Montering af varmepumpe

3 tilbud på luft til vand varmepumper i Gladsaxe

En luft til vand varmepumpe er den energi- og miljøvenlige erstatning for dit gamle gas- eller oliefyr. Det giver dig en billigere varmekilde, uden at du behøver udskifte resten af centralvarmeinstallationen. Vi giver dig 3 uforpligtende tilbud på luft til vand varmepumper i Gladsaxe fra håndværkere, vi kan stå inde for.

Det bliver ikke billigere at opvarme din bolig med olie og gas

Så jo før du finder en billigere og mere miljøvenlig, fremtidssikker varmeløsning, jo flere penge kan du spare, og jo mindre belaster du og din familie miljøet.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Indhent tilbud på varmepumper

Slip for bøvl og besvær med at få pris på en luft til vand varmepumpe i Gladsaxe

Det kan være svært at finde en autoriseret varmepumpeinstallatør, som har tid til at sætte en varmepumpe med luft til vand teknologi op i den nærmeste fremtid. Samtidig er det svært for almindelige mennesker at vurdere både prisen og håndværkerens pålidelighed. Alt det kan vores tilbudstjeneste hjælpe dig med. Her får du den skarpeste varmepumpe pris – helt gratis!

  1. Ingen forgæves henvendelser – Vi har et fast samarbejde med erfarne varmepumpemontører, som har tid til at sætte din varmepumpe op snarest muligt.
  2. Slip for at rykke for tilbud – Vi anvender kun seriøse varmepumpemontører, som giver dig den bedste oplevelse. Derfor sender de deres tilbud hurtigt.
  3. Gratis rådgivning hele vejen – Bruger du vores tilbudstjeneste, får du helt gratis hjælp til at specificere opgaven, samt råd og vejledning under hele processen.

3byggetilbud.dk - Forstå konceptet på 1 minut
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Den sikre og snusfornuftige vej til en luft til vand varmepumpe i Gladsaxe

Vælger du at bruge vores tilbudstjeneste til at indhente 3 tilbud på opsætning af luft til vand varmepumper i Gladsaxe, er du sikker på, at både prisen og kvaliteten af arbejdet er i orden – og vi giver en garanti på op til 35.000 kroner på opgaven.

Undgå klamphuggere og røverpriser

Vi kan ikke vide alt om alting. Så ligger dine spidskompetencer inden for et helt andet fagområde, er det klart, at det er svært at gennemskue, om pris og kvalitet er i orden, når du får tilbud fra en håndværker.

Samtidig har du sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der tager overpriser og måske aldrig kommer som aftalt. Det gør det endnu mere utrygt at skulle vælge håndværker.

Det undgår du, hvis du bruger vores tilbudstjeneste. Vi samarbejder kun med varmepumpemontører i og omkring Gladsaxe, som har leveret et tilfredsstillende stykke arbejde for andre af vores kunder. Disse kunders anmeldelser kan du læse på den enkelte montørs profilside. 

Derudover får du altid 3 tilbud. Det sikrer dig, at du får en pris, der holder sig inden for det niveau, der er på området – og flere dygtige montører at vælge imellem.

Derfor er du sikker på, at du altid får den bedste pris og den bedste og mest troværdige varmepumpemontør, når du bruger vores tjeneste.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Vi har formidlet over 400.000 håndværkeropgaver

Siden år 2000 har vi hjulpet danskerne med at få bedre priser på deres håndværksopgaver og bedre oplevelser med håndværkere.

  • 98 % af alle opgaver leveres tilfredsstillende til kunderne
  • Erfarent og kompetent rådgiverteam hjælper undervejs
  • Få garanti på op til 35.000 kroner på formidlede opgaver

Så har du brug for hjælp til at få indhentet tilbud på opsætningen af en varmepumpe med luft til vand teknologi i Gladsaxe, er vi den sikre vej til både den bedste pris og den mest pålidelige håndværker.

Luft til vand varmepumpe
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Spar penge med en luft til vand varmepumpe

En varmepumpe er en af de mest økonomiske varmekilder, du kan få til din bolig i dag. Og den er miljøvenlig!

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Her finder du de bedste luft til vand varmepumpe erfaringer i Gladsaxe

Vi har samlet vores erfaringer her, så du kan blive bedre klædt på til at vælge den rigtige luft til vand varmepumpe til at erstatte din nuværende varmekilde. Så kan du lettere tage snakken med håndværkerne og være tryg ved processen hele vejen i mål.

