Montering af varmepumpe

Få nemt 3 tilbud på luft til luft varmepumper i Søborg

En luft til luft varmepumpe er den energi- og miljøvenlige varmeløsning til både sommerhus og helårshus, ligesom luft til luft varmepumpen kan bruges til opvarmning af garage og udestue. Indhent hurtigt og nemt 3 tilbud på luft til luft varmepumper i Søborg lige her!

Det bliver kun dyrere at opvarme din bolig i fremtiden

– så jo hurtigere du finder en billig, fremtidssikker varmeløsning, jo flere penge kan du spare.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Indhent tilbud på varmepumper

Den hurtige genvej til den billigste luft til luft varmepumpe i Søborg

En luft til luft varmepumpe er en fremtidssikker, miljøvenlig varmekilde, som sikrer, at du også har et overkommeligt varmebudget i fremtiden. Vi hjælper dig med at få 3 gode tilbud på både luft til luft varmepumpe og opsætning i Søborg fra håndværkere, du kan stole på.  

 1. Spar tid på at finde håndværkere. Vi benytter en fast kreds af varmepumpemontører i Søborg, som kan sætte din nye varmepumpe op inden for kort tid.
 2. Kvalificeret rådgivning – helt gratis. Få hjælp til at specificere din opgave, så du får et tilbud, du kan bruge. Vi hjælper gennem hele tilbuds-processen.
 3. Du skal ikke vente på at få et tilbud. Vi samarbejder udelukkende med seriøse håndværkere, som dygtige til deres arbejde og hurtige til at sende dit tilbud.

3byggetilbud.dk - Forstå konceptet på 1 minut
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Den trygge måde at få en luft til luft varmepumpe i Søborg

Fordi vores tilbudstjeneste udelukkende samarbejder med varmepumpemontører, vi kender i forvejen, er du sikker på, at kvaliteten af deres arbejde er i orden – og at de kommer til aftalt tid.

Undgå branchens brodne kar

Ligger dine spidskompetencer inden for andre fagområder, kan det være svært at vurdere, hvorvidt du har fundet en ordentlig håndværker, som ikke snyder dig. Eller om der er hold i det tilbud, du får fra håndværkeren.

Derfor bruger vi udelukkende en fast kreds af håndværkere, som har leveret luft til luft varmepumper med succes til andre af vores kunder i Søborg og hele Gladsaxe kommune. Du kan selv tjekke deres profil, og læse anmeldelserne af dem.

Samtidig giver vi dig altid 3 tilbud på din opgave. Så er du sikker på, at du får en retvisende pris, der holder sig inden for prisniveauet på området, og flere gode varmepumpemontører at vælge imellem.

Så ved at bruge os, er du sikker på, at du både får en pris på din luft til luft varmepumpe og en håndværker, du kan stole på.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

20 år med formidling af håndværksopgaver

Vi har givet danskerne bedre priser på håndværksopgaver siden år 2000. Vi har: 

 • Formidlet over 400.000 håndværkeropgaver
 • En tilfredshedsgrad på 98% på formidlede opgaver
 • Et dygtigt, erfarent og kompetent rådgiverteam
 • Garanti på 35.000 kroner på alle formidlede opgaver

Det giver dig et nemt, hurtigt og trygt valg af en varmepumpemontør i Søborg, som du kan stole på, uden at du skal betale en krone for at få vores hjælp til opgaven!

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Luft til luft varmepumpe indvendig

Spar mange penge med en luft til luft varmepumpe

Som udgangspunkt er en varmepumpe den mest økonomiske varmekilde, du kan få til din bolig i dag. Og den er miljøvenlig!

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Det skal du vide, før du køber luft til luft varmepumpe i Søborg

Du behøver ikke være ekspert i luft til luft varmepumper, for at indhente 3 tilbud gennem vores tjeneste. Vi har nemlig fundet alle svarene på de mest almindelige spørgsmål, som folk har, når de skal købe ny luft til luft varmepumpe i Søborg.

