen
Lundevej 26, 4030 Tune
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EL-TEK v/Vivi Helene Kjærgaard
Geminivej 29, 2670 Greve
Ansatte: 4
Startdato: 01. oktober 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Elfirmaet Hjortskov & Jensen A/S
Korskildemark 4, 2670 Greve
Ansatte: 15
Startdato: 16. december 2014,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Elfirmaet KN & Jensen A/S
Korskildemark 4, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 12. august 2022,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Ellegaard EL ApS
Blommestien 2, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 13. marts 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Elsager Entreprise v/Jan Nielsen
Rendebjergvej 15, 4030 Tune
Ansatte: 0
Startdato: 02. september 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Energi Forum
Lundehusene 60, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 22. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Energi Forum Totalentreprise ApS
Lundehusene 60, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Engel Vvs og Byggeri ApS
Lærkevænget 8, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 20. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ERP Way Consult ApS
Lærkehegnet 26, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FATOCA TAGDÆKNING ApS
Industrihegnet 7, 4030 Tune
Ansatte: 3
Startdato: 10. november 1981,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FINI ApS
Vestre Strandvej 23, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 41
Startdato: 09. december 1997,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FP VVs/Flemming Brian Petersen
Gl Havnevej 2, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FR Installation ApS
Mosegårdshaven 5, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 07. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Frennung ApS
Fyrrehegnet 9, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 29. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Greve ELteknik ApS
Damager Vænge 14, 2670 Greve
Ansatte: 4
Startdato: 30. juni 1974,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GREVE VVS A/S
Håndværkerbyen 20, 2670 Greve
Ansatte: 9
Startdato: 01. august 1988,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Grønfeldt El ApS
Byvejen 30, 2670 Greve
Ansatte: 10
Startdato: 03. november 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
H-Teknik VVS ApS
Holmevænget 4, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 1
Startdato: 06. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hartung Consult ApS
Grønnegården 235, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 20. januar 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hesselbech Installationer v/Henrik Hesselbech Andersen
Dønnergårds Alle 119, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hjarsø El-teknik ApS
Håndværkervænget 22, 2670 Greve
Ansatte: 3
Startdato: 28. oktober 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Højgaard VVS ApS
Karlstrup Mose Allé 9, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 20. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
hornstrup vvs & tømre ApS
Hegnsgården 3, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 08. juli 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HS KLIMA ApS
Digevej 2, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 1
Startdato: 13. september 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ID's VVS ApS
Gersagerparken 155, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 06. juli 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
INTERKLIMA ApS
Geminivej 4, 2670 Greve
Ansatte: 4
Startdato: 01. juli 1996,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JN-Energi
Den Lille Gade 20, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 13. maj 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
K. Rathjen
Elkærparken 102, 4030 Tune
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
K.P. ELECTRIC ApS
Kildebrønde Landevej 24, 2670 Greve
Ansatte: 6
Startdato: 28. juni 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KARLSLUNDE VVS ApS
Greve Landevej 140, 2670 Greve
Ansatte: 2
Startdato: 17. januar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KBH VVS TECH ApS
Håndværkervænget 19, 2670 Greve
Ansatte: 4
Startdato: 13. februar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KF Blik
Vibevej 9, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 10. november 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kobber smeden v/Johnny Stadager
Rosengården 4, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 14. marts 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
KP-EL ApS
Olsbæk Strandvej 73, 2670 Greve
Ansatte: 4
Startdato: 09. januar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Krølle`s Varmepumper ApS
Knøsen 38, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 03. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Krydal VVS ApS
Havnevej 6, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 20. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Larsen El-Teknik ApS
Knøsen 33, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Larsen S&E
Greve Bygade 38, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LaVi
Tjørnehegnet 34, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lennart's Varmepumper ApS
Ranunkelvangen 4, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 24. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LINCO VVS ApS
Kildebrøndevej 34, 2670 Greve
Ansatte: 5
Startdato: 09. december 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Liv vvs ApS
Digehuset 2, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 30. oktober 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lysarmaturlageret ApS
Kastaniehaven 6, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Marwel ApS
Vibemosen 40, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 19. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mazur El og Data v/Robert Mazur