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe fungerer ved at hente et tilskud til opvarmningen af boligens rum og brugsvand fra udeluften. Derved får du en nem og billig måde at erstatte dit gamle olie-, gas- eller træpillefyr med en billigere, fremtidssikker og mere miljøvenlig varmeløsning, uden at du behøver at udskifte hele dit centralvarmeanlæg. 

For med en luft til vand varmepumpe i Gladsaxe skal du ikke installere nye radiatorer eller ny gulvvarme. Det er bare at hive fyret ud af dit centralvarmeanlæg og sætte varmepumpen ind. Derved får du en øjeblikkelig, kontant besparelse på varmebudgettet i din helårsbolig. 

Luft-til vand varmepumpen leverer nemlig 3,5 til 5 gange så meget varme, som den mængde strøm den bruger. Derved får du også en meget bedre miljømæssig samvittighed.

En endnu mere energieffektiv løsning er en varmepumpe til jordvarme. Den er dog voldsomt dyrere i både anskaffelse og installation. Bl.a. fordi der skal graves varmeledninger ned i jorden.

Har du et større sommerhus med en centralvarmeinstallation, kan du også overveje at installere en luft til vand varmepumpe i sommerhuset. Har du ikke en centralvarmeinstallation, er det oftest billigere at erstatte den eksisterende varmeløsning med en luft-til-luft varmepumpe.

Hvordan virker en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe består af:

1) En udeenhed, som henter et tilskud til varmen fra udeluften
2) En indendørs varmepumpe, som opvarmer brugsvandet

Varmetilskuddet til opvarmningen af brugsvandet til rumopvarmning i centralvarmeanlægget – og eventuelt det varme vand til køkken og bad – hentes ud af udeluften, ved at luften trækkes gennem en fordamper, der er placeret i udeenheden. 

Derved opvarmes et kølemiddel, der har et meget lavere kogepunkt end vand, så det bliver til damp. Derfor kan du også hente varme ud af udeluften om vinteren.

Dampen komprimeres derefter, så temperaturen stiger, hvorefter den ledes ind i varmepumpen indenfor. Her afgives varmen til brugsvandet i den indendørs varmepumpe gennem en såkaldt kondensator. 

Derved afkøles kølemidlet, så det atter bliver til væske. Kølevæsken ledes derefter tilbage til udeenheden, hvor den på ny opvarmes af udeluften, så processen kan starte forfra.

Hvilken luft til vand varmepumpe skal jeg vælge?

Når du skal vælge luft til vand varmepumpe er det vigtigt, at du finder en model, der giver dig den største udnyttelse af hver eneste kWh strøm, som varmepumpen bruger. Det kaldes for varmepumpens effektivitet.

Effektiviteten måles ved hjælp af den såkaldte SCOP-standard. Den angiver, hvor mange gange flere kWh varmeeffekt varmepumpen leverer for hver kWh, den forbruger. 
Et SCOP-tal på 4,7 betyder, at varmepumpen leverer 4,7 gange så høj varmeeffekt som den mængde strøm, den forbruger. En god varmepumpe med luft til vand teknologi bør have et SCOP-tal på mellem 4,5 og 5 – i dag, for at være en god investering. 

SCOP står for Seasonal Coefficient Of Performance, og beregnes ved at tage gennemsnittet af en række effektmålinger hen over fyringssæsonen. Derved tages der højde for, at luft til vand pumpen kan hente mere varme ud af udeluften om efteråret og foråret. Derfor er den mere effektiv først og sidst på fyringssæsonen, og mindst effektiv når det er allerkoldest om vinteren.

Bedst med gulvvarme
Vil du have den bedste udnyttelse af din luft til vand varmepumpe, skal centralvarmesystemet være gulvvarmebaseret. Her behøver der ikke være nær så høj en fremløbstemperatur på vandet i systemet som ved radiatorvarme. 

Derfor kan luft til vand varmepumpen nøjes med at varme vandet op til en lavere temperatur, end hvis dit centralvarmesystem anvender radiatorer. Det betyder, at du oftest kan hente en større del af varmen ud af udeluften, hvorfor varmepumpen bruger mindre strøm.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe i Gladsaxe?

Har du besluttet dig for at få installeret en luft til vand varmepumpe i din bolig i Gladsaxe, skal du dels have fat i en varmepumpe, og dels have en montør til at sætte den op.

Luft til vand varmepumpe pris
En luft til vand varmepumpes pris afhænger af, hvor højt et SCOP-tal varmepumpen har. Jo mere energieffektiv pumpen er, jo dyrere er den oftest i anskaffelse.

Skal du sammenligne varmepumper med forskellige SCOP-tal og priser, er det derfor en god ide at dividere prisen med SCOP-tallet. Derved får du et tal, der viser, hvilken pumpe der giver dig den største energiudnyttelse til prisen. Jo lavere tallet er, jo billigere et valg er luft til vand varmepumpen i daglig drift.

Prisen afhænger i nogen grad også af luft til vand varmepumpens levetid. Har er de dyrere varmepumper med luft til vand teknologi oftest mere holdbare. Det betyder, at de dyre modeller oftest bliver den billigste løsning over tid, fordi de holder meget længere end de lidt billigere modeller.

Luft til vand varmepumpe pris inkl. montering
Skal du kende din luft til vand varmepumpes pris inkl. montering, skal du først have fat i en håndværker, der kan – og må – sætte varmepumpen op.

For skal du kunne udnytte tilskudsmulighederne til din nye varmekilde – dem kommer vi ind på senere – skal løsningen være sat op af en autoriseret varmepumpemontør.

De kører med individuelle timepriser. Derfor kan der være endog meget store forskelle på timepriserne, selv om alle montørerne holder til i Gladsaxe, Gladsaxe kommune og omegn.

Det er bl.a. derfor, vi altid giver dig 3 tilbud på din varmepumpe. For derved får du et mere retvisende billede af prisniveauet. Havde vi kun givet dig et eller to tilbud, vidste du jo ikke, om de kom fra de dyreste varmepumpemontører, vi kunne finde.

Hvor stor skal din luft til vand varmepumpe være?

Når det drejer sig om at finde en luft til vand varmepumpe i den rette størrelse til din bolig, handler det især om boligens størrelse, og hvor godt den er isoleret.

Jo større din bolig er, jo større effekt skal luft til vand varmepumpen levere – og jo dyrere bliver den. Prisforskellen er dog ikke særlig stor, da der er en række grundlæggende udgifter ved pumpen, som lægger et forholdsvist højt udgangspunkt for prisen sammenlignet med en luft til luft varmepumpe.

En luft til vand varmepumpe inkl. montering til en bolig lige under 150 m2, koster i omegnen af 80-100.000 kroner inkl. montering. Tilsvarende koster en luft til vand varmepumpe til en bolig på 250 m2 i omegnen af 120.000 kroner. Altså er det omkring 20.000 kroner dyrere at få varmet de sidste 100 kvadratmeter bolig op.

En jordvarme-baseret varmepumpe er endnu dyrere i anskaffelse. Det skyldes primært det store anlæggelsesarbejde med nedgravning eller nedskydning af jordvarmeslanger i jorden. Til gengæld er effektiviteten på jordvarme meget højere.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe egentlig i drift?

Hvor mange kWh bruger en gennemsnitlig luft til vand varmepumpe, når den kører?
Igen afhænger det af hvor stor effekt, varmepumpen skal levere – og dermed indirekte af, hvor stor den bolig er, som den skal opvarme.

Som tommelfingerregel skal du regne med, at en moderne luft til vand varmepumpe med et pænt højt SCOP-tal bruger lidt over 50 kroner i strøm om året pr. kvadratmeter bolig, den skal opvarme. Altså bruger du lidt over 6.000 kroner om året i strøm til at opvarme et traditionelt parcelhus på 120 m2.

Tilsvarende giver luft til vand varmepumpen dig en besparelse på op til 15.000 kroner om året i forhold til olieudgifterne til et nyere oliefyr. Og omkring 5-6.000 kroner i forhold til et gasfyr. I forhold til træpiller bliver besparelsen på omkring 1.500 kroner, hvis vi ikke regner afskrivninger på varmepumpen med. Gør vi det, er træpillerne billigere i drift set over en 10-årig periode.

Kan en luft til vand varmepumpe køle?

Du har sikkert hørt om, at du kan bruge en luft-til-luft varmepumpe som aircondition om sommeren. 

Det kan du på sin vis også med en luft til vand varmepumpe. Men her sker afkølingen indirekte ved at lede afkølet vand fra varmepumpen rundt i radiatorer eller gulve i boligen. 

Det giver en meget lavere afkøling af indeklimaet i forhold til en luft-til-luft varmepumpe, der afkøler indendørsluften direkte. Derfor er der ikke den store fidus i at bruge din luft til vand varmepumpe som ”aircondition” om sommeren.

Hvor skal jeg stille min luft til vand varmepumpe i Gladsaxe?

Den største udfordring ved en luft til vand varmepumpe er oftest dens placering af udeenheden. 

Her er den mest optimale placering, at stille udendørsenheden lige uden for det gamle fyrrum. Derved er det bare at bore huller gennem væggen til køleslangerne. Så er du kørende.

Problemet er dog, at hvis dit fyrrum ligger tæt på naboerne, kan støjen fra udendørsenheden risikere at genere dem – særligt om natten. For både blæseren og kompressoren i udendørsenheden larmer en del. Derfor skal du være opmærksom på, hvor meget larm din luft til vand varmepumpe laver.

Bor du inden for bygrænsen i Gladsaxe, må støjniveauet fra udendørsenheden maksimalt være på til 35 dB(A) om natten, når den måles i naboens soveværelse. Og bor du udenfor Gladsaxe byskilt, må nattestøjen maksimalt være på 40 dB(A).

Om dagen må varmepumpens udeenhed larme noget mere. Derfor er det næsten altid støjniveauet om natten, der kan give klager fra naboerne.

Klager naboerne, kan du forsøge at afskærme udendørsenheden med et såkaldt varmepumpeskjul. Det er en kasse med støjisolering på 3 af varmepumpens sider. Men fordi luften skal kunne strømme frit gennem varmepumpen, er det forholdsvis begrænset, hvor støjreducerende varmepumpeskjulet er.

Derfor er det oftest nødvendigt at flytte varmepumpens udendørsenhed, hvis du ikke kan finde en varmepumpe med et støjniveau, der er lavt nok.

Kan man købe en luft til vand varmepumpe i Gladsaxe med tilskud?

Reglerne ændrer sig hele tiden, så du skal være sikker på at nedenstående satdig er gældende dags dato (spørg din håndværker til råds).

Anskaffer du en luft til vand varmepumpe som erstatning for dit gamle olie-, gas- eller træpillefyr, kan du få udbetalt et kontant energitilskud til anskaffelsen, som matcher den energibesparelse, du opnår målt i kWh-timer.

Få energitilskud til din varmepumpe
Du kan søge om energitilskuddet hos et hvilken som helst dansk energiselskab. Ansøgningen skal foretages før du så meget som indkøber varmepumpen. Derfor må du hverken købe varmepumpe eller bestille håndværkere til opsætningen, før du har fået tilsagn på energitilskuddet fra energiselskabet. 

Derudover skal varmepumpen opsættes af en autoriseret varmepumpemontør, for at du kan få tilskud.

Svært at beregne besparelsen, og nemt at træde ved siden af
Desværre er det svært at beregne den konkrete energibesparelse i kWh, som du vil opnå. Den afhænger nemlig både af hvilken varmekilde du skifter fra, og hvor godt din bolig er isoleret. Tit vil det kunne betale sig at efterisolere boligen, for at få et højere energitilskud – og visse isoleringsarbejder er det også muligt at søge energitilskud til.

Samtidig er det nemt at gøre en fodfejl i ansøgningsprocessen, så du ved et uheld kommer til at diskvalificere dig selv til at få tilskud.

Derfor tilbyder alle de varmepumpemontører, som vi arbejder sammen med, at stå for din ansøgning om energitilskud. Så er du sikker på, at kWh-besparelsen beregnes korrekt, og at du ikke gør noget forkert.

Udnyt det udvidede håndværkerfradrag
Udover energitilskuddet kan du udnytte det udvidede håndværkerfradrag frem til 2026 til at få et kontant nedslag i din skat.

Det betyder, at du får et skattefradrag på skatteværdien af arbejdslønnen op til 25.000 kroner pr. voksne medlem i husstanden, som betaler for montagearbejdet. Så er I to voksne i husstanden, kan hver af jer få et kontant skattefradrag på omkring 6.500 kroner alt efter jeres skatteforhold.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over varmepumpefirmaer i Gladsaxe eller hele Gladsaxe kommune

Ønsker du selv at finde en elektriker, en professionel montør eller et varmepumpefirma i Gladsaxe eller hele Gladsaxe kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 121 varmepumpefirmaer i Gladsaxe. Find en elektriker eller VVS'er i Gladsaxe og omegn herunder. I hele Gladsaxe kommunefindes der flere varmepumpefirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig elektriker.
2talk Telecom v/Dean Edward Walker
Godtgemt 21, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AA-el.dk
Gyngemose Parkvej 14, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AC El-Service ApS
Snogegårdsvej 100, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. december 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Amigos VVS
Esberns Alle 2, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 02. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Andersen's VVS Teknik ApS
Gladsaxe Møllevej 15, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 25. november 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
APJ EL ANLÆG A/S
Generatorvej 29, 2860 Søborg
Ansatte: 30
Startdato: 01. september 2002,
Virksomhedsform: Aktieselskab
ATEL ApS
Ottingvej 125, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 24. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AUTORISERET VVS-INSTALLATØR V/SØREN GRØNBÆK
Kildebakkegårds Alle 60, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BACH VENTILATION ApS
Sydmarken 50, 2860 Søborg
Ansatte: 10
Startdato: 30. juni 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bauer Jacobsen Tech.
Søborg Hovedgade 123, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 21. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Becker Teknik ApS
Aldershvilevej 96, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 18. februar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BENTSEN VVS ApS
Generatorvej 11, 2860 Søborg
Ansatte: 17
Startdato: 31. januar 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BFL ApS
Ullasvej 20, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 07. november 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Blikon ApS
Transformervej 29, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 16. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BP Service ApS
Septembervej 201, 2860 Søborg
Ansatte: 2
Startdato: 14. marts 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BRAM EL & DATA ApS
Vilhelm Bergsøes Alle 16, 2860 Søborg
Ansatte: 7
Startdato: 01. marts 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BRDR. SØEGAARD HANSEN ApS
Augustvej 3, 2860 Søborg
Ansatte: 3
Startdato: 30. juni 1985,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BRDR. WEIBEL EL-TEKNIK ApS
Telefonvej 6, 2860 Søborg
Ansatte: 9
Startdato: 24. november 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bright Norway AS
Knud Højgaards Vej 9, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2017,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
BUDDINGE VVS ApS
Buddingevej 227, 2860 Søborg
Ansatte: 3
Startdato: 20. december 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CAEMBELL EL-ANLÆG ApS
Generatorvej 45, 2860 Søborg
Ansatte: 26
Startdato: 04. juni 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CG EL-TEKNIK v/Casper Gejel Hansen
Hvedemarken 16, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CH SOLUTION ApS
Oktobervej 9, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 27. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CHW EL & KLOAK ApS
Stengårds Alle 204, 2860 Søborg
Ansatte: 9
Startdato: 23. februar 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CL EL TEKNIK
Provst Bentzons Vej 23, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Confiance ApS
Søborg Torv 5, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 30. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dansk Klima ApS
Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 27. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DELCO v/Kenn Pedersen
Vilhelm Bergsøes Alle 10, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DELCO.DK ApS NETVÆRK-KOMMUNIKATION-INSTALLATION
Vilhelm Bergsøes Alle 10, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 30. juni 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DIGITAL TRADING/ELO PEDERSEN
Stavnsbjerg Alle 61, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 04. maj 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Din grønne kontakt
Høje Gladsaxe 41, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DM Montage
Pilegårdsvej 31, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 21. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
E. KALLESØE AUTORISERET EL-INSTALLATIONSFIRMA A/S
Generatorvej 35, 2860 Søborg
Ansatte: 79
Startdato: 01. maj 1997,
Virksomhedsform: Aktieselskab
El-Børsen ApS
Birgitsvej 26, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EL-INSTALLATØR KARSTEN MORTENSEN A/S
Lerhøj 13, 2880 Bagsværd
Ansatte: 17
Startdato: 16. juni 1997,
Virksomhedsform: Aktieselskab
EL-SG STEN GLOTTRUP
Dalen 19, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 20. januar 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EL-TRANS V/RENE TRANS
Marienborg Alle 145, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 28. juli 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ELFIRMAET PHL ApS
Vandtårnsvej 102, 2860 Søborg
Ansatte: 10
Startdato: 28. juni 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Eltron
Værebrovej 18, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 03. august 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FH-gruppe
Værebrovej 114, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 01. november 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
flecks montage
Skyttestien 2, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 12. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Flow Fix VVS ApS
Høje Gladsaxe 17, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Frihed ApS
Sydmarken 50, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 14. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Friland VVS ApS
Mørkhøj Bygade 30, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 20. maj 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Furesø El & Data ApS
Hvedemarken 39, 2860 Søborg
Ansatte: 2
Startdato: 15. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Gammelgaard El v/Jesper Gammelgaard Pedersen
Bakkedraget 22, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GLADSAXE EL ApS
Krogshøjvej 159, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 30. oktober 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GodEnergi A/S
Brudelysvej 17, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 25. marts 2020,
Virksomhedsform: Aktieselskab
GodEnergi v/Jan Darville
Krogshøjvej 167, 2880 Bagsværd
Ansatte: 5
Startdato: 15. november 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Graff Aut. VVS & Energi ApS
Buddinge Hovedgade 259, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 09. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GV Installation
Høje Gladsaxe 29, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 14. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GYLDENØHR V/LARS GYLDENØHR
Jacob Bulls Alle 106, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 24. november 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
H. K. Justesen
Batterivej 27, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 21. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hadi Electric & Automation
Værebrovej 100, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 02. december 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Håndværkerringen VVS ApS
Høje Gladsaxe Torv 2, 2860 Søborg
Ansatte: 3
Startdato: 03. marts 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HF VVS ApS
Ilbjerg Alle 18, 2860 Søborg
Ansatte: 2
Startdato: 03. juni 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Himmelhave Projekt ApS
Lerhøj 5, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 22. august 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hjorts Transport og Montage
Oktobervej 93, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 15. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HPSørensen
Søborg Hovedgade 94, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jacobs-elteknik ApS
Kornmarken 6, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 12. juli 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JAN GANICK INVEST ApS
Poppelkrogen 11, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 01. januar 1984,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JH Connection
Højvangen 74, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 27. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jørn Rasmussen Blikkenslager
Gladsaxe Møllevej 132, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JUPITER MØRKHØJ ApS
Mørkhøjvej 225, 2860 Søborg
Ansatte: 6
Startdato: 01. september 1990,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
K.H. SERVICE ApS
Spergelmarken 7, 2860 Søborg
Ansatte: 3
Startdato: 01. april 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KELL DREWSEN VVS & EL ApS
Stengårds Alle 214, 2860 Søborg
Ansatte: 3
Startdato: 08. november 1984,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KJÆR VVS v/Lasse Kjær
Solnavej 9, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kloak og VVS ApS
Sæbjørnsvej 29, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 29. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KOKHOLM SØRENSEN ApS
Lillegårds Alle 118, 2860 Søborg
Ansatte: 11
Startdato: 12. oktober 1979,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KRUSES VARMETEKNIK ApS
Søborghus Alle 30, 2860 Søborg
Ansatte: 4
Startdato: 11. november 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Laungaard Service ApS
Søborg Parkalle 194, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 28. april 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LAURITZ HANNIBAL ApS
Transformervej 17, 2860 Søborg
Ansatte: 27
Startdato: 01. april 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lauritz Hannibal VVS & Teknik A/S
Transformervej 17, 2860 Søborg
Ansatte: 30
Startdato: 25. marts 1983,
Virksomhedsform: Aktieselskab
LH Total Entreprise ApS
Rugmarken 45, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LUMEN TECH ApS
Buddinge Hovedgade 205, 2860 Søborg
Ansatte: 11
Startdato: 19. april 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M B AUTOMATIK ApS
Sydmarken 48, 2860 Søborg
Ansatte: 14
Startdato: 27. juni 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malabyg
Krejbjergvej 72, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALLING VVS ApS
Selma Lagerløfs Alle 48, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 27. januar 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MATTERN-VARME.VENTILATION.SANITET ApS
Birgitsvej 9, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MIT EL & SIKRING ApS
Rosendal 2, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ML Tag & Facade
Klirevænget 71, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 21. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ML TAG OG FACADE ApS
Klirevænget 71, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 29. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MS Enterprice
Sæbjørnsvej 25, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
N.L Contractors v/Niels Larsen
Bagsværd Hovedgade 116, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nord tagservice
Udmarken 8, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PETERSEN & OLSEN A/S
Lerhøj 22, 2880 Bagsværd
Ansatte: 16
Startdato: 29. juni 1998,
Virksomhedsform: Aktieselskab
RAPVVS ApS
Harald Hejns Alle 8, 2860 Søborg
Ansatte: 6
Startdato: 20. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Recharge Power Solutions
Haspegårdsvej 24, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 12. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Scandia El ApS
Søborg Hovedgade 94, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 11. oktober 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Schiønning & Larsen v/M.S.Spendrup
Vadgårdsvej 117, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 28. august 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SIF GRUPPEN A/S
Generatorvej 12, 2860 Søborg
Ansatte: 401
Startdato: 26. februar 1973,
Virksomhedsform: Aktieselskab
SKOVGAARD VVS ApS
Vandtårnsvej 67, 2860 Søborg
Ansatte: 3
Startdato: 09. marts 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SM-EL
Kildebakkegårds Alle 98, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 08. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Smira
Østerhegn 51, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 03. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Søborg El & Teknik ApS
Solnavej 39, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 10. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SØBORG EL ApS
Sydtoftevej 4, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 19. december 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Søborg El-installationer ApS
Søborg Hovedgade 44, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Søderquist Vvs
Mørkhøjvej 86, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 16. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Solar Radiant Sp. Z.o.o.
Knud Højgaards Vej 9, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2022,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
SØMER SERVICE ApS
Holmevej 43, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 06. april 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SPH VVS & KLOAK A/S
Transformervej 17, 2860 Søborg
Ansatte: 8
Startdato: 01. december 2000,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Steenberg Tag og VVS v/Allan Steenberg
Jægergangen 21, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Stevnsvig Service
Høje Gladsaxe 96, 2860 Søborg
Ansatte: 2
Startdato: 01. november 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
STRODTMANN VVS ApS
Buddinge Hovedgade 244, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 03. september 1990,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Strømkilden v/Palle Hansen
Stengårds Alle 272, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Suenson VVS ApS
Gladsaxevej 87, 2860 Søborg
Ansatte: 6
Startdato: 26. maj 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
teltman
Værebrovej 28, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TJ Entreprise v/Thomas Jensen
Vadgårdsvej 10, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 15. februar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TORBEN BUHELT ApS
Krogmosevej 30, 2880 Bagsværd
Ansatte: 3
Startdato: 17. november 1980,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TOTEL ApS
Generatorvej 1, 2860 Søborg
Ansatte: 11
Startdato: 01. januar 1995,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TRADEG ApS
Kålmarken 15, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TT gruppen ApS
Brudelysvej 23, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 31. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
UNICOOL A/S
Lerhøj 5, 2880 Bagsværd
Ansatte: 15
Startdato: 20. december 2000,
Virksomhedsform: Aktieselskab
UNO VVS Entreprise ApS
Selma Lagerløfs Alle 43, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 28. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
URBAN ELECTRIC ApS
Buddinge Hovedgade 181, 2860 Søborg
Ansatte: 3
Startdato: 31. maj 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
V-EL
Novembervej 18, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 09. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vincentz
Kildebakkegårds Alle 84, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 19. september 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Vitel ApS
Generatorvej 13, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 24. november 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VIZION VVS ApS
Sydmarken 32, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 30. juni 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
WEIBEL INSTALLATION A/S
Transformervej 29, 2860 Søborg
Ansatte: 19
Startdato: 01. oktober 1998,
Virksomhedsform: Aktieselskab
WIREWORK A/S
Transformervej 8, 2860 Søborg
Ansatte: 30
Startdato: 06. december 2001,
Virksomhedsform: Aktieselskab

Find varmepumpefirmaer i andre regioner af Danmark

Skal du finde et firma der kan hjælpe dig med en luft til vand varmepumpe uden for Gladsaxe, så find en dygtig håndværker i andre regioner af Danmark. F.eks. i en by i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Få 3 uforpligtende tilbud på luft til vand varmepumpe i Gladsaxe

Vi du have både det bedste pris og den bedste håndværker til at sætte din luft-til-luft varmepumpe op i Gladsaxe, skaffer vi dig 3 uforpligtende tilbud, uden at det koster dig en krone. Klik nu, få hjælp til at udspecificere tilbuddet, og modtag de første henvendelser fra håndværkerne allerede i morgen.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!