Montering af varmepumpe

3 tilbud på luft til vand varmepumper i Rødovre

En luft til vand varmepumpe er den energi- og miljøvenlige erstatning for dit gamle gas- eller oliefyr. Det giver dig en billigere varmekilde, uden at du behøver udskifte resten af centralvarmeinstallationen. Vi giver dig 3 uforpligtende tilbud på luft til vand varmepumper i Rødovre fra håndværkere, vi kan stå inde for.

Det bliver ikke billigere at opvarme din bolig med olie og gas

Så jo før du finder en billigere og mere miljøvenlig, fremtidssikker varmeløsning, jo flere penge kan du spare, og jo mindre belaster du og din familie miljøet.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Indhent tilbud på varmepumper

Slip for bøvl og besvær med at få pris på en luft til vand varmepumpe i Rødovre

Det kan være svært at finde en autoriseret varmepumpeinstallatør, som har tid til at sætte en varmepumpe med luft til vand teknologi op i den nærmeste fremtid. Samtidig er det svært for almindelige mennesker at vurdere både prisen og håndværkerens pålidelighed. Alt det kan vores tilbudstjeneste hjælpe dig med. Her får du den skarpeste varmepumpe pris – helt gratis!

  1. Ingen forgæves henvendelser – Vi har et fast samarbejde med erfarne varmepumpemontører, som har tid til at sætte din varmepumpe op snarest muligt.
  2. Slip for at rykke for tilbud – Vi anvender kun seriøse varmepumpemontører, som giver dig den bedste oplevelse. Derfor sender de deres tilbud hurtigt.
  3. Gratis rådgivning hele vejen – Bruger du vores tilbudstjeneste, får du helt gratis hjælp til at specificere opgaven, samt råd og vejledning under hele processen.

3byggetilbud.dk - Forstå konceptet på 1 minut
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Den sikre og snusfornuftige vej til en luft til vand varmepumpe i Rødovre

Vælger du at bruge vores tilbudstjeneste til at indhente 3 tilbud på opsætning af luft til vand varmepumper i Rødovre, er du sikker på, at både prisen og kvaliteten af arbejdet er i orden – og vi giver en garanti på op til 35.000 kroner på opgaven.

Undgå klamphuggere og røverpriser

Vi kan ikke vide alt om alting. Så ligger dine spidskompetencer inden for et helt andet fagområde, er det klart, at det er svært at gennemskue, om pris og kvalitet er i orden, når du får tilbud fra en håndværker.

Samtidig har du sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der tager overpriser og måske aldrig kommer som aftalt. Det gør det endnu mere utrygt at skulle vælge håndværker.

Det undgår du, hvis du bruger vores tilbudstjeneste. Vi samarbejder kun med varmepumpemontører i og omkring Rødovre, som har leveret et tilfredsstillende stykke arbejde for andre af vores kunder. Disse kunders anmeldelser kan du læse på den enkelte montørs profilside. 

Derudover får du altid 3 tilbud. Det sikrer dig, at du får en pris, der holder sig inden for det niveau, der er på området – og flere dygtige montører at vælge imellem.

Derfor er du sikker på, at du altid får den bedste pris og den bedste og mest troværdige varmepumpemontør, når du bruger vores tjeneste.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Vi har formidlet over 400.000 håndværkeropgaver

Siden år 2000 har vi hjulpet danskerne med at få bedre priser på deres håndværksopgaver og bedre oplevelser med håndværkere.

  • 98 % af alle opgaver leveres tilfredsstillende til kunderne
  • Erfarent og kompetent rådgiverteam hjælper undervejs
  • Få garanti på op til 35.000 kroner på formidlede opgaver

Så har du brug for hjælp til at få indhentet tilbud på opsætningen af en varmepumpe med luft til vand teknologi i Rødovre, er vi den sikre vej til både den bedste pris og den mest pålidelige håndværker.

Luft til vand varmepumpe
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Spar penge med en luft til vand varmepumpe

En varmepumpe er en af de mest økonomiske varmekilder, du kan få til din bolig i dag. Og den er miljøvenlig!

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Her finder du de bedste luft til vand varmepumpe erfaringer i Rødovre

Vi har samlet vores erfaringer her, så du kan blive bedre klædt på til at vælge den rigtige luft til vand varmepumpe til at erstatte din nuværende varmekilde. Så kan du lettere tage snakken med håndværkerne og være tryg ved processen hele vejen i mål.