Boghvedemarken 11, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Michael Køster VVS v/Michael Køster Nielsen
Dalvænget 2, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 1
Startdato: 25. november 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MS El-teknik
Odinsvej 30, 4030 Tune
Ansatte: 0
Startdato: 13. april 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NF VVS ApS
Håndværkerbyen 39, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NM Ejendomme/NM Elservice v/Niels Mortensen
Villershøjvej 20, 4030 Tune
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ProfaGroup Service ApS
Søndre Byvej 26, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PROLINE DANMARK ApS
Lunikvej 24, 2670 Greve
Ansatte: 33
Startdato: 25. maj 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rødtnæs El-Teknik ApS
Havehusene 70, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 12. oktober 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Saabye El & Teknik ApS
Rismarken 16, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 02. april 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SBL Service, Tune v/Steen Bøge Larsen
Lundevej 8, 4030 Tune
Ansatte: 0
Startdato: 14. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sica El ApS
Engrøjel 47, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 27. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
simon duus el ApS
Engrøjel 47, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 22. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sjællands Hvidevaremontage ApS
Olsbækdal 5, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 16. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Smedemark VVS ApS
Odinsvej 20, 4030 Tune
Ansatte:
Startdato: 31. oktober 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SOLRØD EL-FORRETNING ApS
Flasken 3, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 6
Startdato: 01. januar 1998,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Spot-Lite ApS
Lunikvej 26, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Stamp ejendomme service ApS
Gøgevej 26, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 13. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
STRØM SERVICE ApS
Skovbo Alle 81, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 22. februar 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Supply Team Installation ApS
Mosede Højvej 47, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 28. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sydhavns VVS
Hundige Strandvej 52, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
T. JESPERSEN VENTILATION ApS
Geminivej 62, 2670 Greve
Ansatte: 18
Startdato: 01. november 1988,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Telealarm ApS
Fyrrevej 15, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 5
Startdato: 09. marts 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TH-Teknik ApS
Lillegade 15, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 10. august 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
THEISBO EL ApS
Greve Main 37, 2670 Greve
Ansatte: 6
Startdato: 26. september 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TJ-ELENTREPRISE A/S
Lunikvej 23, 2670 Greve
Ansatte: 19
Startdato: 18. oktober 2013,
Virksomhedsform: Aktieselskab
TROLLE VVS OG GASTEKNIK ApS
Pileås 14, 2670 Greve
Ansatte: 4
Startdato: 23. februar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TUNE EL-CENTER ApS
Bøgevej 2, 4030 Tune
Ansatte: 3
Startdato: 01. november 1991,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tune Tag og Facade ApS
Østergade 9, 4030 Tune
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TyDa VVS energie ApS
Jerismosevej 7, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 24. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Unic tag & vvs
Strandbovænget 14, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vavesa VVS v/Johnny Østergaard Eksing
Hindbærhaven 6, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VE-installatøren
Vibemosen 99, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 11. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vejens VVS ApS
Fortunas Have 29, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 17. juli 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Viking El-service
Solsikkemarken 11, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 10. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VVS & GASKOMPAGNIET ApS
Greve Strandvej 136, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 21. november 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VVS-FIRMA FLEMING MAINZ EFTF.ApS
Geminivej 60, 2670 Greve
Ansatte: 3
Startdato: 15. juni 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VVS-INSTALLATØR JØRGEN ANDERSEN EFTF ApS
Holmehaven 25, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 26. marts 1979,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VVS-INSTALLATØR PETER HILLEBERG A/S
Kildeager 5, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 12
Startdato: 01. januar 1990,
Virksomhedsform: Aktieselskab
W. ZINK A/S
Håndværkerbyen 23, 2670 Greve
Ansatte: 22
Startdato: 30. december 1971,
Virksomhedsform: Aktieselskab
WP Energixperten ApS
Elektronvej 4, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 12. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ZIZO ventilation
Storebjerg 2, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 10. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Zizo Ventilation ApS
Storebjerg 2, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 07. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Find varmepumpefirmaer i andre regioner af Danmark

Skal du finde et firma der kan hjælpe dig med en luft til luft varmepumpe uden for Kildebrønde, så find en dygtig håndværker i andre regioner af Danmark. F.eks. i en by i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Copyright 2024 - Pilanto Aps