Hvad er en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe henter et tilskud til opvarmningen ud af varmen i udeluften. Derved får du en meget højere effekt ud af den strøm, varmepumpen bruger, end hvis du havde brugt traditionel elvarme (som i øvrigt er ulovlig at bruge som den eneste varmekilde i dag).

Faktisk har moderne luft til luft varmepumper en så god driftsøkonomi, at de kan konkurrere med traditionelle varmekilder som olie og gas. Det bliver endnu mere udpræget i fremtiden, fordi netop olie, gas og andre fossile brændstoffer ventes at stige voldsomt i takt med, at ressourcerne svinder ind.

Hvordan virker luft til luft varmepumpen?

En luft til luft varmepumpe består af to enheder:

1) En udendørs, der henter varme ud af udendørsluften
2) En indendørs, som opvarmer og cirkulerer luften indenfor 

Tilskuddet til opvarmningen hentes ud af luften udenfor, ved at udendørsluften trækkes gennem en såkaldt fordamper, som sidder i udendørsenheden. Derved opvarmes det kølemiddel, der anvendes i systemet, så det fordamper. Deraf navnet på enheden.

Kølemidlet har et kogepunkt, der er meget lavere end vands. Derfor er det også muligt at hente varme ud af udendørsluften om vinteren, hvor der jo netop er brug for varme indendørs.

Den fordampede kølevæske komprimeres efterfølgende, så temperaturen stiger. Derefter sendes kølevæsken indenfor, hvor den afgiver varmen til indeluften gennem en såkaldt kondensator, der sidder i indendørsenheden. Enheden blæser derefter den varme luft ud i boligens rum.

Er det ikke nok til at opvarme luften til den ønskede temperatur, bruges der strøm til at give luften den fulde temperaturstigning.

Når kølemidlet har afgivet sin varme til indeklimaet, bliver den til væske igen, og løber tilbage til udendørsenheden. Herefter starter processen forfra.

Hvilke typer varmepumper findes der?

Luft til luft varmepumpen fås i flere forskellige størrelser, så du både kan opvarme små rum, og hele boliger. 

Er boligen for stor til, at den kan varmes op med en enkelt indendørsenhed, kan du også få luft til luft varmepumper til flere rum. De fungerer ved, at der tilsluttes flere indendørsenheder til udendørsenheden.

Endelig kan du vælge at anskaffe en luft-til-vand varmepumpe. Her opvarmer varmepumpen vandet i et traditionelt centralvarmeanlæg, som så fordeler varmen rundt i boligen.

Hvilken luft til luft varmepumpe skal jeg vælge?

Den vigtigste parameter, du skal have øje for, når du vælger varmepumpe, er, hvor meget varme pumpen kan producere for hver kWh strøm, du stopper i den. 

Det kaldes for varmepumpens effektivitet, og angives med det såkaldte SCOP-tal. SCOP står for Seasonal Coefficient Of Performance. Det betyder at den effektivitet, som SCOP-tallet angiver, er beregnet som et gennemsnit af en række effektmålinger hen over fyringssæsonen. For luft til luft varmepumpen kan jo trække mere varme (og er derfor mere effektiv) ud af luften for- og efterår end midt om vinteren.

Et SCOP-tal på 4,5 angiver, at luft til luft varmepumpen udsender 4,5 kWh varme for hver kWh strøm, den bruger. Så jo højere SCOP-tallet er, jo mere varme får du for pengene. 

En god luft til luft varmepumpe i dag skal netop gerne have et SCOP-tal på 4,5 til 5 og gerne endnu højere. De mest effektive modeller har et SCOP-tal på over 6.

På nogle varmepumper opgives der en SCOP-værdi for 3 forskellige klimazoner. Her skal du bruge SCOP-tallet for klimazone A. Det gælder for en varmepumpe, der er opstillet i Strasbourg. Det er det nærmeste referencepunkt i forhold til Søborg i Danmark. 

Hvad giver en luft til luft varmepumpe af besparelse på varmebudgettet?

Anvender du elvarme i dag til at opvarme den bolig, du monterer en luft til luft varmepumpe i, kan du forvente at spare mellem 60 og 70 % på dine varmeudgifter.

Kører du med olie eller gas, skal du forvente en besparelse på omkring 40-50 % i forhold til dine nuværende varmeudgifter. Har du derimod et træpillefyr i dag, vil besparelsen være en smule lavere, end den er ved olie og gas.

Netop den opnåede besparelse er vigtig, hvis du vil søge energitilskud til udskiftning af varmepumpen. Det kommer vi tilbage til lidt længere nede på siden.

Hvad koster luft til luft varmepumper i Søborg?

Når du skal finde en luft til luft varmepumpe til en god pris inkl. montering, skal du altid vælge den varmepumpe, som giver dig det højeste SCOP-tal til prisen. Samt den varmepumpemontør, som har den laveste pris på montagen.

Jo større SCOP-tallet er, jo dyrere er varmepumpen oftest. Derfor er det en god ide at dividere prisen på varmepumpen med dens SCOP-tal. Det gør det nemt at sammenligne flere forskellige den luft til luft varmepumpe, og finde den med den største udnyttelsesgrad til den laveste pris. For jo lavere resultatet af divisionen er, jo billigere et valg er den pågældende model.

Luft til luft varmepumpens pris afhænger også af, hvor stort et areal den skal opvarme. Jo større et areal, jo større varmepumpe, og jo større pris. Skal du bruge en luft til luft varmepumpe med flere indendørsenheder, stiger prisen yderligere.

En god luft til luft varmepumpe til opvarmning af et sommerhus på mellem 50 og 100 m2, kan fås til en pris fra 4-5.000 kroner. En luft til luft varmepumpe til et helårshus på omkring 100 m2 koster fra 10-12.000 kroner og opefter. Dertil kommer montagen, som typisk kan klares på en enkelt arbejdsdag.

Hvor meget strøm bruger en luft til luft varmepumpe?

Med prisen på selve hardwaren og installationen på plads, er det på tide at se på, hvad det koster at have en luft til luft varmepumpe i drift.

En luft til luft varmepumpes forbrug af strøm afhænger som allerede nævnt af, hvor effektiv varmepumpen er, samt hvor stort et areal du skal opvarme. Jo højere SCOP-tal, jo lavere strømforbrug. Så afhængigt af SCOP-tallets størrelse, vil luft til luft varmepumpen have et strømforbrug på mellem 0,5 og 4,5 kWh pr. kvadratmeter, du skal varme op.

Hvor meget larmer en luft til luft varmepumpe?

En anden vigtig parameter ved en luft til luft varmepumpe er dens placering. For blæseren og kompressoren i udendørsenheden larmer en del. Så skal enheden stå tæt på skellet ind til naboen, kan det resultere i klager fra dem.

Derfor kan det blive nødvendigt at flytte udendørsenheden, hvis den støjer mere end 35 dB(A), når støjen måles i naboens soveværelse. Det er den støjgrænse, der gælder om natten, hvis du bor inden for bygrænsen i Søborg.

Bor du uden for Søborg byskiltet, må udendørsenheden maksimalt larme med 40 db(A), når målingen foretages om natten.

Om dagen må udendørsenheden gerne larme mere. Men det er tit nattelarmen, som giver de største problemer. 

Så sørg for, at den udendørsenhed der følger med til din luft til luft varmepumpe i Søborg, larmer så lidt som muligt. Du skal jo også gerne selv kunne holde ud at have pumpen kørende hele døgnet.

Kan jeg få tilskud til min nye luft til luft varmepumpe?

Skal din nye luft til luft varmepumpe erstatte f.eks. et gammelt oliefyr, elvarme eller en anden gammel varmekilde, kan du søge om energitilskud til opsætning af pumpen. Bemærk at reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker til råds eller søg flere informationer hos relevante myndigheder.

Det skal du søge dit – eller et hvilket som helst andet – energiselskab om. De udbetaler et kontant tilskud, der beregnes i forhold til hvor stor en energibesparelse målt i kWh, som du får ved at opsætte en luft til luft varmepumpe i forhold til den gamle varmekilde, du benytter i dag.
Der er dog nogle forskellige betingelser, du skal opfylde, for at kunne være berettiget til energitilskuddet:

– Opsætningen skal foretages af en certificeret varmepumpemontør i Søborg

– Du må først sætte arbejdet i gang, når du modtager tilsagn om energitilskuddet

– Du må ikke indkøbe varmepumpe eller andre materialer, før du har fået tilsagn

Derfor er det første, du skal gøre, før du går i gang med at købe luft til luft varmepumpe og bestille opsætning af den i Søborg, at søge om energitilskuddet.

Det kan dog være sin sag, selv at beregne energibesparelsen. Derfor tilbyder de varmepumpemontører, som vi samarbejder med, at klare beregningerne for dig. Det kræver blot, at de ved, hvilken varmepumpe du påtænker at anskaffe. Eller at du køber varmepumpen af dem.

Du kan også udnytte håndværkerfradraget til at få en kontant fradrag på skatteværdien af arbejdslønnen på op til 25.000 kroner pr. myndige medlem af husstanden, som er med til at betale for varmepumpen. Derfor vil den regning, du modtager på arbejdet altid have arbejdslønnen udspecificeret for sig. Så kan du nemt dokumentere udgiften overfor SKAT.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Luft til luft varmepumpe i Søborg – fordele og ulemper

Der er både fordele og ulemper ved en varmepumpeløsning. Få overblik over begge dele her:

Fordele ved en luft til luft varmepumpe

 • Det er både nemt og billigt at få installeret en luft til luft varmepumpe
 • Der kræves ingen yderligere installationer af f.eks. radiatorer og lignende
 • Giver et bedre indeklima, fordi luften i boligen cirkuleres og udskiftes 
 • Risikoen for mug og skimmel reduceres på grund af løbende udluftning
 • De fleste modeller kan benyttes som aircondition i sommerhalvåret
 • En varmepumpeløsning giver ikke nogen former for støv og sodproblemer 

Ulemper ved luft til luft varmepumpe

 • Kræver typisk, at alle døre holdes åbne, hvis du kun bruger en indendørsenhed
 • Værelser, der ligger langt fra varmepumpen, kan behøve yderligere opvarmning
 • En luft til luft varmepumpeløsning kan ikke opvarme brugsvand til vask og bad
 • Støj fra udendørsenheden kan give problemer med naboerne på grund af støjen
 • Udendørsenheden kan nemt blive en øjebæ, der skæmmer boligens facade
 • Kræver årligt lovpligtigt eftersyn, for at sikre den mest optimale drift af pumpen
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få 3 uforpligtende tilbud på luft til luft varmepumpe i Søborg

Vil du sikre dig den bedste pris på opsætning af en luft til luft varmepumpe, skaffer vi dig 3 uforpligtende tilbud på opsætning i Søborg af håndværkere, du kan stole på. Klik nu, få hjælp til at udspecificere tilbuddet, og modtag de første henvendelser allerede i morgen.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over varmepumpefirmaer i Søborg eller hele Gladsaxe kommune

Ønsker du selv at finde en elektriker, en professionel montør eller et varmepumpefirma i Søborg eller hele Gladsaxe kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 122 varmepumpefirmaer i Søborg. Find en elektriker eller VVS'er i Søborg og omegn herunder. I hele Gladsaxe kommunefindes der flere varmepumpefirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig elektriker.
2talk Telecom v/Dean Edward Walker
Godtgemt 21, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AA-el.dk
Gyngemose Parkvej 14, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AC El-Service ApS
Snogegårdsvej 100, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. december 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Amigos VVS
Esberns Alle 2, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 02. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Andersen's VVS Teknik ApS
Gladsaxe Møllevej 15, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 25. november 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
APJ EL ANLÆG A/S
Generatorvej 29, 2860 Søborg
Ansatte: 30
Startdato: 01. september 2002,
Virksomhedsform: Aktieselskab
ATEL ApS
Ottingvej 125, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 24. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AUTORISERET VVS-INSTALLATØR V/SØREN GRØNBÆK
Kildebakkegårds Alle 60, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BACH VENTILATION ApS
Sydmarken 50, 2860 Søborg
Ansatte: 10
Startdato: 30. juni 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bauer Jacobsen Tech.
Søborg Hovedgade 123, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 21. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Becker Teknik ApS
Aldershvilevej 96, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 18. februar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BENTSEN VVS ApS
Generatorvej 11, 2860 Søborg
Ansatte: 17
Startdato: 31. januar 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BFL ApS
Ullasvej 20, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 07. november 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Blikon ApS
Transformervej 29, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 16. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BP Service ApS
Septembervej 201, 2860 Søborg
Ansatte: 2
Startdato: 14. marts 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BRAM EL & DATA ApS
Vilhelm Bergsøes Alle 16, 2860 Søborg
Ansatte: 7
Startdato: 01. marts 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BRDR. SØEGAARD HANSEN ApS
Augustvej 3, 2860 Søborg
Ansatte: 3
Startdato: 30. juni 1985,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BRDR. WEIBEL EL-TEKNIK ApS
Telefonvej 6, 2860 Søborg
Ansatte: 9
Startdato: 24. november 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bright Norway AS
Knud Højgaards Vej 9, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2017,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
BUDDINGE VVS ApS
Buddingevej 227, 2860 Søborg
Ansatte: 3
Startdato: 20. december 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CAEMBELL EL-ANLÆG ApS
Generatorvej 45, 2860 Søborg
Ansatte: 26
Startdato: 04. juni 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CG EL-TEKNIK v/Casper Gejel Hansen
Hvedemarken 16, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CH SOLUTION ApS
Oktobervej 9, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 27. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CHW EL & KLOAK ApS
Stengårds Alle 204, 2860 Søborg
Ansatte: 9
Startdato: 23. februar 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CL EL TEKNIK
Provst Bentzons Vej 23, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DELCO v/Kenn Pedersen
Vilhelm Bergsøes Alle 10, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DELCO.DK ApS NETVÆRK-KOMMUNIKATION-INSTALLATION
Vilhelm Bergsøes Alle 10, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 30. juni 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DIGITAL TRADING/ELO PEDERSEN
Stavnsbjerg Alle 61, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 04. maj 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Din grønne kontakt
Høje Gladsaxe 41, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DM Montage
Halbjørnsvej 18, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 21. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Duchan VVS ApS
Durup Alle 80, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
E. KALLESØE AUTORISERET EL-INSTALLATIONSFIRMA A/S
Generatorvej 35, 2860 Søborg
Ansatte: 79
Startdato: 01. maj 1997,
Virksomhedsform: Aktieselskab
El-Børsen ApS
Birgitsvej 26, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EL-INSTALLATØR KARSTEN MORTENSEN A/S
Lerhøj 13, 2880 Bagsværd
Ansatte: 17
Startdato: 16. juni 1997,
Virksomhedsform: Aktieselskab
EL-SG STEN GLOTTRUP
Dalen 19, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 20. januar 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EL-TRANS V/RENE TRANS
Marienborg Alle 145, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 28. juli 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ELFIRMAET PHL ApS
Vandtårnsvej 102, 2860 Søborg
Ansatte: 10
Startdato: 28. juni 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Eltron
Værebrovej 18, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 03. august 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FH-gruppe
Værebrovej 114, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 01. november 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
flecks montage
Skyttestien 2, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 12. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Flow Fix VVS ApS
Høje Gladsaxe 17, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Frihed ApS
Sydmarken 50, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 14. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Friland VVS ApS
Mørkhøj Bygade 30, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 20. maj 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Furesø El & Data ApS
Hvedemarken 39, 2860 Søborg
Ansatte: 2
Startdato: 15. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Gammelgaard El v/Jesper Gammelgaard Pedersen
Bakkedraget 22, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GLADSAXE EL ApS
Krogshøjvej 159, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 30. oktober 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GodEnergi A/S
Brudelysvej 17, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 25. marts 2020,
Virksomhedsform: Aktieselskab
GodEnergi v/Jan Darville
Krogshøjvej 167, 2880 Bagsværd
Ansatte: 5
Startdato: 15. november 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Graff Aut. VVS & Energi ApS
Buddinge Hovedgade 259, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 09. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GV Installation
Høje Gladsaxe 29, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 14. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GYLDENØHR V/LARS GYLDENØHR
Jacob Bulls Alle 106, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 24. november 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
H. K. Justesen
Batterivej 27, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 21. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hadi Electric & Automation
Værebrovej 100, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 02. december 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Håndværkerringen VVS ApS
Høje Gladsaxe Torv 2, 2860 Søborg
Ansatte: 3
Startdato: 03. marts 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HF VVS ApS
Ilbjerg Alle 18, 2860 Søborg
Ansatte: 2
Startdato: 03. juni 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Himmelhave Projekt ApS
Lerhøj 5, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 22. august 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hjorts Transport og Montage
Oktobervej 93, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 15. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HPSørensen
Søborg Hovedgade 94, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jacobs-elteknik ApS
Kornmarken 6, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 12. juli 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JAN GANICK INVEST ApS
Poppelkrogen 11, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 01. januar 1984,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JH Connection
Højvangen 74, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 27. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jørn Rasmussen Blikkenslager
Gladsaxe Møllevej 132, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JUPITER MØRKHØJ ApS
Mørkhøjvej 225, 2860 Søborg
Ansatte: 6
Startdato: 01. september 1990,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
K.H. SERVICE ApS
Spergelmarken 7, 2860 Søborg
Ansatte: 3
Startdato: 01. april 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KELL DREWSEN VVS & EL ApS
Stengårds Alle 214, 2860 Søborg
Ansatte: 3
Startdato: 08. november 1984,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KJÆR VVS v/Lasse Kjær
Solnavej 9, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kloak og VVS ApS
Sæbjørnsvej 29, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 29. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KOKHOLM SØRENSEN ApS
Lillegårds Alle 118, 2860 Søborg
Ansatte: 11
Startdato: 12. oktober 1979,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KRUSES VARMETEKNIK ApS
Søborghus Alle 30, 2860 Søborg
Ansatte: 4
Startdato: 11. november 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Laungaard Service ApS
Søborg Parkalle 194, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 28. april 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LAURITZ HANNIBAL ApS
Transformervej 17, 2860 Søborg
Ansatte: 27
Startdato: 01. april 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lauritz Hannibal VVS & Teknik A/S
Transformervej 17, 2860 Søborg
Ansatte: 30
Startdato: 25. marts 1983,
Virksomhedsform: Aktieselskab
LH Total Entreprise ApS
Rugmarken 45, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LUMEN TECH ApS
Buddinge Hovedgade 205, 2860 Søborg
Ansatte: 11
Startdato: 19. april 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M B AUTOMATIK ApS
Sydmarken 48, 2860 Søborg
Ansatte: 14
Startdato: 27. juni 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malabyg
Krejbjergvej 72, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALLING VVS ApS
Selma Lagerløfs Alle 48, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 27. januar 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MATTERN-VARME.VENTILATION.SANITET ApS
Birgitsvej 9, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MIT EL & SIKRING ApS
Rosendal 2, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ML Tag & Facade
Klirevænget 71, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 21. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ML TAG OG FACADE ApS
Klirevænget 71, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 29. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MM2 ApS
Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 27. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MS Enterprice
Sæbjørnsvej 25, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
N.L Contractors v/Niels Larsen
Bagsværd Hovedgade 116, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nikolajsen Elektrikere
Gyngemose Parkvej 56, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 22. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nord tagservice
Udmarken 8, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PETERSEN & OLSEN A/S
Lerhøj 22, 2880 Bagsværd
Ansatte: 16
Startdato: 29. juni 1998,
Virksomhedsform: Aktieselskab
RAPVVS ApS
Harald Hejns Alle 8, 2860 Søborg
Ansatte: 6
Startdato: 20. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Recharge Power Solutions
Haspegårdsvej 24, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 12. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Scandia El ApS
Søborg Hovedgade 94, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 11. oktober 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Schiønning & Larsen v/M.S.Spendrup
Vadgårdsvej 117, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 28. august 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SIF GRUPPEN A/S
Generatorvej 12, 2860 Søborg
Ansatte: 401
Startdato: 26. februar 1973,
Virksomhedsform: Aktieselskab
SKOVGAARD VVS ApS
Vandtårnsvej 67, 2860 Søborg
Ansatte: 3
Startdato: 09. marts 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SM-EL
Kildebakkegårds Alle 98, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 08. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Smira
Østerhegn 51, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 03. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Søborg El & Teknik ApS
Solnavej 39, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 10. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SØBORG EL ApS
Sydtoftevej 4, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 19. december 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Søborg El-installationer ApS
Søborg Hovedgade 44, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Søderquist Vvs
Solnavej 29, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 16. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Solar Radiant Sp. Z.o.o.
Knud Højgaards Vej 9, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2022,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
SØMER SERVICE ApS
Holmevej 43, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 06. april 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SPH VVS & KLOAK A/S
Transformervej 17, 2860 Søborg
Ansatte: 8
Startdato: 01. december 2000,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Steenberg Tag og VVS v/Allan Steenberg
Jægergangen 21, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Stevnsvig Service
Høje Gladsaxe 96, 2860 Søborg
Ansatte: 2
Startdato: 01. november 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
STRODTMANN VVS ApS
Buddinge Hovedgade 244, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 03. september 1990,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Strømkilden v/Palle Hansen
Stengårds Alle 272, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Suenson VVS ApS
Gladsaxevej 87, 2860 Søborg
Ansatte: 6
Startdato: 26. maj 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
teltman
Værebrovej 28, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TJ Entreprise v/Thomas Jensen
Vadgårdsvej 10, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 15. februar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TORBEN BUHELT ApS
Krogmosevej 30, 2880 Bagsværd
Ansatte: 3
Startdato: 17. november 1980,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TOTEL ApS
Generatorvej 1, 2860 Søborg
Ansatte: 11
Startdato: 01. januar 1995,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TRADEG ApS
Buddingevej 344, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TT gruppen ApS
Brudelysvej 23, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 31. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
UNICOOL A/S
Lerhøj 5, 2880 Bagsværd
Ansatte: 15
Startdato: 20. december 2000,
Virksomhedsform: Aktieselskab
UNO VVS Entreprise ApS
Selma Lagerløfs Alle 43, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 28. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
URBAN ELECTRIC ApS
Buddinge Hovedgade 181, 2860 Søborg
Ansatte: 3
Startdato: 31. maj 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
V-EL
Novembervej 18, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 09. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vincentz
Kildebakkegårds Alle 84, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 19. september 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Vitel ApS
Generatorvej 13, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 24. november 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VIZION VVS ApS
Sydmarken 32, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 30. juni 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
WEIBEL INSTALLATION A/S
Transformervej 29, 2860 Søborg
Ansatte: 19
Startdato: 01. oktober 1998,
Virksomhedsform: Aktieselskab
WIREWORK A/S
Transformervej 8, 2860 Søborg
Ansatte: 30
Startdato: 06. december 2001,
Virksomhedsform: Aktieselskab

Find varmepumpefirmaer i andre regioner af Danmark

Skal du finde et firma der kan hjælpe dig med en luft til luft varmepumpe uden for Søborg, så find en dygtig håndværker i andre regioner af Danmark. F.eks. i en by i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Copyright 2024 - Pilanto Aps