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe fungerer ved at hente et tilskud til opvarmningen af boligens rum og brugsvand fra udeluften. Derved får du en nem og billig måde at erstatte dit gamle olie-, gas- eller træpillefyr med en billigere, fremtidssikker og mere miljøvenlig varmeløsning, uden at du behøver at udskifte hele dit centralvarmeanlæg. 

For med en luft til vand varmepumpe i Rødovre skal du ikke installere nye radiatorer eller ny gulvvarme. Det er bare at hive fyret ud af dit centralvarmeanlæg og sætte varmepumpen ind. Derved får du en øjeblikkelig, kontant besparelse på varmebudgettet i din helårsbolig. 

Luft-til vand varmepumpen leverer nemlig 3,5 til 5 gange så meget varme, som den mængde strøm den bruger. Derved får du også en meget bedre miljømæssig samvittighed.

En endnu mere energieffektiv løsning er en varmepumpe til jordvarme. Den er dog voldsomt dyrere i både anskaffelse og installation. Bl.a. fordi der skal graves varmeledninger ned i jorden.

Har du et større sommerhus med en centralvarmeinstallation, kan du også overveje at installere en luft til vand varmepumpe i sommerhuset. Har du ikke en centralvarmeinstallation, er det oftest billigere at erstatte den eksisterende varmeløsning med en luft-til-luft varmepumpe.

Hvordan virker en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe består af:

1) En udeenhed, som henter et tilskud til varmen fra udeluften
2) En indendørs varmepumpe, som opvarmer brugsvandet

Varmetilskuddet til opvarmningen af brugsvandet til rumopvarmning i centralvarmeanlægget – og eventuelt det varme vand til køkken og bad – hentes ud af udeluften, ved at luften trækkes gennem en fordamper, der er placeret i udeenheden. 

Derved opvarmes et kølemiddel, der har et meget lavere kogepunkt end vand, så det bliver til damp. Derfor kan du også hente varme ud af udeluften om vinteren.

Dampen komprimeres derefter, så temperaturen stiger, hvorefter den ledes ind i varmepumpen indenfor. Her afgives varmen til brugsvandet i den indendørs varmepumpe gennem en såkaldt kondensator. 

Derved afkøles kølemidlet, så det atter bliver til væske. Kølevæsken ledes derefter tilbage til udeenheden, hvor den på ny opvarmes af udeluften, så processen kan starte forfra.

Hvilken luft til vand varmepumpe skal jeg vælge?

Når du skal vælge luft til vand varmepumpe er det vigtigt, at du finder en model, der giver dig den største udnyttelse af hver eneste kWh strøm, som varmepumpen bruger. Det kaldes for varmepumpens effektivitet.

Effektiviteten måles ved hjælp af den såkaldte SCOP-standard. Den angiver, hvor mange gange flere kWh varmeeffekt varmepumpen leverer for hver kWh, den forbruger. 
Et SCOP-tal på 4,7 betyder, at varmepumpen leverer 4,7 gange så høj varmeeffekt som den mængde strøm, den forbruger. En god varmepumpe med luft til vand teknologi bør have et SCOP-tal på mellem 4,5 og 5 – i dag, for at være en god investering. 

SCOP står for Seasonal Coefficient Of Performance, og beregnes ved at tage gennemsnittet af en række effektmålinger hen over fyringssæsonen. Derved tages der højde for, at luft til vand pumpen kan hente mere varme ud af udeluften om efteråret og foråret. Derfor er den mere effektiv først og sidst på fyringssæsonen, og mindst effektiv når det er allerkoldest om vinteren.

Bedst med gulvvarme
Vil du have den bedste udnyttelse af din luft til vand varmepumpe, skal centralvarmesystemet være gulvvarmebaseret. Her behøver der ikke være nær så høj en fremløbstemperatur på vandet i systemet som ved radiatorvarme. 

Derfor kan luft til vand varmepumpen nøjes med at varme vandet op til en lavere temperatur, end hvis dit centralvarmesystem anvender radiatorer. Det betyder, at du oftest kan hente en større del af varmen ud af udeluften, hvorfor varmepumpen bruger mindre strøm.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe i Rødovre?

