Montering af varmepumpe

3 tilbud på luft til vand varmepumper i Hvidovre

En luft til vand varmepumpe er den energi- og miljøvenlige erstatning for dit gamle gas- eller oliefyr. Det giver dig en billigere varmekilde, uden at du behøver udskifte resten af centralvarmeinstallationen. Vi giver dig 3 uforpligtende tilbud på luft til vand varmepumper i Hvidovre fra håndværkere, vi kan stå inde for.

Det bliver ikke billigere at opvarme din bolig med olie og gas

Så jo før du finder en billigere og mere miljøvenlig, fremtidssikker varmeløsning, jo flere penge kan du spare, og jo mindre belaster du og din familie miljøet.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Indhent tilbud på varmepumper

Slip for bøvl og besvær med at få pris på en luft til vand varmepumpe i Hvidovre

Det kan være svært at finde en autoriseret varmepumpeinstallatør, som har tid til at sætte en varmepumpe med luft til vand teknologi op i den nærmeste fremtid. Samtidig er det svært for almindelige mennesker at vurdere både prisen og håndværkerens pålidelighed. Alt det kan vores tilbudstjeneste hjælpe dig med. Her får du den skarpeste varmepumpe pris – helt gratis!

  1. Ingen forgæves henvendelser – Vi har et fast samarbejde med erfarne varmepumpemontører, som har tid til at sætte din varmepumpe op snarest muligt.
  2. Slip for at rykke for tilbud – Vi anvender kun seriøse varmepumpemontører, som giver dig den bedste oplevelse. Derfor sender de deres tilbud hurtigt.
  3. Gratis rådgivning hele vejen – Bruger du vores tilbudstjeneste, får du helt gratis hjælp til at specificere opgaven, samt råd og vejledning under hele processen.

3byggetilbud.dk - Forstå konceptet på 1 minut
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Den sikre og snusfornuftige vej til en luft til vand varmepumpe i Hvidovre

Vælger du at bruge vores tilbudstjeneste til at indhente 3 tilbud på opsætning af luft til vand varmepumper i Hvidovre, er du sikker på, at både prisen og kvaliteten af arbejdet er i orden – og vi giver en garanti på op til 35.000 kroner på opgaven.

Undgå klamphuggere og røverpriser

Vi kan ikke vide alt om alting. Så ligger dine spidskompetencer inden for et helt andet fagområde, er det klart, at det er svært at gennemskue, om pris og kvalitet er i orden, når du får tilbud fra en håndværker.

Samtidig har du sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der tager overpriser og måske aldrig kommer som aftalt. Det gør det endnu mere utrygt at skulle vælge håndværker.

Det undgår du, hvis du bruger vores tilbudstjeneste. Vi samarbejder kun med varmepumpemontører i og omkring Hvidovre, som har leveret et tilfredsstillende stykke arbejde for andre af vores kunder. Disse kunders anmeldelser kan du læse på den enkelte montørs profilside. 

Derudover får du altid 3 tilbud. Det sikrer dig, at du får en pris, der holder sig inden for det niveau, der er på området – og flere dygtige montører at vælge imellem.

Derfor er du sikker på, at du altid får den bedste pris og den bedste og mest troværdige varmepumpemontør, når du bruger vores tjeneste.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Vi har formidlet over 400.000 håndværkeropgaver

Siden år 2000 har vi hjulpet danskerne med at få bedre priser på deres håndværksopgaver og bedre oplevelser med håndværkere.

  • 98 % af alle opgaver leveres tilfredsstillende til kunderne
  • Erfarent og kompetent rådgiverteam hjælper undervejs
  • Få garanti på op til 35.000 kroner på formidlede opgaver

Så har du brug for hjælp til at få indhentet tilbud på opsætningen af en varmepumpe med luft til vand teknologi i Hvidovre, er vi den sikre vej til både den bedste pris og den mest pålidelige håndværker.

Luft til vand varmepumpe
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Spar penge med en luft til vand varmepumpe

En varmepumpe er en af de mest økonomiske varmekilder, du kan få til din bolig i dag. Og den er miljøvenlig!

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Her finder du de bedste luft til vand varmepumpe erfaringer i Hvidovre

Vi har samlet vores erfaringer her, så du kan blive bedre klædt på til at vælge den rigtige luft til vand varmepumpe til at erstatte din nuværende varmekilde. Så kan du lettere tage snakken med håndværkerne og være tryg ved processen hele vejen i mål.

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe fungerer ved at hente et tilskud til opvarmningen af boligens rum og brugsvand fra udeluften. Derved får du en nem og billig måde at erstatte dit gamle olie-, gas- eller træpillefyr med en billigere, fremtidssikker og mere miljøvenlig varmeløsning, uden at du behøver at udskifte hele dit centralvarmeanlæg. 

For med en luft til vand varmepumpe i Hvidovre skal du ikke installere nye radiatorer eller ny gulvvarme. Det er bare at hive fyret ud af dit centralvarmeanlæg og sætte varmepumpen ind. Derved får du en øjeblikkelig, kontant besparelse på varmebudgettet i din helårsbolig. 

Luft-til vand varmepumpen leverer nemlig 3,5 til 5 gange så meget varme, som den mængde strøm den bruger. Derved får du også en meget bedre miljømæssig samvittighed.

En endnu mere energieffektiv løsning er en varmepumpe til jordvarme. Den er dog voldsomt dyrere i både anskaffelse og installation. Bl.a. fordi der skal graves varmeledninger ned i jorden.

Har du et større sommerhus med en centralvarmeinstallation, kan du også overveje at installere en luft til vand varmepumpe i sommerhuset. Har du ikke en centralvarmeinstallation, er det oftest billigere at erstatte den eksisterende varmeløsning med en luft-til-luft varmepumpe.

Hvordan virker en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe består af:

1) En udeenhed, som henter et tilskud til varmen fra udeluften
2) En indendørs varmepumpe, som opvarmer brugsvandet

Varmetilskuddet til opvarmningen af brugsvandet til rumopvarmning i centralvarmeanlægget – og eventuelt det varme vand til køkken og bad – hentes ud af udeluften, ved at luften trækkes gennem en fordamper, der er placeret i udeenheden. 

Derved opvarmes et kølemiddel, der har et meget lavere kogepunkt end vand, så det bliver til damp. Derfor kan du også hente varme ud af udeluften om vinteren.

Dampen komprimeres derefter, så temperaturen stiger, hvorefter den ledes ind i varmepumpen indenfor. Her afgives varmen til brugsvandet i den indendørs varmepumpe gennem en såkaldt kondensator. 

Derved afkøles kølemidlet, så det atter bliver til væske. Kølevæsken ledes derefter tilbage til udeenheden, hvor den på ny opvarmes af udeluften, så processen kan starte forfra.

Hvilken luft til vand varmepumpe skal jeg vælge?

Når du skal vælge luft til vand varmepumpe er det vigtigt, at du finder en model, der giver dig den største udnyttelse af hver eneste kWh strøm, som varmepumpen bruger. Det kaldes for varmepumpens effektivitet.

Effektiviteten måles ved hjælp af den såkaldte SCOP-standard. Den angiver, hvor mange gange flere kWh varmeeffekt varmepumpen leverer for hver kWh, den forbruger. 
Et SCOP-tal på 4,7 betyder, at varmepumpen leverer 4,7 gange så høj varmeeffekt som den mængde strøm, den forbruger. En god varmepumpe med luft til vand teknologi bør have et SCOP-tal på mellem 4,5 og 5 – i dag, for at være en god investering. 

SCOP står for Seasonal Coefficient Of Performance, og beregnes ved at tage gennemsnittet af en række effektmålinger hen over fyringssæsonen. Derved tages der højde for, at luft til vand pumpen kan hente mere varme ud af udeluften om efteråret og foråret. Derfor er den mere effektiv først og sidst på fyringssæsonen, og mindst effektiv når det er allerkoldest om vinteren.

Bedst med gulvvarme
Vil du have den bedste udnyttelse af din luft til vand varmepumpe, skal centralvarmesystemet være gulvvarmebaseret. Her behøver der ikke være nær så høj en fremløbstemperatur på vandet i systemet som ved radiatorvarme. 

Derfor kan luft til vand varmepumpen nøjes med at varme vandet op til en lavere temperatur, end hvis dit centralvarmesystem anvender radiatorer. Det betyder, at du oftest kan hente en større del af varmen ud af udeluften, hvorfor varmepumpen bruger mindre strøm.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe i Hvidovre?

Har du besluttet dig for at få installeret en luft til vand varmepumpe i din bolig i Hvidovre, skal du dels have fat i en varmepumpe, og dels have en montør til at sætte den op.

Luft til vand varmepumpe pris
En luft til vand varmepumpes pris afhænger af, hvor højt et SCOP-tal varmepumpen har. Jo mere energieffektiv pumpen er, jo dyrere er den oftest i anskaffelse.

Skal du sammenligne varmepumper med forskellige SCOP-tal og priser, er det derfor en god ide at dividere prisen med SCOP-tallet. Derved får du et tal, der viser, hvilken pumpe der giver dig den største energiudnyttelse til prisen. Jo lavere tallet er, jo billigere et valg er luft til vand varmepumpen i daglig drift.

Prisen afhænger i nogen grad også af luft til vand varmepumpens levetid. Har er de dyrere varmepumper med luft til vand teknologi oftest mere holdbare. Det betyder, at de dyre modeller oftest bliver den billigste løsning over tid, fordi de holder meget længere end de lidt billigere modeller.

Luft til vand varmepumpe pris inkl. montering
Skal du kende din luft til vand varmepumpes pris inkl. montering, skal du først have fat i en håndværker, der kan – og må – sætte varmepumpen op.

For skal du kunne udnytte tilskudsmulighederne til din nye varmekilde – dem kommer vi ind på senere – skal løsningen være sat op af en autoriseret varmepumpemontør.

De kører med individuelle timepriser. Derfor kan der være endog meget store forskelle på timepriserne, selv om alle montørerne holder til i Hvidovre, Hvidovre kommune og omegn.

Det er bl.a. derfor, vi altid giver dig 3 tilbud på din varmepumpe. For derved får du et mere retvisende billede af prisniveauet. Havde vi kun givet dig et eller to tilbud, vidste du jo ikke, om de kom fra de dyreste varmepumpemontører, vi kunne finde.

Hvor stor skal din luft til vand varmepumpe være?

Når det drejer sig om at finde en luft til vand varmepumpe i den rette størrelse til din bolig, handler det især om boligens størrelse, og hvor godt den er isoleret.

Jo større din bolig er, jo større effekt skal luft til vand varmepumpen levere – og jo dyrere bliver den. Prisforskellen er dog ikke særlig stor, da der er en række grundlæggende udgifter ved pumpen, som lægger et forholdsvist højt udgangspunkt for prisen sammenlignet med en luft til luft varmepumpe.

En luft til vand varmepumpe inkl. montering til en bolig lige under 150 m2, koster i omegnen af 80-100.000 kroner inkl. montering. Tilsvarende koster en luft til vand varmepumpe til en bolig på 250 m2 i omegnen af 120.000 kroner. Altså er det omkring 20.000 kroner dyrere at få varmet de sidste 100 kvadratmeter bolig op.

En jordvarme-baseret varmepumpe er endnu dyrere i anskaffelse. Det skyldes primært det store anlæggelsesarbejde med nedgravning eller nedskydning af jordvarmeslanger i jorden. Til gengæld er effektiviteten på jordvarme meget højere.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe egentlig i drift?

Hvor mange kWh bruger en gennemsnitlig luft til vand varmepumpe, når den kører?
Igen afhænger det af hvor stor effekt, varmepumpen skal levere – og dermed indirekte af, hvor stor den bolig er, som den skal opvarme.

Som tommelfingerregel skal du regne med, at en moderne luft til vand varmepumpe med et pænt højt SCOP-tal bruger lidt over 50 kroner i strøm om året pr. kvadratmeter bolig, den skal opvarme. Altså bruger du lidt over 6.000 kroner om året i strøm til at opvarme et traditionelt parcelhus på 120 m2.

Tilsvarende giver luft til vand varmepumpen dig en besparelse på op til 15.000 kroner om året i forhold til olieudgifterne til et nyere oliefyr. Og omkring 5-6.000 kroner i forhold til et gasfyr. I forhold til træpiller bliver besparelsen på omkring 1.500 kroner, hvis vi ikke regner afskrivninger på varmepumpen med. Gør vi det, er træpillerne billigere i drift set over en 10-årig periode.

Kan en luft til vand varmepumpe køle?

Du har sikkert hørt om, at du kan bruge en luft-til-luft varmepumpe som aircondition om sommeren. 

Det kan du på sin vis også med en luft til vand varmepumpe. Men her sker afkølingen indirekte ved at lede afkølet vand fra varmepumpen rundt i radiatorer eller gulve i boligen. 

Det giver en meget lavere afkøling af indeklimaet i forhold til en luft-til-luft varmepumpe, der afkøler indendørsluften direkte. Derfor er der ikke den store fidus i at bruge din luft til vand varmepumpe som ”aircondition” om sommeren.

Hvor skal jeg stille min luft til vand varmepumpe i Hvidovre?

Den største udfordring ved en luft til vand varmepumpe er oftest dens placering af udeenheden. 

Her er den mest optimale placering, at stille udendørsenheden lige uden for det gamle fyrrum. Derved er det bare at bore huller gennem væggen til køleslangerne. Så er du kørende.

Problemet er dog, at hvis dit fyrrum ligger tæt på naboerne, kan støjen fra udendørsenheden risikere at genere dem – særligt om natten. For både blæseren og kompressoren i udendørsenheden larmer en del. Derfor skal du være opmærksom på, hvor meget larm din luft til vand varmepumpe laver.

Bor du inden for bygrænsen i Hvidovre, må støjniveauet fra udendørsenheden maksimalt være på til 35 dB(A) om natten, når den måles i naboens soveværelse. Og bor du udenfor Hvidovre byskilt, må nattestøjen maksimalt være på 40 dB(A).

Om dagen må varmepumpens udeenhed larme noget mere. Derfor er det næsten altid støjniveauet om natten, der kan give klager fra naboerne.

Klager naboerne, kan du forsøge at afskærme udendørsenheden med et såkaldt varmepumpeskjul. Det er en kasse med støjisolering på 3 af varmepumpens sider. Men fordi luften skal kunne strømme frit gennem varmepumpen, er det forholdsvis begrænset, hvor støjreducerende varmepumpeskjulet er.

Derfor er det oftest nødvendigt at flytte varmepumpens udendørsenhed, hvis du ikke kan finde en varmepumpe med et støjniveau, der er lavt nok.

Kan man købe en luft til vand varmepumpe i Hvidovre med tilskud?

Reglerne ændrer sig hele tiden, så du skal være sikker på at nedenstående satdig er gældende dags dato (spørg din håndværker til råds).

Anskaffer du en luft til vand varmepumpe som erstatning for dit gamle olie-, gas- eller træpillefyr, kan du få udbetalt et kontant energitilskud til anskaffelsen, som matcher den energibesparelse, du opnår målt i kWh-timer.

Få energitilskud til din varmepumpe
Du kan søge om energitilskuddet hos et hvilken som helst dansk energiselskab. Ansøgningen skal foretages før du så meget som indkøber varmepumpen. Derfor må du hverken købe varmepumpe eller bestille håndværkere til opsætningen, før du har fået tilsagn på energitilskuddet fra energiselskabet. 

Derudover skal varmepumpen opsættes af en autoriseret varmepumpemontør, for at du kan få tilskud.

Svært at beregne besparelsen, og nemt at træde ved siden af
Desværre er det svært at beregne den konkrete energibesparelse i kWh, som du vil opnå. Den afhænger nemlig både af hvilken varmekilde du skifter fra, og hvor godt din bolig er isoleret. Tit vil det kunne betale sig at efterisolere boligen, for at få et højere energitilskud – og visse isoleringsarbejder er det også muligt at søge energitilskud til.

Samtidig er det nemt at gøre en fodfejl i ansøgningsprocessen, så du ved et uheld kommer til at diskvalificere dig selv til at få tilskud.

Derfor tilbyder alle de varmepumpemontører, som vi arbejder sammen med, at stå for din ansøgning om energitilskud. Så er du sikker på, at kWh-besparelsen beregnes korrekt, og at du ikke gør noget forkert.

Udnyt det udvidede håndværkerfradrag
Udover energitilskuddet kan du udnytte det udvidede håndværkerfradrag frem til 2026 til at få et kontant nedslag i din skat.

Det betyder, at du får et skattefradrag på skatteværdien af arbejdslønnen op til 25.000 kroner pr. voksne medlem i husstanden, som betaler for montagearbejdet. Så er I to voksne i husstanden, kan hver af jer få et kontant skattefradrag på omkring 6.500 kroner alt efter jeres skatteforhold.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over varmepumpefirmaer i Hvidovre eller hele Hvidovre kommune

Ønsker du selv at finde en elektriker, en professionel montør eller et varmepumpefirma i Hvidovre eller hele Hvidovre kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 109 varmepumpefirmaer i Hvidovre. Find en elektriker eller VVS'er i Hvidovre og omegn herunder. I hele Hvidovre kommunefindes der flere varmepumpefirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig elektriker.
AG Installation ApS
Kanalholmen 16, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 23. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AGA Smart leving
Hvidovregade 43, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 21. maj 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
ALLAN VILLADSEN A/S
Valseholmen 11, 2650 Hvidovre
Ansatte: 38
Startdato: 31. maj 2000,
Virksomhedsform: Aktieselskab
AM Multi solutions
Hvidovrevej 105, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
AP KØLESERVICE ApS
Avedøreholmen 46, 2650 Hvidovre
Ansatte: 8
Startdato: 15. maj 1993,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AP VVS
Høvedstensvej 15, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bergmann El
Hvidovregade 29, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Blechslager
Hvidovrevej 128, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 27. oktober 2003,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
blikkenslageren Ronni rørtang
Grønholtvej 49, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 21. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
book Vvs Aps
Rosmosevej 61, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 05. december 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BYERNES VARME- OG SANITETS-SERVICE A/S
Arnold Nielsens Boulevard 64, 2650 Hvidovre
Ansatte: 20
Startdato: 13. oktober 1993,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Climico VVS ApS
Immerkær 52, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 14. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Comesvil, filial af Comesvil S.p.A., Italien
Industriholmen 43, 2650 Hvidovre
Ansatte: 28
Startdato: 23. september 2016,
Virksomhedsform: Filial af udenlandsk aktieselskab, kommanditakties
CSR-strøm
Hvidovrevej 83, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 04. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CT-VVS V/Tim Cuno Jensen
Avedøre Enghavevej 16, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DAN-SIK/JØRGEN ANDERSEN
Nordlundsvej 61, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 10. april 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dansk Ventilations Rens ApS
Avedøreholmen 84, 2650 Hvidovre
Ansatte: 7
Startdato: 03. august 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
dap. Vvs
Kærgårdsvej 3, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 20. oktober 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DG ELSERVICE A/S
Hammerholmen 39, 2650 Hvidovre
Ansatte: 7
Startdato: 01. december 2005,
Virksomhedsform: Aktieselskab
DITLEVSEN & SKOV INSTALLATIONER A/S
Bibliotekvej 49, 2650 Hvidovre
Ansatte: 17
Startdato: 01. juni 2007,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Ditlevsen ApS
Nestors Alle 25, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 04. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dk Installation
Fjeldstedvej 37, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DK KLOAK & EJENDOMSSERVICE
Perlevej 7, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Duo Teknik ApS
Planteheldvej 23, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
E-Tekniq ApS
Toftemosevej 40, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 22. februar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EDF Danmark A/S
Jernholmen 47, 2650 Hvidovre
Ansatte: 46
Startdato: 19. juli 2013,
Virksomhedsform: Aktieselskab
EGERBYG EL ApS
Hvidovrevej 137, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 18. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EGERBYG VVS ApS
Hvidovrevej 137, 2650 Hvidovre
Ansatte: 2
Startdato: 01. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EJENDOMSSELSKABET AF 1/1 2010 ApS
Immerkær 52, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1988,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ELforbindelsen A/S
Søvangsvej 1, 2650 Hvidovre
Ansatte: 12
Startdato: 30. juni 2009,
Virksomhedsform: Aktieselskab
ELLEKJÆR INSTALLATION ApS
Præstemosen 207, 2650 Hvidovre
Ansatte: 4
Startdato: 15. juli 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ELSEC A/S
Arnold Nielsens Boulevard 68, 2650 Hvidovre
Ansatte: 69
Startdato: 28. november 2003,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Engholm Blik & Rør v/Kim Mortensen
Engholm Alle 1, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Erection team.
Søliljevej 4, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 28. november 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Erik L Jacobsen VVS Service
Bårsevej 31, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
F.H. JØRGENSEN ApS
Gammel Køge Landevej 263, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 19. februar 1974,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FAIR VVS ApS
Gammel Køge Landevej 294, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 29. september 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Falk VVS ApS
Gurrevej 89, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 15. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fino VVS ApS
Snedkerhaven 11, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 13. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FOLKMANN VVS ApS
Multebærvænget 32, 2650 Hvidovre
Ansatte: 4
Startdato: 29. april 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Gear Klinikken
Avedøreholmen 82, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 10. marts 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gilsborg Connect
Stamholmen 145, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 07. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HCA Service & security
Pottemagerporten 39, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 19. juni 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Holst El Teknik ApS
Gammel Køge Landevej 275, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 07. november 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HOSTRUP EL ApS
Strandskadevej 6, 2650 Hvidovre
Ansatte: 5
Startdato: 14. januar 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hovedstadens el og data v/Martin Steen Larsen
Menelaos Boulevard 9, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hovmand Energi ApS
Kanalholmen 16, 2650 Hvidovre
Ansatte: 3
Startdato: 01. marts 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HVIDOVRE EL ApS
Gammel Køge Landevej 528, 2650 Hvidovre
Ansatte: 10
Startdato: 01. juli 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hvidovre Ventilation I/S
Vestre Kvartergade 3, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2010,
Virksomhedsform: Interessentskab
IH Electric
Engstrupgårdsvej 9, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Irpinia Impianti Elettrici SRL
Industriholmen 43, 2650 Hvidovre
Ansatte: 23
Startdato: 10. januar 2014,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
JFN vvs Teknik
Gurrevej 89, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JNJ Byg spar på energien
Præstemosen 205, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
K. HOLMGREEN & SØN ApS
Høvedstensvej 29, 2650 Hvidovre
Ansatte: 10
Startdato: 01. september 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kennedy VVS ApS
Strandvangsvej 44, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 12. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kennedy VVS v/ Warren D Kennedy
Strandvangsvej 44, 2650 Hvidovre
Ansatte: 2
Startdato: 01. juni 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KKN ApS
Bibliotekvej 53, 2650 Hvidovre
Ansatte: 7
Startdato: 01. oktober 1988,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Klarskov VVS ApS
Byvej 60, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KONTAKT ApS
Immerkær 52, 2650 Hvidovre
Ansatte: 9
Startdato: 01. maj 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Køse Solutions ApS
Hvidovrevej 137, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 05. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KS EL-INSTALLATION ApS
Hvidovregade 39, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 07. oktober 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KS EL&Byg
Kettegård Alle 55, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 29. september 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
L.M.-El ApS
Rebslagerporten 37, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LC VVS
Stavnsbjergvej 18, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LKJacobsenvvs
Gurrevej 9, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 07. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LT VVS A/S
Stamholmen 153, 2650 Hvidovre
Ansatte: 15
Startdato: 05. april 2013,
Virksomhedsform: Aktieselskab
M. Epe Energi og Aut. VVS
Toftemosevej 25, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 17. november 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
METEL V/CLAUS CHRISTENSEN
Tistrupvej 22, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 22. februar 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Myggens VVS Aps
Klovborgvej 8, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. december 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MYLLIIN VARMETEKNIK APS
Bredegårds Alle 28, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 03. december 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NH El-Teknik
Gammel Køge Landevej 256, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NJS Entreprise v/Niels Jørgen Skellgaard
Bymuren 87, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nord-Lys v/Jon Oskar Gislason
Bibliotekvej 49, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 10. februar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OR Køl & Klimateknik A/S
Valseholmen 6, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 12. oktober 2023,
Virksomhedsform: Aktieselskab
ØRBÆK KØLETEKNIK ApS
Tårnfalkevej 12, 2650 Hvidovre
Ansatte: 11
Startdato: 07. februar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
P C VVS SERVICE ApS
Fagerstedvej 52, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 1997,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
P. STRØM ApS
Arnold Nielsens Boulevard 73, 2650 Hvidovre
Ansatte: 28
Startdato: 30. december 1975,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PKJ CONSULTING ApS
Dansborg Alle 28, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Polar VVS ApS
Jernholmen 36, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 11. juli 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
REEL INSTALLATION ApS
Arnold Nielsens Boulevard 66, 2650 Hvidovre
Ansatte: 8
Startdato: 15. august 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RH-EL ApS
Hvidovregårds Alle 11, 2650 Hvidovre
Ansatte: 8
Startdato: 15. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RØRBECH VVS v/Klaus R Holmbom
Hvidovrevej 110, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 23. oktober 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
sc-el teknik ApS
I G Smiths Alle 47, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. september 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SCOTSMAN KØLETEKNIK A/S
Jernholmen 48, 2650 Hvidovre
Ansatte: 25
Startdato: 27. december 1991,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Sebb & co ApS
Hædersdalvej 18, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 20. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sensus Byg ApS
Filmbyen 22, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 10. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SHS El-service
Filmbyen 56, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 09. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SKOV ELECTRIC ApS
Søndre Kystagervej 19, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 15. juli 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Skydsgaard VVS
Strøbyholm 62, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Skydsgaard VVS ApS
Strøbyholm 62, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 10. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Soboh El v/Oussama Soboh
Egevolden 12, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SP-El A/S
Kastanienborgvej 31, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2006,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Staun VVS ApS
Nørbyholm 12, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 09. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Storkøbenhavns Dørtelefon Teknik / Hifive Teknik
Gammel Køge Landevej 511, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Storkøbenhavns Dørtelefon Teknik ApS
Gammel Køge Landevej 511, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 21. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
STP Antenneservice v/Jens Christian G Madsen
Strandbyparken 3, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
STRANGE EL-SERVICE V/MARK STRANGE
Avedøregårdsvej 65, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SVEND LAJER & SØN EL-ANLÆG A/S
Baunebakkevej 2, 2650 Hvidovre
Ansatte: 20
Startdato: 18. december 1985,
Virksomhedsform: Aktieselskab
THURMANNS MULTISERVICE ApS
Risholmen 15, 2650 Hvidovre
Ansatte: 2
Startdato: 10. december 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Toft & Heine VVS ApS
Hjørnagervej 6, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 09. august 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Toft Installation ApS
Hjørnagervej 6, 2650 Hvidovre
Ansatte: 13
Startdato: 01. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TP VVS
Engdalsvej 2, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 18. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vest VVS ApS
Kanalholmen 1, 2650 Hvidovre
Ansatte: 12
Startdato: 15. september 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vestegnens vand og varme
Hvidovrevej 293, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 28. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vestegnens VVS ApS
Hvidovrevej 293, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 24. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VVS & GASSERVICE ApS
Strandbovej 23, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 26. marts 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VVS CENTRUM HVIDOVRE ApS
Hvidovregårds Alle 11, 2650 Hvidovre
Ansatte: 5
Startdato: 14. maj 1982,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VVS EXPRESS
Agermosen 9, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
WIBERG TEKNIK V/CARSTEN HAVSTREYM
Kærmark 17, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Find varmepumpefirmaer i andre regioner af Danmark

Skal du finde et firma der kan hjælpe dig med en luft til vand varmepumpe uden for Hvidovre, så find en dygtig håndværker i andre regioner af Danmark. F.eks. i en by i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Få 3 uforpligtende tilbud på luft til vand varmepumpe i Hvidovre

Vi du have både det bedste pris og den bedste håndværker til at sætte din luft-til-luft varmepumpe op i Hvidovre, skaffer vi dig 3 uforpligtende tilbud, uden at det koster dig en krone. Klik nu, få hjælp til at udspecificere tilbuddet, og modtag de første henvendelser fra håndværkerne allerede i morgen.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps