Montering af varmepumpe

Få nemt 3 tilbud på luft til luft varmepumper i Hvidovre

En luft til luft varmepumpe er den energi- og miljøvenlige varmeløsning til både sommerhus og helårshus, ligesom luft til luft varmepumpen kan bruges til opvarmning af garage og udestue. Indhent hurtigt og nemt 3 tilbud på luft til luft varmepumper i Hvidovre lige her!

Det bliver kun dyrere at opvarme din bolig i fremtiden

– så jo hurtigere du finder en billig, fremtidssikker varmeløsning, jo flere penge kan du spare.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Indhent tilbud på varmepumper

Den hurtige genvej til den billigste luft til luft varmepumpe i Hvidovre

En luft til luft varmepumpe er en fremtidssikker, miljøvenlig varmekilde, som sikrer, at du også har et overkommeligt varmebudget i fremtiden. Vi hjælper dig med at få 3 gode tilbud på både luft til luft varmepumpe og opsætning i Hvidovre fra håndværkere, du kan stole på.  

 1. Spar tid på at finde håndværkere. Vi benytter en fast kreds af varmepumpemontører i Hvidovre, som kan sætte din nye varmepumpe op inden for kort tid.
 2. Kvalificeret rådgivning – helt gratis. Få hjælp til at specificere din opgave, så du får et tilbud, du kan bruge. Vi hjælper gennem hele tilbuds-processen.
 3. Du skal ikke vente på at få et tilbud. Vi samarbejder udelukkende med seriøse håndværkere, som dygtige til deres arbejde og hurtige til at sende dit tilbud.

3byggetilbud.dk - Forstå konceptet på 1 minut
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Den trygge måde at få en luft til luft varmepumpe i Hvidovre

Fordi vores tilbudstjeneste udelukkende samarbejder med varmepumpemontører, vi kender i forvejen, er du sikker på, at kvaliteten af deres arbejde er i orden – og at de kommer til aftalt tid.

Undgå branchens brodne kar

Ligger dine spidskompetencer inden for andre fagområder, kan det være svært at vurdere, hvorvidt du har fundet en ordentlig håndværker, som ikke snyder dig. Eller om der er hold i det tilbud, du får fra håndværkeren.

Derfor bruger vi udelukkende en fast kreds af håndværkere, som har leveret luft til luft varmepumper med succes til andre af vores kunder i Hvidovre og hele Hvidovre kommune. Du kan selv tjekke deres profil, og læse anmeldelserne af dem.

Samtidig giver vi dig altid 3 tilbud på din opgave. Så er du sikker på, at du får en retvisende pris, der holder sig inden for prisniveauet på området, og flere gode varmepumpemontører at vælge imellem.

Så ved at bruge os, er du sikker på, at du både får en pris på din luft til luft varmepumpe og en håndværker, du kan stole på.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

20 år med formidling af håndværksopgaver

Vi har givet danskerne bedre priser på håndværksopgaver siden år 2000. Vi har: 

 • Formidlet over 400.000 håndværkeropgaver
 • En tilfredshedsgrad på 98% på formidlede opgaver
 • Et dygtigt, erfarent og kompetent rådgiverteam
 • Garanti på 35.000 kroner på alle formidlede opgaver

Det giver dig et nemt, hurtigt og trygt valg af en varmepumpemontør i Hvidovre, som du kan stole på, uden at du skal betale en krone for at få vores hjælp til opgaven!

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Luft til luft varmepumpe indvendig

Spar mange penge med en luft til luft varmepumpe

Som udgangspunkt er en varmepumpe den mest økonomiske varmekilde, du kan få til din bolig i dag. Og den er miljøvenlig!

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Det skal du vide, før du køber luft til luft varmepumpe i Hvidovre

Du behøver ikke være ekspert i luft til luft varmepumper, for at indhente 3 tilbud gennem vores tjeneste. Vi har nemlig fundet alle svarene på de mest almindelige spørgsmål, som folk har, når de skal købe ny luft til luft varmepumpe i Hvidovre.

Hvad er en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe henter et tilskud til opvarmningen ud af varmen i udeluften. Derved får du en meget højere effekt ud af den strøm, varmepumpen bruger, end hvis du havde brugt traditionel elvarme (som i øvrigt er ulovlig at bruge som den eneste varmekilde i dag).

Faktisk har moderne luft til luft varmepumper en så god driftsøkonomi, at de kan konkurrere med traditionelle varmekilder som olie og gas. Det bliver endnu mere udpræget i fremtiden, fordi netop olie, gas og andre fossile brændstoffer ventes at stige voldsomt i takt med, at ressourcerne svinder ind.

Hvordan virker luft til luft varmepumpen?

En luft til luft varmepumpe består af to enheder:

1) En udendørs, der henter varme ud af udendørsluften
2) En indendørs, som opvarmer og cirkulerer luften indenfor 

Tilskuddet til opvarmningen hentes ud af luften udenfor, ved at udendørsluften trækkes gennem en såkaldt fordamper, som sidder i udendørsenheden. Derved opvarmes det kølemiddel, der anvendes i systemet, så det fordamper. Deraf navnet på enheden.

Kølemidlet har et kogepunkt, der er meget lavere end vands. Derfor er det også muligt at hente varme ud af udendørsluften om vinteren, hvor der jo netop er brug for varme indendørs.

Den fordampede kølevæske komprimeres efterfølgende, så temperaturen stiger. Derefter sendes kølevæsken indenfor, hvor den afgiver varmen til indeluften gennem en såkaldt kondensator, der sidder i indendørsenheden. Enheden blæser derefter den varme luft ud i boligens rum.

Er det ikke nok til at opvarme luften til den ønskede temperatur, bruges der strøm til at give luften den fulde temperaturstigning.

Når kølemidlet har afgivet sin varme til indeklimaet, bliver den til væske igen, og løber tilbage til udendørsenheden. Herefter starter processen forfra.

Hvilke typer varmepumper findes der?

Luft til luft varmepumpen fås i flere forskellige størrelser, så du både kan opvarme små rum, og hele boliger. 

Er boligen for stor til, at den kan varmes op med en enkelt indendørsenhed, kan du også få luft til luft varmepumper til flere rum. De fungerer ved, at der tilsluttes flere indendørsenheder til udendørsenheden.

Endelig kan du vælge at anskaffe en luft-til-vand varmepumpe. Her opvarmer varmepumpen vandet i et traditionelt centralvarmeanlæg, som så fordeler varmen rundt i boligen.

Hvilken luft til luft varmepumpe skal jeg vælge?

Den vigtigste parameter, du skal have øje for, når du vælger varmepumpe, er, hvor meget varme pumpen kan producere for hver kWh strøm, du stopper i den. 

Det kaldes for varmepumpens effektivitet, og angives med det såkaldte SCOP-tal. SCOP står for Seasonal Coefficient Of Performance. Det betyder at den effektivitet, som SCOP-tallet angiver, er beregnet som et gennemsnit af en række effektmålinger hen over fyringssæsonen. For luft til luft varmepumpen kan jo trække mere varme (og er derfor mere effektiv) ud af luften for- og efterår end midt om vinteren.

Et SCOP-tal på 4,5 angiver, at luft til luft varmepumpen udsender 4,5 kWh varme for hver kWh strøm, den bruger. Så jo højere SCOP-tallet er, jo mere varme får du for pengene. 

En god luft til luft varmepumpe i dag skal netop gerne have et SCOP-tal på 4,5 til 5 og gerne endnu højere. De mest effektive modeller har et SCOP-tal på over 6.

På nogle varmepumper opgives der en SCOP-værdi for 3 forskellige klimazoner. Her skal du bruge SCOP-tallet for klimazone A. Det gælder for en varmepumpe, der er opstillet i Strasbourg. Det er det nærmeste referencepunkt i forhold til Hvidovre i Danmark. 

Hvad giver en luft til luft varmepumpe af besparelse på varmebudgettet?

Anvender du elvarme i dag til at opvarme den bolig, du monterer en luft til luft varmepumpe i, kan du forvente at spare mellem 60 og 70 % på dine varmeudgifter.

Kører du med olie eller gas, skal du forvente en besparelse på omkring 40-50 % i forhold til dine nuværende varmeudgifter. Har du derimod et træpillefyr i dag, vil besparelsen være en smule lavere, end den er ved olie og gas.

Netop den opnåede besparelse er vigtig, hvis du vil søge energitilskud til udskiftning af varmepumpen. Det kommer vi tilbage til lidt længere nede på siden.

Hvad koster luft til luft varmepumper i Hvidovre?

Når du skal finde en luft til luft varmepumpe til en god pris inkl. montering, skal du altid vælge den varmepumpe, som giver dig det højeste SCOP-tal til prisen. Samt den varmepumpemontør, som har den laveste pris på montagen.

Jo større SCOP-tallet er, jo dyrere er varmepumpen oftest. Derfor er det en god ide at dividere prisen på varmepumpen med dens SCOP-tal. Det gør det nemt at sammenligne flere forskellige den luft til luft varmepumpe, og finde den med den største udnyttelsesgrad til den laveste pris. For jo lavere resultatet af divisionen er, jo billigere et valg er den pågældende model.

Luft til luft varmepumpens pris afhænger også af, hvor stort et areal den skal opvarme. Jo større et areal, jo større varmepumpe, og jo større pris. Skal du bruge en luft til luft varmepumpe med flere indendørsenheder, stiger prisen yderligere.

En god luft til luft varmepumpe til opvarmning af et sommerhus på mellem 50 og 100 m2, kan fås til en pris fra 4-5.000 kroner. En luft til luft varmepumpe til et helårshus på omkring 100 m2 koster fra 10-12.000 kroner og opefter. Dertil kommer montagen, som typisk kan klares på en enkelt arbejdsdag.

Hvor meget strøm bruger en luft til luft varmepumpe?

Med prisen på selve hardwaren og installationen på plads, er det på tide at se på, hvad det koster at have en luft til luft varmepumpe i drift.

En luft til luft varmepumpes forbrug af strøm afhænger som allerede nævnt af, hvor effektiv varmepumpen er, samt hvor stort et areal du skal opvarme. Jo højere SCOP-tal, jo lavere strømforbrug. Så afhængigt af SCOP-tallets størrelse, vil luft til luft varmepumpen have et strømforbrug på mellem 0,5 og 4,5 kWh pr. kvadratmeter, du skal varme op.

Hvor meget larmer en luft til luft varmepumpe?

En anden vigtig parameter ved en luft til luft varmepumpe er dens placering. For blæseren og kompressoren i udendørsenheden larmer en del. Så skal enheden stå tæt på skellet ind til naboen, kan det resultere i klager fra dem.

Derfor kan det blive nødvendigt at flytte udendørsenheden, hvis den støjer mere end 35 dB(A), når støjen måles i naboens soveværelse. Det er den støjgrænse, der gælder om natten, hvis du bor inden for bygrænsen i Hvidovre.

Bor du uden for Hvidovre byskiltet, må udendørsenheden maksimalt larme med 40 db(A), når målingen foretages om natten.

Om dagen må udendørsenheden gerne larme mere. Men det er tit nattelarmen, som giver de største problemer. 

Så sørg for, at den udendørsenhed der følger med til din luft til luft varmepumpe i Hvidovre, larmer så lidt som muligt. Du skal jo også gerne selv kunne holde ud at have pumpen kørende hele døgnet.

Kan jeg få tilskud til min nye luft til luft varmepumpe?

Skal din nye luft til luft varmepumpe erstatte f.eks. et gammelt oliefyr, elvarme eller en anden gammel varmekilde, kan du søge om energitilskud til opsætning af pumpen. Bemærk at reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker til råds eller søg flere informationer hos relevante myndigheder.

Det skal du søge dit – eller et hvilket som helst andet – energiselskab om. De udbetaler et kontant tilskud, der beregnes i forhold til hvor stor en energibesparelse målt i kWh, som du får ved at opsætte en luft til luft varmepumpe i forhold til den gamle varmekilde, du benytter i dag.
Der er dog nogle forskellige betingelser, du skal opfylde, for at kunne være berettiget til energitilskuddet:

– Opsætningen skal foretages af en certificeret varmepumpemontør i Hvidovre

– Du må først sætte arbejdet i gang, når du modtager tilsagn om energitilskuddet

– Du må ikke indkøbe varmepumpe eller andre materialer, før du har fået tilsagn

Derfor er det første, du skal gøre, før du går i gang med at købe luft til luft varmepumpe og bestille opsætning af den i Hvidovre, at søge om energitilskuddet.

Det kan dog være sin sag, selv at beregne energibesparelsen. Derfor tilbyder de varmepumpemontører, som vi samarbejder med, at klare beregningerne for dig. Det kræver blot, at de ved, hvilken varmepumpe du påtænker at anskaffe. Eller at du køber varmepumpen af dem.

Du kan også udnytte håndværkerfradraget til at få en kontant fradrag på skatteværdien af arbejdslønnen på op til 25.000 kroner pr. myndige medlem af husstanden, som er med til at betale for varmepumpen. Derfor vil den regning, du modtager på arbejdet altid have arbejdslønnen udspecificeret for sig. Så kan du nemt dokumentere udgiften overfor SKAT.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Luft til luft varmepumpe i Hvidovre – fordele og ulemper

Der er både fordele og ulemper ved en varmepumpeløsning. Få overblik over begge dele her:

Fordele ved en luft til luft varmepumpe

 • Det er både nemt og billigt at få installeret en luft til luft varmepumpe
 • Der kræves ingen yderligere installationer af f.eks. radiatorer og lignende
 • Giver et bedre indeklima, fordi luften i boligen cirkuleres og udskiftes 
 • Risikoen for mug og skimmel reduceres på grund af løbende udluftning
 • De fleste modeller kan benyttes som aircondition i sommerhalvåret
 • En varmepumpeløsning giver ikke nogen former for støv og sodproblemer 

Ulemper ved luft til luft varmepumpe

 • Kræver typisk, at alle døre holdes åbne, hvis du kun bruger en indendørsenhed
 • Værelser, der ligger langt fra varmepumpen, kan behøve yderligere opvarmning
 • En luft til luft varmepumpeløsning kan ikke opvarme brugsvand til vask og bad
 • Støj fra udendørsenheden kan give problemer med naboerne på grund af støjen
 • Udendørsenheden kan nemt blive en øjebæ, der skæmmer boligens facade
 • Kræver årligt lovpligtigt eftersyn, for at sikre den mest optimale drift af pumpen
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få 3 uforpligtende tilbud på luft til luft varmepumpe i Hvidovre

Vil du sikre dig den bedste pris på opsætning af en luft til luft varmepumpe, skaffer vi dig 3 uforpligtende tilbud på opsætning i Hvidovre af håndværkere, du kan stole på. Klik nu, få hjælp til at udspecificere tilbuddet, og modtag de første henvendelser allerede i morgen.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over varmepumpefirmaer i Hvidovre eller hele Hvidovre kommune

Ønsker du selv at finde en elektriker, en professionel montør eller et varmepumpefirma i Hvidovre eller hele Hvidovre kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 110 varmepumpefirmaer i Hvidovre. Find en elektriker eller VVS'er i Hvidovre og omegn herunder. I hele Hvidovre kommunefindes der flere varmepumpefirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig elektriker.
AG Installation ApS
Kanalholmen 16, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 23. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AGA Smart leving
Hvidovregade 43, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 21. maj 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
ALLAN VILLADSEN A/S
Valseholmen 11, 2650 Hvidovre
Ansatte: 38
Startdato: 31. maj 2000,
Virksomhedsform: Aktieselskab
AM Multi solutions
Hvidovrevej 105, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
AP KØLESERVICE ApS
Avedøreholmen 46, 2650 Hvidovre
Ansatte: 8
Startdato: 15. maj 1993,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AP VVS
Høvedstensvej 15, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bergmann El
Hvidovregade 29, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Blechslager
Hvidovrevej 128, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 27. oktober 2003,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
blikkenslageren Ronni rørtang
Grønholtvej 49, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 21. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
book Vvs Aps
Rosmosevej 61, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 05. december 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BYERNES VARME- OG SANITETS-SERVICE A/S
Arnold Nielsens Boulevard 64, 2650 Hvidovre
Ansatte: 20
Startdato: 13. oktober 1993,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Climico VVS ApS
Immerkær 52, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 14. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Comesvil, filial af Comesvil S.p.A., Italien
Industriholmen 43, 2650 Hvidovre
Ansatte: 28
Startdato: 23. september 2016,
Virksomhedsform: Filial af udenlandsk aktieselskab, kommanditakties
CSR-strøm
Hvidovrevej 83, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 04. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CT-VVS V/Tim Cuno Jensen
Avedøre Enghavevej 16, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DAN-SIK/JØRGEN ANDERSEN
Nordlundsvej 61, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 10. april 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dansk Ventilations Rens ApS
Avedøreholmen 84, 2650 Hvidovre
Ansatte: 7
Startdato: 03. august 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
dap. Vvs
Kærgårdsvej 3, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 20. oktober 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DAS EL INSTALATION ApS
Fortvænget 9, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 15. juli 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DG ELSERVICE A/S
Hammerholmen 39, 2650 Hvidovre
Ansatte: 7
Startdato: 01. december 2005,
Virksomhedsform: Aktieselskab
DITLEVSEN & SKOV INSTALLATIONER A/S
Bibliotekvej 49, 2650 Hvidovre
Ansatte: 17
Startdato: 01. juni 2007,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Ditlevsen ApS
Nestors Alle 25, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 04. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dk Installation
Fjeldstedvej 37, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DK KLOAK & EJENDOMSSERVICE
Perlevej 7, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Duo Teknik ApS
Planteheldvej 23, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
E-Tekniq ApS
Toftemosevej 40, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 22. februar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EDF Danmark A/S
Jernholmen 47, 2650 Hvidovre
Ansatte: 46
Startdato: 19. juli 2013,
Virksomhedsform: Aktieselskab
EGERBYG EL ApS
Hvidovrevej 137, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 18. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EGERBYG VVS ApS
Hvidovrevej 137, 2650 Hvidovre
Ansatte: 2
Startdato: 01. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EJENDOMSSELSKABET AF 1/1 2010 ApS
Immerkær 52, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1988,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ELforbindelsen A/S
Søvangsvej 1, 2650 Hvidovre
Ansatte: 12
Startdato: 30. juni 2009,
Virksomhedsform: Aktieselskab
ELLEKJÆR INSTALLATION ApS
Præstemosen 207, 2650 Hvidovre
Ansatte: 4
Startdato: 15. juli 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ELSEC A/S
Arnold Nielsens Boulevard 68, 2650 Hvidovre
Ansatte: 69
Startdato: 28. november 2003,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Engholm Blik & Rør v/Kim Mortensen
Engholm Alle 1, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Erection team.
Søliljevej 4, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 28. november 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Erik L Jacobsen VVS Service
Bårsevej 31, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
F.H. JØRGENSEN ApS
Gammel Køge Landevej 263, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 19. februar 1974,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FAIR VVS ApS
Gammel Køge Landevej 294, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 29. september 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Falk VVS ApS
Gurrevej 89, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 15. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fino VVS ApS
Snedkerhaven 11, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 13. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FOLKMANN VVS ApS
Multebærvænget 32, 2650 Hvidovre
Ansatte: 4
Startdato: 29. april 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Gear Klinikken
Avedøreholmen 82, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 10. marts 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gilsborg Connect
Stamholmen 145, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 07. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HCA Service & security
Pottemagerporten 39, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 19. juni 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Holst El Teknik ApS
Gammel Køge Landevej 275, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 07. november 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HOSTRUP EL ApS
Strandskadevej 6, 2650 Hvidovre
Ansatte: 5
Startdato: 14. januar 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hovedstadens el og data v/Martin Steen Larsen
Menelaos Boulevard 9, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hovmand Energi ApS
Kanalholmen 16, 2650 Hvidovre
Ansatte: 3
Startdato: 01. marts 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HVIDOVRE EL ApS
Gammel Køge Landevej 528, 2650 Hvidovre
Ansatte: 10
Startdato: 01. juli 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hvidovre Ventilation I/S
Vestre Kvartergade 3, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2010,
Virksomhedsform: Interessentskab
IH Electric
Engstrupgårdsvej 9, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Irpinia Impianti Elettrici SRL
Industriholmen 43, 2650 Hvidovre
Ansatte: 23
Startdato: 10. januar 2014,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
JFN vvs Teknik
Gurrevej 89, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JNJ Byg spar på energien
Præstemosen 205, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
K. HOLMGREEN & SØN ApS
Høvedstensvej 29, 2650 Hvidovre
Ansatte: 10
Startdato: 01. september 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kennedy VVS ApS
Strandvangsvej 44, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 12. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kennedy VVS v/ Warren D Kennedy
Strandvangsvej 44, 2650 Hvidovre
Ansatte: 2
Startdato: 01. juni 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KKN ApS
Bibliotekvej 53, 2650 Hvidovre
Ansatte: 7
Startdato: 01. oktober 1988,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Klarskov VVS ApS
Byvej 60, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KONTAKT ApS
Immerkær 52, 2650 Hvidovre
Ansatte: 9
Startdato: 01. maj 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Køse Solutions ApS
Hvidovrevej 137, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 05. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KS EL-INSTALLATION ApS
Hvidovregade 39, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 07. oktober 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KS EL&Byg
Kettegård Alle 55, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 29. september 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
L.M.-El ApS
Rebslagerporten 37, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LC VVS
Stavnsbjergvej 18, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LKJacobsenvvs
Gurrevej 9, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 07. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LT VVS A/S
Stamholmen 153, 2650 Hvidovre
Ansatte: 15
Startdato: 05. april 2013,
Virksomhedsform: Aktieselskab
M. Epe Energi og Aut. VVS
Toftemosevej 25, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 17. november 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
METEL V/CLAUS CHRISTENSEN
Tistrupvej 22, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 22. februar 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Myggens VVS Aps
Klovborgvej 8, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. december 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MYLLIIN VARMETEKNIK APS
Bredegårds Alle 28, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 03. december 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NH El-Teknik
Gammel Køge Landevej 256, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NJS Entreprise v/Niels Jørgen Skellgaard
Bymuren 87, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nord-Lys v/Jon Oskar Gislason
Bibliotekvej 49, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 10. februar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OR Køl & Klimateknik A/S
Valseholmen 6, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 12. oktober 2023,
Virksomhedsform: Aktieselskab
ØRBÆK KØLETEKNIK ApS
Tårnfalkevej 12, 2650 Hvidovre
Ansatte: 11
Startdato: 07. februar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
P C VVS SERVICE ApS
Fagerstedvej 52, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 1997,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
P. STRØM ApS
Arnold Nielsens Boulevard 73, 2650 Hvidovre
Ansatte: 28
Startdato: 30. december 1975,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PKJ CONSULTING ApS
Dansborg Alle 28, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Polar VVS ApS
Jernholmen 36, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 11. juli 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
REEL INSTALLATION ApS
Arnold Nielsens Boulevard 66, 2650 Hvidovre
Ansatte: 8
Startdato: 15. august 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RH-EL ApS
Hvidovregårds Alle 11, 2650 Hvidovre
Ansatte: 8
Startdato: 15. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RØRBECH VVS v/Klaus R Holmbom
Hvidovrevej 110, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 23. oktober 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
sc-el teknik ApS
I G Smiths Alle 47, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. september 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SCOTSMAN KØLETEKNIK A/S
Jernholmen 48, 2650 Hvidovre
Ansatte: 25
Startdato: 27. december 1991,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Sebb & co ApS
Hædersdalvej 18, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 20. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sensus Byg ApS
Filmbyen 22, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 10. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SHS El-service
Filmbyen 56, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 09. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SKOV ELECTRIC ApS
Søndre Kystagervej 19, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 15. juli 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Skydsgaard VVS
Strøbyholm 62, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Skydsgaard VVS ApS
Strøbyholm 62, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 10. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Soboh El v/Oussama Soboh
Egevolden 12, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SP-El A/S
Kastanienborgvej 31, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2006,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Staun VVS ApS
Nørbyholm 12, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 09. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Storkøbenhavns Dørtelefon Teknik / Hifive Teknik
Gammel Køge Landevej 511, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Storkøbenhavns Dørtelefon Teknik ApS
Gammel Køge Landevej 511, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 21. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
STP Antenneservice v/Jens Christian G Madsen
Strandbyparken 3, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
STRANGE EL-SERVICE V/MARK STRANGE
Avedøregårdsvej 65, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SVEND LAJER & SØN EL-ANLÆG A/S
Baunebakkevej 2, 2650 Hvidovre
Ansatte: 20
Startdato: 18. december 1985,
Virksomhedsform: Aktieselskab
THURMANNS MULTISERVICE ApS
Risholmen 15, 2650 Hvidovre
Ansatte: 2
Startdato: 10. december 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Toft & Heine VVS ApS
Hjørnagervej 6, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 09. august 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Toft Installation ApS
Hjørnagervej 6, 2650 Hvidovre
Ansatte: 13
Startdato: 01. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TP VVS
Engdalsvej 2, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 18. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vest VVS ApS
Kanalholmen 1, 2650 Hvidovre
Ansatte: 12
Startdato: 15. september 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vestegnens vand og varme
Hvidovrevej 293, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 28. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vestegnens VVS ApS
Hvidovrevej 293, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 24. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VVS & GASSERVICE ApS
Strandbovej 23, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 26. marts 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VVS CENTRUM HVIDOVRE ApS
Hvidovregårds Alle 11, 2650 Hvidovre
Ansatte: 5
Startdato: 14. maj 1982,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VVS EXPRESS
Agermosen 9, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
WIBERG TEKNIK V/CARSTEN HAVSTREYM
Kærmark 17, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Find varmepumpefirmaer i andre regioner af Danmark

Skal du finde et firma der kan hjælpe dig med en luft til luft varmepumpe uden for Hvidovre, så find en dygtig håndværker i andre regioner af Danmark. F.eks. i en by i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Copyright 2024 - Pilanto Aps