Har du besluttet dig for at få installeret en luft til vand varmepumpe i din bolig i Rødovre, skal du dels have fat i en varmepumpe, og dels have en montør til at sætte den op.

Luft til vand varmepumpe pris
En luft til vand varmepumpes pris afhænger af, hvor højt et SCOP-tal varmepumpen har. Jo mere energieffektiv pumpen er, jo dyrere er den oftest i anskaffelse.

Skal du sammenligne varmepumper med forskellige SCOP-tal og priser, er det derfor en god ide at dividere prisen med SCOP-tallet. Derved får du et tal, der viser, hvilken pumpe der giver dig den største energiudnyttelse til prisen. Jo lavere tallet er, jo billigere et valg er luft til vand varmepumpen i daglig drift.

Prisen afhænger i nogen grad også af luft til vand varmepumpens levetid. Har er de dyrere varmepumper med luft til vand teknologi oftest mere holdbare. Det betyder, at de dyre modeller oftest bliver den billigste løsning over tid, fordi de holder meget længere end de lidt billigere modeller.

Luft til vand varmepumpe pris inkl. montering
Skal du kende din luft til vand varmepumpes pris inkl. montering, skal du først have fat i en håndværker, der kan – og må – sætte varmepumpen op.

For skal du kunne udnytte tilskudsmulighederne til din nye varmekilde – dem kommer vi ind på senere – skal løsningen være sat op af en autoriseret varmepumpemontør.

De kører med individuelle timepriser. Derfor kan der være endog meget store forskelle på timepriserne, selv om alle montørerne holder til i Rødovre, Rødovre kommune og omegn.

Det er bl.a. derfor, vi altid giver dig 3 tilbud på din varmepumpe. For derved får du et mere retvisende billede af prisniveauet. Havde vi kun givet dig et eller to tilbud, vidste du jo ikke, om de kom fra de dyreste varmepumpemontører, vi kunne finde.

Hvor stor skal din luft til vand varmepumpe være?

Når det drejer sig om at finde en luft til vand varmepumpe i den rette størrelse til din bolig, handler det især om boligens størrelse, og hvor godt den er isoleret.

Jo større din bolig er, jo større effekt skal luft til vand varmepumpen levere – og jo dyrere bliver den. Prisforskellen er dog ikke særlig stor, da der er en række grundlæggende udgifter ved pumpen, som lægger et forholdsvist højt udgangspunkt for prisen sammenlignet med en luft til luft varmepumpe.

En luft til vand varmepumpe inkl. montering til en bolig lige under 150 m2, koster i omegnen af 80-100.000 kroner inkl. montering. Tilsvarende koster en luft til vand varmepumpe til en bolig på 250 m2 i omegnen af 120.000 kroner. Altså er det omkring 20.000 kroner dyrere at få varmet de sidste 100 kvadratmeter bolig op.

En jordvarme-baseret varmepumpe er endnu dyrere i anskaffelse. Det skyldes primært det store anlæggelsesarbejde med nedgravning eller nedskydning af jordvarmeslanger i jorden. Til gengæld er effektiviteten på jordvarme meget højere.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe egentlig i drift?

Hvor mange kWh bruger en gennemsnitlig luft til vand varmepumpe, når den kører?
Igen afhænger det af hvor stor effekt, varmepumpen skal levere – og dermed indirekte af, hvor stor den bolig er, som den skal opvarme.

Som tommelfingerregel skal du regne med, at en moderne luft til vand varmepumpe med et pænt højt SCOP-tal bruger lidt over 50 kroner i strøm om året pr. kvadratmeter bolig, den skal opvarme. Altså bruger du lidt over 6.000 kroner om året i strøm til at opvarme et traditionelt parcelhus på 120 m2.

Tilsvarende giver luft til vand varmepumpen dig en besparelse på op til 15.000 kroner om året i forhold til olieudgifterne til et nyere oliefyr. Og omkring 5-6.000 kroner i forhold til et gasfyr. I forhold til træpiller bliver besparelsen på omkring 1.500 kroner, hvis vi ikke regner afskrivninger på varmepumpen med. Gør vi det, er træpillerne billigere i drift set over en 10-årig periode.

Kan en luft til vand varmepumpe køle?

Du har sikkert hørt om, at du kan bruge en luft-til-luft varmepumpe som aircondition om sommeren. 

Det kan du på sin vis også med en luft til vand varmepumpe. Men her sker afkølingen indirekte ved at lede afkølet vand fra varmepumpen rundt i radiatorer eller gulve i boligen. 

Det giver en meget lavere afkøling af indeklimaet i forhold til en luft-til-luft varmepumpe, der afkøler indendørsluften direkte. Derfor er der ikke den store fidus i at bruge din luft til vand varmepumpe som ”aircondition” om sommeren.

Hvor skal jeg stille min luft til vand varmepumpe i Rødovre?

Den største udfordring ved en luft til vand varmepumpe er oftest dens placering af udeenheden. 

Her er den mest optimale placering, at stille udendørsenheden lige uden for det gamle fyrrum. Derved er det bare at bore huller gennem væggen til køleslangerne. Så er du kørende.

Problemet er dog, at hvis dit fyrrum ligger tæt på naboerne, kan støjen fra udendørsenheden risikere at genere dem – særligt om natten. For både blæseren og kompressoren i udendørsenheden larmer en del. Derfor skal du være opmærksom på, hvor meget larm din luft til vand varmepumpe laver.

Bor du inden for bygrænsen i Rødovre, må støjniveauet fra udendørsenheden maksimalt være på til 35 dB(A) om natten, når den måles i naboens soveværelse. Og bor du udenfor Rødovre byskilt, må nattestøjen maksimalt være på 40 dB(A).

Om dagen må varmepumpens udeenhed larme noget mere. Derfor er det næsten altid støjniveauet om natten, der kan give klager fra naboerne.

Klager naboerne, kan du forsøge at afskærme udendørsenheden med et såkaldt varmepumpeskjul. Det er en kasse med støjisolering på 3 af varmepumpens sider. Men fordi luften skal kunne strømme frit gennem varmepumpen, er det forholdsvis begrænset, hvor støjreducerende varmepumpeskjulet er.

Derfor er det oftest nødvendigt at flytte varmepumpens udendørsenhed, hvis du ikke kan finde en varmepumpe med et støjniveau, der er lavt nok.

Kan man købe en luft til vand varmepumpe i Rødovre med tilskud?

Reglerne ændrer sig hele tiden, så du skal være sikker på at nedenstående satdig er gældende dags dato (spørg din håndværker til råds).

Anskaffer du en luft til vand varmepumpe som erstatning for dit gamle olie-, gas- eller træpillefyr, kan du få udbetalt et kontant energitilskud til anskaffelsen, som matcher den energibesparelse, du opnår målt i kWh-timer.

Få energitilskud til din varmepumpe
Du kan søge om energitilskuddet hos et hvilken som helst dansk energiselskab. Ansøgningen skal foretages før du så meget som indkøber varmepumpen. Derfor må du hverken købe varmepumpe eller bestille håndværkere til opsætningen, før du har fået tilsagn på energitilskuddet fra energiselskabet. 

Derudover skal varmepumpen opsættes af en autoriseret varmepumpemontør, for at du kan få tilskud.

Svært at beregne besparelsen, og nemt at træde ved siden af
Desværre er det svært at beregne den konkrete energibesparelse i kWh, som du vil opnå. Den afhænger nemlig både af hvilken varmekilde du skifter fra, og hvor godt din bolig er isoleret. Tit vil det kunne betale sig at efterisolere boligen, for at få et højere energitilskud – og visse isoleringsarbejder er det også muligt at søge energitilskud til.

Samtidig er det nemt at gøre en fodfejl i ansøgningsprocessen, så du ved et uheld kommer til at diskvalificere dig selv til at få tilskud.

Derfor tilbyder alle de varmepumpemontører, som vi arbejder sammen med, at stå for din ansøgning om energitilskud. Så er du sikker på, at kWh-besparelsen beregnes korrekt, og at du ikke gør noget forkert.

Udnyt det udvidede håndværkerfradrag
Udover energitilskuddet kan du udnytte det udvidede håndværkerfradrag frem til 2026 til at få et kontant nedslag i din skat.

Det betyder, at du får et skattefradrag på skatteværdien af arbejdslønnen op til 25.000 kroner pr. voksne medlem i husstanden, som betaler for montagearbejdet. Så er I to voksne i husstanden, kan hver af jer få et kontant skattefradrag på omkring 6.500 kroner alt efter jeres skatteforhold.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over varmepumpefirmaer i Rødovre eller hele Rødovre kommune

Ønsker du selv at finde en elektriker, en professionel montør eller et varmepumpefirma i Rødovre eller hele Rødovre kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 145 varmepumpefirmaer i Rødovre. Find en elektriker eller VVS'er i Rødovre og omegn herunder. I hele Rødovre kommunefindes der flere varmepumpefirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig elektriker.
2By El & Teknik ApS
Lillekær 6, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
A.A. EL-CENTER A/S
Krondalvej 7, 2610 Rødovre
Ansatte: 7
Startdato: 29. oktober 1980,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Aagaard & K.S. Elektro
Rødovrevej 285, 2610 Rødovre
Ansatte: 7
Startdato: 18. oktober 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AL-EL ApS
Fjeldhammervej 5, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 18. maj 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Alex Multibyg
Rødager Alle 32, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 14. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ALLTECH VVS ApS
Rødovrevej 155, 2610 Rødovre
Ansatte: 9
Startdato: 21. december 1976,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Almquist -VVS ApS
Hobrovej 62, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 04. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Alpin El ApS
Henrik Cavlings Alle 5, 2610 Rødovre
Ansatte: 4
Startdato: 15. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ALVENT A/S
Glerupvej 2, 2610 Rødovre
Ansatte: 19
Startdato: 02. december 1997,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Andersen Sanitet & Varme
Fortly 16, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 22. oktober 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Angelsø El ApS
Fritz Møllers Vej 80, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 20. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
APlus VVS ApS
Rødovrevej 24, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 06. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ApS JOHN OLSEN EL-INSTALLATIONER
Hobrovej 94, 2610 Rødovre
Ansatte: 10
Startdato: 05. februar 1986,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ATAG/CALDO ApS
Hvidsværmervej 119, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 17. november 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AUT. EL-INSTALLATØR STEEN RASMUSSEN OG SØN ApS
Valhøjs Alle 158, 2610 Rødovre
Ansatte: 9
Startdato: 16. september 1992,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BARE-EL ApS
Valhøjs Alle 155, 2610 Rødovre
Ansatte: 4
Startdato: 12. april 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BENTECH ApS
Vesterhusvej 11, 2610 Rødovre
Ansatte: 3
Startdato: 23. november 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BLIKKENSLAGERFIRMAET HENRIKSEN & OLSEN ApS
Bjerringbrovej 83, 2610 Rødovre
Ansatte: 3
Startdato: 16. august 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BLIKKENSLAGERMESTER JENS VOLF
Hadsundvej 6, 2610 Rødovre
Ansatte: 6
Startdato: 15. maj 1975,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BLIKKENSLAGERNE - JA ApS
Glerupvej 13, 2610 Rødovre
Ansatte: 6
Startdato: 02. januar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BØGELUND VVS A/S
Hobrovej 82, 2610 Rødovre
Ansatte: 49
Startdato: 30. september 2003,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Brdr Barret
Islevbrovej 12, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2000,
Virksomhedsform: Interessentskab
BRDR INGVORDSEN V/ LAURIDS HOLM
Horsevænget 132, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BringMee ApS
Valhøjs Alle 190, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 20. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Byggeteamet ApS
Rødovrevej 247, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 09. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CARLSRO EL CENTER ApS
Tårnvej 233, 2610 Rødovre
Ansatte: 4
Startdato: 01. november 1993,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
charles nielsen VVS a/s
Glerupvej 6, 2610 Rødovre
Ansatte: 16
Startdato: 19. december 1989,
Virksomhedsform: Aktieselskab
CHRISTOFFERSEN & KNUDSEN A/S
Valhøjs Alle 130, 2610 Rødovre
Ansatte: 103
Startdato: 01. januar 1991,
Virksomhedsform: Aktieselskab
CHVVS A/S
Rødovrevej 155, 2610 Rødovre
Ansatte: 29
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Aktieselskab
CTS-BYG
Tårnvej 159, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dahl Service ApS
Islevdalvej 208, 2610 Rødovre
Ansatte: 69
Startdato: 08. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Damborg Elteknik v/Niels J Damborg
Axelhøj 6, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Damhus VVS ApS
Dæmningen 46, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 21. august 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DEHLSEN & SØNNER A/S
Valhøjs Alle 187, 2610 Rødovre
Ansatte: 32
Startdato: 01. november 1991,
Virksomhedsform: Aktieselskab
DEMSKOV EL A/S
Valhøjs Alle 150, 2610 Rødovre
Ansatte: 61
Startdato: 01. september 1996,
Virksomhedsform: Aktieselskab
DIGE VVS A/S
Damhus Boulevard 57, 2610 Rødovre
Ansatte: 21
Startdato: 30. juni 2006,
Virksomhedsform: Aktieselskab
DIGMANN A/S BYGNINGSSERVICE EL - VVS - MURER
Rødager Alle 133, 2610 Rødovre
Ansatte: 20
Startdato: 23. december 1975,
Virksomhedsform: Aktieselskab
DMA INTERNATIONAL ApS
Højnæsvej 58, 2610 Rødovre
Ansatte: 15
Startdato: 27. august 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DS EL-TEKNIK ApS
Sindalvej 6, 2610 Rødovre
Ansatte: 9
Startdato: 07. juli 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
El-Proff ApS
Islevdalvej 144, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 13. maj 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EL-TEAM ApS
Islevdalvej 55, 2610 Rødovre
Ansatte: 5
Startdato: 03. januar 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
El-Tech ApS
Grønlunds Alle 33, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 20. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EL-TEKNIK A/S
Rødovrevej 43, 2610 Rødovre
Ansatte: 4
Startdato: 28. juni 1995,
Virksomhedsform: Aktieselskab
El-ways ApS
Jyllingevej 202, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 29. december 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EMEKTAR
Lillekær 13, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 25. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Eviteq Installation ApS
Fjeldhammervej 17, 2610 Rødovre
Ansatte: 10
Startdato: 23. februar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
F G ÆRØ INSTALLATION OG HANDEL
Espely 7, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 05. september 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fan Ventilation ApS
Vesterhusvej 5, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 22. december 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FISKER EL A/S
Hobrovej 86, 2610 Rødovre
Ansatte: 26
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Folmers Invest A/S
Damhus Boulevard 104, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 1998,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Forsyningsteknik
Rævebakkevej 21, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
FRAMBO´S VVS ApS
Nyholms Alle 48, 2610 Rødovre
Ansatte: 6
Startdato: 01. maj 1988,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HANSEN & SØGART A/S
Sindalvej 8, 2610 Rødovre
Ansatte: 17
Startdato: 20. juni 2006,
Virksomhedsform: Aktieselskab
HAUGAARD & OMEGNENS VVS A/S
Mose Alle 17, 2610 Rødovre
Ansatte: 24
Startdato: 02. december 1999,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Hefaistos af 2023 ApS
Bjerringbrovej 33, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 02. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Helua Energi ApS
Hendriksholms Boulevard 27, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 10. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HH-Team ApS
Islevbrovej 32, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 16. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hoffholm ApS
Engdiget 14, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 21. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HP Service v/Henrik Petersen
Kamstrupvej 41, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HSG El-teknik ApS
Mose Alle 15, 2610 Rødovre
Ansatte: 6
Startdato: 11. februar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HVERGEL & NEDERGAARD INVEST ApS
Mose Alle 17, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HVIDTFELDT VVS ApS
Præstebakken 14, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 22. juni 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
IBEX ENTREPRISE ApS
Rådmand Billes Vej 18, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 20. juli 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ISLEV ELEKTRIKEREN A/S
Hobrovej 62, 2610 Rødovre
Ansatte: 4
Startdato: 28. juni 1984,
Virksomhedsform: Aktieselskab
JAMO SIKRING A/S
Nyholms Alle 20, 2610 Rødovre
Ansatte: 19
Startdato: 22. maj 2006,
Virksomhedsform: Aktieselskab
JEAL VVS
Kamstrupvej 29, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 12. december 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jensen's VVS v/Ole Helmuth Jensen
Hadsundvej 12, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 12. april 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JJ El-Teknik ApS
Rødovrevej 151, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 05. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Karlsson VVS Teknik ApS
Egegårdsvej 4, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 29. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KENTHO VVS ApS
Bjerringbrovej 122, 2610 Rødovre
Ansatte: 8
Startdato: 21. november 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KHK Teknik ApS
Kamstrupvej 69, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 12. marts 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KM Service v/ Kenneth Mogensen
Kamstrupvej 13, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KMTek ApS
Nyholms Alle 40, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 09. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KNOPP VVS ApS
Grønlunds Alle 36, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 21. maj 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kontra EL ApS
Glerupvej 13, 2610 Rødovre
Ansatte: 7
Startdato: 01. juli 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Krone VVS ApS
Rødovrevej 374, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 26. januar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lars Christiansen Warncke
Engbovej 63, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 28. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LARS EKBERG ApS
Islevdalvej 194, 2610 Rødovre
Ansatte: 4
Startdato: 15. februar 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LEIF JENSEN & VEJBORG A/S, AUT. EL-INSTALLATØR
Slotsherrensvej 231, 2610 Rødovre
Ansatte: 10
Startdato: 01. maj 1991,
Virksomhedsform: Aktieselskab
LHG EL ApS
Tørringvej 17, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 14. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lindboe El ApS
Lucernevej 123, 2610 Rødovre
Ansatte: 3
Startdato: 22. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Listech ApS
Risterivej 5, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 19. marts 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LS Ventilation ApS
Rødovrevej 236, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 11. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LYDERS & SVEND G. A/S
Damhus Boulevard 63, 2610 Rødovre
Ansatte: 20
Startdato: 01. januar 1989,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Lydolph pipe Service v/Brian Lydolph
Næsbyvej 1, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 09. maj 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lyn VVS ApS
Dæmningen 46, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 13. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M & Bertelsen ApS
Bjerringbrovej 76, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 23. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M S Entreprise v/Mikael Bjerregaard Sørensen
Hvidsværmervej 115, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 07. juni 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M2 Elteknik ApS
Kamstrupvej 86, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 24. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Madsen & Kastberg Sprinkler og VVS Teknik A/S
Valhøjs Alle 152, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2023,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Madsen & Kastberg VVS A/S
Valhøjs Alle 152, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 03. oktober 2019,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MB Teknik v/Martin Bjørn
Espely 40, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. december 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mettech v/Henrik Baad
Ejbyvej 183, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 20. oktober 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MH-Elektric / MH-Import v/Martin Hansen
Vedersøvej 59, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MHSolceller ApS
Hobrovej 55, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 06. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MOD-EL ApS
Låsbyvej 18, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 08. juli 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
N.O.G VARME OG VVS TEKNIK ApS
Grønlunds Alle 18, 2610 Rødovre
Ansatte: 5
Startdato: 27. juni 1986,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NÅR A/S
Valhøjs Alle 160, 2610 Rødovre
Ansatte: 25
Startdato: 10. august 2009,
Virksomhedsform: Aktieselskab
NÅR Byg & Service ApS
Valhøjs Alle 160, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 08. december 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NELCOM A/S
Mose Alle 17, 2610 Rødovre
Ansatte: 16
Startdato: 29. oktober 2013,
Virksomhedsform: Aktieselskab
NORDISK ELTEKNIK ApS
Nyholms Alle 44, 2610 Rødovre
Ansatte: 11
Startdato: 24. juni 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NYT-EL ApS
Tørringvej 17, 2610 Rødovre
Ansatte: 8
Startdato: 01. september 1994,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Olsen & Olsen
Padborgvej 12, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 20. marts 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Østermann & Knopp VVS ApS
Grønlunds Alle 36, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Parsberg & Andersen VVS ApS
Knud Anchers Vej 10, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 15. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PRO BYGNINGSAUTOMATIK A/S
H.J. Holst Vej 20, 2610 Rødovre
Ansatte: 11
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Aktieselskab
PRO KØLETEKNIK A/S
H.J. Holst Vej 20, 2610 Rødovre
Ansatte: 10
Startdato: 15. december 2009,
Virksomhedsform: Aktieselskab
PRO VENTILATION A/S
H.J. Holst Vej 20, 2610 Rødovre
Ansatte: 63
Startdato: 02. oktober 1995,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Projekt A/S
Tørringvej 17, 2610 Rødovre
Ansatte: 12
Startdato: 08. juni 2015,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Projekt Entreprise A/S
Tørringvej 17, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 27. januar 2022,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Racoon El ApS
Brabrandvej 5, 2610 Rødovre
Ansatte: 6
Startdato: 04. august 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RENE FLYGARE A/S
Bjerringbrovej 52, 2610 Rødovre
Ansatte: 11
Startdato: 07. december 1989,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Rex VVS
Rødovrevej 31, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 20. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RØDER & MORTENSENS EFTF. A/S
Bjerringbrovej 74, 2610 Rødovre
Ansatte: 54
Startdato: 01. marts 1994,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Rødovre El & VVS ApS
Rødovrevej 95, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 20. oktober 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rødovre El Service v/ Per Hansen
Jølbyvej 45, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SB Tech
Rødovre Parkvej 193, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 14. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Schlæger og Andersen VVS ApS
Krondalvej 8, 2610 Rødovre
Ansatte: 10
Startdato: 07. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SCHULZE EL-INSTALLATION V/JØRGEN SCHULZE
Skærbækvej 7, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 08. november 1980,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SD TAG & FACADE ApS
H.J. Holst Vej 32, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 17. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SemaTeknik
Rødovre Centrum 1, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 14. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SHAPE HOUSE A/S
Islevdalvej 94, 2610 Rødovre
Ansatte: 3
Startdato: 16. januar 2015,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Sikora KNX ApS
Bjerringbrovej 50, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 24. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sj Ventilation Montage ApS
Rødovre Centrum 1, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 28. oktober 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SK EL & TEKNIK A/S
Valhøjs Alle 160, 2610 Rødovre
Ansatte: 15
Startdato: 01. december 2014,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Smarthouse Entreprise
Islevbrovej 32, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 28. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SMK VVS A/S
Krondalvej 8, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 17. juni 2022,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Snedkerfirmaet Ly'sén v/Martin Halberg Lysén
Hobrovej 63, 2610 Rødovre
Ansatte: 4
Startdato: 01. april 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Solcelle Gruppen A/S
Sindalvej 6, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 22. december 2022,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Solée ApS
Krondalvej 9, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 21. juni 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Spar 2 VVS ApS
Fjeldhammervej 17, 2610 Rødovre
Ansatte: 7
Startdato: 24. oktober 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sundvarme ApS
Nyholms Alle 39, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 09. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TCS El-Teknik ApS
Korsdalsvej 11, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 21. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TFB BYG ApS
Damhus Boulevard 57, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 30. september 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
THAYSEN & CO. A/S
Damhus Boulevard 104, 2610 Rødovre
Ansatte: 4
Startdato: 02. januar 1990,
Virksomhedsform: Aktieselskab
TMH El-Teknik
Tårnvej 76, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 26. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Trio-VVS ApS
Valhøjs Alle 158, 2610 Rødovre
Ansatte: 9
Startdato: 20. maj 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TVILLING VVS ApS
Valhøjs Alle 155, 2610 Rødovre
Ansatte: 12
Startdato: 01. juni 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vand & Fjernvarme Service ApS
Glerupvej 12, 2610 Rødovre
Ansatte: 17
Startdato: 09. marts 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Viborg Vm
Ejbyvej 141, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. april 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VILEA ApS
Nyholms Alle 36, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 15. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VVS & TAGGRUPPEN ENTREPRISE ApS
Knud Anchers Vej 8, 2610 Rødovre
Ansatte: 5
Startdato: 24. september 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
W. JOHANSEN VVS ApS
Mose Alle 17, 2610 Rødovre
Ansatte: 9
Startdato: 31. maj 1987,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
WEGGES DØRAUTOMATIK V/S WEGGE
Glerupvej 3, 2610 Rødovre
Ansatte: 3
Startdato: 11. april 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
WITTRUP EL ApS
Lucernevej 40, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 15. juli 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Find varmepumpefirmaer i andre regioner af Danmark

Skal du finde et firma der kan hjælpe dig med en luft til vand varmepumpe uden for Rødovre, så find en dygtig håndværker i andre regioner af Danmark. F.eks. i en by i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Få 3 uforpligtende tilbud på luft til vand varmepumpe i Rødovre

Vi du have både det bedste pris og den bedste håndværker til at sætte din luft-til-luft varmepumpe op i Rødovre, skaffer vi dig 3 uforpligtende tilbud, uden at det koster dig en krone. Klik nu, få hjælp til at udspecificere tilbuddet, og modtag de første henvendelser fra håndværkerne allerede i morgen.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps