Montering af varmepumpe

Få nemt 3 tilbud på luft til luft varmepumper i Reerslev

En luft til luft varmepumpe er den energi- og miljøvenlige varmeløsning til både sommerhus og helårshus, ligesom luft til luft varmepumpen kan bruges til opvarmning af garage og udestue. Indhent hurtigt og nemt 3 tilbud på luft til luft varmepumper i Reerslev lige her!

Det bliver kun dyrere at opvarme din bolig i fremtiden

– så jo hurtigere du finder en billig, fremtidssikker varmeløsning, jo flere penge kan du spare.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Indhent tilbud på varmepumper

Den hurtige genvej til den billigste luft til luft varmepumpe i Reerslev

En luft til luft varmepumpe er en fremtidssikker, miljøvenlig varmekilde, som sikrer, at du også har et overkommeligt varmebudget i fremtiden. Vi hjælper dig med at få 3 gode tilbud på både luft til luft varmepumpe og opsætning i Reerslev fra håndværkere, du kan stole på.  

 1. Spar tid på at finde håndværkere. Vi benytter en fast kreds af varmepumpemontører i Reerslev, som kan sætte din nye varmepumpe op inden for kort tid.
 2. Kvalificeret rådgivning – helt gratis. Få hjælp til at specificere din opgave, så du får et tilbud, du kan bruge. Vi hjælper gennem hele tilbuds-processen.
 3. Du skal ikke vente på at få et tilbud. Vi samarbejder udelukkende med seriøse håndværkere, som dygtige til deres arbejde og hurtige til at sende dit tilbud.

3byggetilbud.dk - Forstå konceptet på 1 minut
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Den trygge måde at få en luft til luft varmepumpe i Reerslev

Fordi vores tilbudstjeneste udelukkende samarbejder med varmepumpemontører, vi kender i forvejen, er du sikker på, at kvaliteten af deres arbejde er i orden – og at de kommer til aftalt tid.

Undgå branchens brodne kar

Ligger dine spidskompetencer inden for andre fagområder, kan det være svært at vurdere, hvorvidt du har fundet en ordentlig håndværker, som ikke snyder dig. Eller om der er hold i det tilbud, du får fra håndværkeren.

Derfor bruger vi udelukkende en fast kreds af håndværkere, som har leveret luft til luft varmepumper med succes til andre af vores kunder i Reerslev og hele Høje-Taastrup kommune. Du kan selv tjekke deres profil, og læse anmeldelserne af dem.

Samtidig giver vi dig altid 3 tilbud på din opgave. Så er du sikker på, at du får en retvisende pris, der holder sig inden for prisniveauet på området, og flere gode varmepumpemontører at vælge imellem.

Så ved at bruge os, er du sikker på, at du både får en pris på din luft til luft varmepumpe og en håndværker, du kan stole på.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

20 år med formidling af håndværksopgaver

Vi har givet danskerne bedre priser på håndværksopgaver siden år 2000. Vi har: 

 • Formidlet over 400.000 håndværkeropgaver
 • En tilfredshedsgrad på 98% på formidlede opgaver
 • Et dygtigt, erfarent og kompetent rådgiverteam
 • Garanti på 35.000 kroner på alle formidlede opgaver

Det giver dig et nemt, hurtigt og trygt valg af en varmepumpemontør i Reerslev, som du kan stole på, uden at du skal betale en krone for at få vores hjælp til opgaven!

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Luft til luft varmepumpe indvendig

Spar mange penge med en luft til luft varmepumpe

Som udgangspunkt er en varmepumpe den mest økonomiske varmekilde, du kan få til din bolig i dag. Og den er miljøvenlig!

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Det skal du vide, før du køber luft til luft varmepumpe i Reerslev

Du behøver ikke være ekspert i luft til luft varmepumper, for at indhente 3 tilbud gennem vores tjeneste. Vi har nemlig fundet alle svarene på de mest almindelige spørgsmål, som folk har, når de skal købe ny luft til luft varmepumpe i Reerslev.

Hvad er en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe henter et tilskud til opvarmningen ud af varmen i udeluften. Derved får du en meget højere effekt ud af den strøm, varmepumpen bruger, end hvis du havde brugt traditionel elvarme (som i øvrigt er ulovlig at bruge som den eneste varmekilde i dag).

Faktisk har moderne luft til luft varmepumper en så god driftsøkonomi, at de kan konkurrere med traditionelle varmekilder som olie og gas. Det bliver endnu mere udpræget i fremtiden, fordi netop olie, gas og andre fossile brændstoffer ventes at stige voldsomt i takt med, at ressourcerne svinder ind.

Hvordan virker luft til luft varmepumpen?

En luft til luft varmepumpe består af to enheder:

1) En udendørs, der henter varme ud af udendørsluften
2) En indendørs, som opvarmer og cirkulerer luften indenfor 

Tilskuddet til opvarmningen hentes ud af luften udenfor, ved at udendørsluften trækkes gennem en såkaldt fordamper, som sidder i udendørsenheden. Derved opvarmes det kølemiddel, der anvendes i systemet, så det fordamper. Deraf navnet på enheden.

Kølemidlet har et kogepunkt, der er meget lavere end vands. Derfor er det også muligt at hente varme ud af udendørsluften om vinteren, hvor der jo netop er brug for varme indendørs.

Den fordampede kølevæske komprimeres efterfølgende, så temperaturen stiger. Derefter sendes kølevæsken indenfor, hvor den afgiver varmen til indeluften gennem en såkaldt kondensator, der sidder i indendørsenheden. Enheden blæser derefter den varme luft ud i boligens rum.

Er det ikke nok til at opvarme luften til den ønskede temperatur, bruges der strøm til at give luften den fulde temperaturstigning.

Når kølemidlet har afgivet sin varme til indeklimaet, bliver den til væske igen, og løber tilbage til udendørsenheden. Herefter starter processen forfra.

Hvilke typer varmepumper findes der?

Luft til luft varmepumpen fås i flere forskellige størrelser, så du både kan opvarme små rum, og hele boliger. 

Er boligen for stor til, at den kan varmes op med en enkelt indendørsenhed, kan du også få luft til luft varmepumper til flere rum. De fungerer ved, at der tilsluttes flere indendørsenheder til udendørsenheden.

Endelig kan du vælge at anskaffe en luft-til-vand varmepumpe. Her opvarmer varmepumpen vandet i et traditionelt centralvarmeanlæg, som så fordeler varmen rundt i boligen.

Hvilken luft til luft varmepumpe skal jeg vælge?

Den vigtigste parameter, du skal have øje for, når du vælger varmepumpe, er, hvor meget varme pumpen kan producere for hver kWh strøm, du stopper i den. 

Det kaldes for varmepumpens effektivitet, og angives med det såkaldte SCOP-tal. SCOP står for Seasonal Coefficient Of Performance. Det betyder at den effektivitet, som SCOP-tallet angiver, er beregnet som et gennemsnit af en række effektmålinger hen over fyringssæsonen. For luft til luft varmepumpen kan jo trække mere varme (og er derfor mere effektiv) ud af luften for- og efterår end midt om vinteren.

Et SCOP-tal på 4,5 angiver, at luft til luft varmepumpen udsender 4,5 kWh varme for hver kWh strøm, den bruger. Så jo højere SCOP-tallet er, jo mere varme får du for pengene. 

En god luft til luft varmepumpe i dag skal netop gerne have et SCOP-tal på 4,5 til 5 og gerne endnu højere. De mest effektive modeller har et SCOP-tal på over 6.

På nogle varmepumper opgives der en SCOP-værdi for 3 forskellige klimazoner. Her skal du bruge SCOP-tallet for klimazone A. Det gælder for en varmepumpe, der er opstillet i Strasbourg. Det er det nærmeste referencepunkt i forhold til Reerslev i Danmark. 

Hvad giver en luft til luft varmepumpe af besparelse på varmebudgettet?

Anvender du elvarme i dag til at opvarme den bolig, du monterer en luft til luft varmepumpe i, kan du forvente at spare mellem 60 og 70 % på dine varmeudgifter.

Kører du med olie eller gas, skal du forvente en besparelse på omkring 40-50 % i forhold til dine nuværende varmeudgifter. Har du derimod et træpillefyr i dag, vil besparelsen være en smule lavere, end den er ved olie og gas.

Netop den opnåede besparelse er vigtig, hvis du vil søge energitilskud til udskiftning af varmepumpen. Det kommer vi tilbage til lidt længere nede på siden.

Hvad koster luft til luft varmepumper i Reerslev?

Når du skal finde en luft til luft varmepumpe til en god pris inkl. montering, skal du altid vælge den varmepumpe, som giver dig det højeste SCOP-tal til prisen. Samt den varmepumpemontør, som har den laveste pris på montagen.

Jo større SCOP-tallet er, jo dyrere er varmepumpen oftest. Derfor er det en god ide at dividere prisen på varmepumpen med dens SCOP-tal. Det gør det nemt at sammenligne flere forskellige den luft til luft varmepumpe, og finde den med den største udnyttelsesgrad til den laveste pris. For jo lavere resultatet af divisionen er, jo billigere et valg er den pågældende model.

Luft til luft varmepumpens pris afhænger også af, hvor stort et areal den skal opvarme. Jo større et areal, jo større varmepumpe, og jo større pris. Skal du bruge en luft til luft varmepumpe med flere indendørsenheder, stiger prisen yderligere.

En god luft til luft varmepumpe til opvarmning af et sommerhus på mellem 50 og 100 m2, kan fås til en pris fra 4-5.000 kroner. En luft til luft varmepumpe til et helårshus på omkring 100 m2 koster fra 10-12.000 kroner og opefter. Dertil kommer montagen, som typisk kan klares på en enkelt arbejdsdag.

Hvor meget strøm bruger en luft til luft varmepumpe?

Med prisen på selve hardwaren og installationen på plads, er det på tide at se på, hvad det koster at have en luft til luft varmepumpe i drift.

En luft til luft varmepumpes forbrug af strøm afhænger som allerede nævnt af, hvor effektiv varmepumpen er, samt hvor stort et areal du skal opvarme. Jo højere SCOP-tal, jo lavere strømforbrug. Så afhængigt af SCOP-tallets størrelse, vil luft til luft varmepumpen have et strømforbrug på mellem 0,5 og 4,5 kWh pr. kvadratmeter, du skal varme op.

Hvor meget larmer en luft til luft varmepumpe?

En anden vigtig parameter ved en luft til luft varmepumpe er dens placering. For blæseren og kompressoren i udendørsenheden larmer en del. Så skal enheden stå tæt på skellet ind til naboen, kan det resultere i klager fra dem.

Derfor kan det blive nødvendigt at flytte udendørsenheden, hvis den støjer mere end 35 dB(A), når støjen måles i naboens soveværelse. Det er den støjgrænse, der gælder om natten, hvis du bor inden for bygrænsen i Reerslev.

Bor du uden for Reerslev byskiltet, må udendørsenheden maksimalt larme med 40 db(A), når målingen foretages om natten.

Om dagen må udendørsenheden gerne larme mere. Men det er tit nattelarmen, som giver de største problemer. 

Så sørg for, at den udendørsenhed der følger med til din luft til luft varmepumpe i Reerslev, larmer så lidt som muligt. Du skal jo også gerne selv kunne holde ud at have pumpen kørende hele døgnet.

Kan jeg få tilskud til min nye luft til luft varmepumpe?

Skal din nye luft til luft varmepumpe erstatte f.eks. et gammelt oliefyr, elvarme eller en anden gammel varmekilde, kan du søge om energitilskud til opsætning af pumpen. Bemærk at reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker til råds eller søg flere informationer hos relevante myndigheder.

Det skal du søge dit – eller et hvilket som helst andet – energiselskab om. De udbetaler et kontant tilskud, der beregnes i forhold til hvor stor en energibesparelse målt i kWh, som du får ved at opsætte en luft til luft varmepumpe i forhold til den gamle varmekilde, du benytter i dag.
Der er dog nogle forskellige betingelser, du skal opfylde, for at kunne være berettiget til energitilskuddet:

– Opsætningen skal foretages af en certificeret varmepumpemontør i Reerslev

– Du må først sætte arbejdet i gang, når du modtager tilsagn om energitilskuddet

– Du må ikke indkøbe varmepumpe eller andre materialer, før du har fået tilsagn

Derfor er det første, du skal gøre, før du går i gang med at købe luft til luft varmepumpe og bestille opsætning af den i Reerslev, at søge om energitilskuddet.

Det kan dog være sin sag, selv at beregne energibesparelsen. Derfor tilbyder de varmepumpemontører, som vi samarbejder med, at klare beregningerne for dig. Det kræver blot, at de ved, hvilken varmepumpe du påtænker at anskaffe. Eller at du køber varmepumpen af dem.

Du kan også udnytte håndværkerfradraget til at få en kontant fradrag på skatteværdien af arbejdslønnen på op til 25.000 kroner pr. myndige medlem af husstanden, som er med til at betale for varmepumpen. Derfor vil den regning, du modtager på arbejdet altid have arbejdslønnen udspecificeret for sig. Så kan du nemt dokumentere udgiften overfor SKAT.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Luft til luft varmepumpe i Reerslev – fordele og ulemper

Der er både fordele og ulemper ved en varmepumpeløsning. Få overblik over begge dele her:

Fordele ved en luft til luft varmepumpe

 • Det er både nemt og billigt at få installeret en luft til luft varmepumpe
 • Der kræves ingen yderligere installationer af f.eks. radiatorer og lignende
 • Giver et bedre indeklima, fordi luften i boligen cirkuleres og udskiftes 
 • Risikoen for mug og skimmel reduceres på grund af løbende udluftning
 • De fleste modeller kan benyttes som aircondition i sommerhalvåret
 • En varmepumpeløsning giver ikke nogen former for støv og sodproblemer 

Ulemper ved luft til luft varmepumpe

 • Kræver typisk, at alle døre holdes åbne, hvis du kun bruger en indendørsenhed
 • Værelser, der ligger langt fra varmepumpen, kan behøve yderligere opvarmning
 • En luft til luft varmepumpeløsning kan ikke opvarme brugsvand til vask og bad
 • Støj fra udendørsenheden kan give problemer med naboerne på grund af støjen
 • Udendørsenheden kan nemt blive en øjebæ, der skæmmer boligens facade
 • Kræver årligt lovpligtigt eftersyn, for at sikre den mest optimale drift af pumpen
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få 3 uforpligtende tilbud på luft til luft varmepumpe i Reerslev

Vil du sikre dig den bedste pris på opsætning af en luft til luft varmepumpe, skaffer vi dig 3 uforpligtende tilbud på opsætning i Reerslev af håndværkere, du kan stole på. Klik nu, få hjælp til at udspecificere tilbuddet, og modtag de første henvendelser allerede i morgen.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over varmepumpefirmaer i Reerslev eller hele Høje-Taastrup kommune

Ønsker du selv at finde en elektriker, en professionel montør eller et varmepumpefirma i Reerslev eller hele Høje-Taastrup kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 94 varmepumpefirmaer i Reerslev. Find en elektriker eller VVS'er i Reerslev og omegn herunder. I hele Høje-Taastrup kommunefindes der flere varmepumpefirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig elektriker.
50 hertz ApS
Røjlehaven 77, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 28. august 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
A-Group
Søbakkevej 4, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AB EL ApS
Ibsensvej 15, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 26. april 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ABAK VVS ApS
Vandmestervej 12, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 03. oktober 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AE El & Multiservice
Vibevej 7, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 11. april 2023,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
Al-tek
Højgårdstoften 284, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 03. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ANPARTSSELSKABET DOSE'S VVS
Georg Hansens Ager 6, 2640 Hedehusene
Ansatte: 1
Startdato: 11. marts 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Atlas-Solutions ApS
Olivenlunden 69, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 12. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BLIKKENSLAGERFIRMAET KH TAG & FACADE A/S
Rugvænget 23, 2630 Taastrup
Ansatte: 4
Startdato: 03. november 2004,
Virksomhedsform: Aktieselskab
BOXTEC ApS
Tingstedvej 47, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BRIS ApS
Præsteholmen 7, 2630 Taastrup
Ansatte: 1
Startdato: 02. maj 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BSH & Byggeservice v/Bo Seidler Henriksen
Ågesholmsvej 9, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ByggeBassen VVS & Byggeservice
Ågesholmsvej 9, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 31. maj 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Carlo Tagteknik & Blikkenslager
Budstikken 150, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 04. oktober 2010,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
CASI TECHNOLOGY A/S
Rugvænget 30, 2630 Taastrup
Ansatte: 8
Startdato: 13. oktober 2010,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Cph Teknik
Sengeløsevej 2, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 01. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CWH-EL ApS
Refmosevej 6, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 30. december 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DAN RASMUSSEN VVS ApS
Thorsbrovej 20, 2640 Hedehusene
Ansatte: 8
Startdato: 23. maj 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dania Aut. VVS ApS
Saven B 2, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 01. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Daniel Bergø vvs
Hedekæret 16, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 20. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dansk Blik- og Rørteknik ApS
Tværvej 17, 2640 Hedehusene
Ansatte: 3
Startdato: 22. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dansk Service Teknik ApS
Bredekær 9, 2640 Hedehusene
Ansatte: 1
Startdato: 13. oktober 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EFC ApS
Urtehaven 23, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1991,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ekelund El ApS
Baunevej 66, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 16. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Electronia v/Jacob Reckeweg Sørensen
Taastrup Have 17, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ELEKTRIKEREN V/MORTEN ANDERSEN
Thorsbrovej 25, 2640 Hedehusene
Ansatte: 4
Startdato: 15. marts 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
firebees
Saksen D 1, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 21. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fløng El & Service ApS
Tostholmvej 5, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GAS- OG VANDMESTER LEIF JENSEN
Kirkestien 58, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1969,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gnisten El Teknik ApS
Taastrup Hovedgade 91, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 17. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hakom Facility ApS
Tingstedvej 47, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hakom Solutions ApS
Tingstedvej 47, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 10. juli 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hans Holm El-Installation
Solhøjvej 95, 2640 Hedehusene
Ansatte: 12
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hjørnegaard
Tostholmvej 5, 2640 Hedehusene
Ansatte: 1
Startdato: 06. november 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HJORT TEKNIK V/DAN GOLDMANN
Hedevej 24, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 11. maj 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HN VVS-Teknik ApS
Bregneholmen 5, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 05. november 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hougaard El & Teknik ApS
Bogfinkevej 1, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 20. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Høyer Hamdemlille 1
Fagerbo 31, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 18. december 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HT Håndværk
Stationsvej 21, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 09. oktober 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
IM SERVICE ApS
Baldersbuen 15, 2640 Hedehusene
Ansatte: 14
Startdato: 01. juli 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Innovativ EL teknik ApS
Roskildevej 378, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 30. august 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Inselo Danmark ApS
Kingosvej 3, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 03. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
INTEK v/Torben Gram
Jernbane Alle 3, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JC Møller ApS
Rødhøjgårdsvej 6, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 19. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JOHN JENSEN A/S, VVS INSTALLATIONER
Rundageren 17, 2640 Hedehusene
Ansatte: 171
Startdato: 16. juni 1972,
Virksomhedsform: Aktieselskab
JS EL-TEKNIK ApS
Højgårdstoften 152, 2630 Taastrup
Ansatte: 3
Startdato: 25. marts 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JTG ApS
Roskildevej 408, 2640 Hedehusene
Ansatte: 2
Startdato: 01. november 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
K.K. Varmeservice v/Kristian Knudsen
Lyngevej 31, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KAMA-VVS ApS
Kuldyssen 15, 2630 Taastrup
Ansatte: 1
Startdato: 23. august 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kieseler Installation
Kirkestien 14, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KL Blik & Service v/Karsten Langeskov Nielsen
Lille Solhøjvej 42, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 15. maj 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Klaus Møller VVS
Snubbekorsvej 28, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KP EL & TEKNIK ApS
Ludvig Hegners Alle 36, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 08. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KPEL
Ludvig Hegners Alle 36, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 03. juni 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KSV-INDREGULERING ApS
Ildvænget 7, 2640 Hedehusene
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KTK-Service ApS
Taastrup Hovedgade 191, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 12. juli 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lindegaard Tag & VVS ApS
Taastrup Hovedgade 28, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 09. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lindes vvs-service ApS
Snedkervej 12, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 26. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MDH EL & TEKNIK ApS
Bartholinstræde 22, 2630 Taastrup
Ansatte: 2
Startdato: 01. oktober 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
miQanix DK
Lyngevej 12, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 30. januar 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
N. NØHR EL-SERVICE V/KIM RASMUSSEN
Baldersbuen 55, 2640 Hedehusene
Ansatte: 10
Startdato: 30. december 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nim El ApS
Guldalderen 13, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 16. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nim VVS ApS
Guldalderen 13, 2640 Hedehusene
Ansatte: 8
Startdato: 17. januar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nima-el ApS
Tjørnehaven 58, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 21. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NLA-El
Stendiget 39, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 11. september 2018,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Noema Installation
Vildkildevej 11, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 01. september 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Nordisk rørteknik
Hørskætten 6, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 14. juli 2014,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
NXTT ApS
Rugvænget 10, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 20. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
OK Energiteknik A/S
Dybendalsvænget 3, 2630 Taastrup
Ansatte: 77
Startdato: 01. april 1989,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Olafi Solar ApS
Spotorno Alle 4, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 15. november 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
OPTIVA ApS
Baldersbuen 15, 2640 Hedehusene
Ansatte: 3
Startdato: 25. april 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Opus VVS ApS
Mølleager 22, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 20. juli 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
P. B. Nordic El-service ApS
Møllevænget 6, 2640 Hedehusene
Ansatte: 1
Startdato: 03. oktober 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Peter Metzger
Sletteager 104, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RS Enterprise ApS
Spaden A 3, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 04. juli 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
S&H Klimateknik A/S
Roskildevej 338, 2630 Taastrup
Ansatte: 12
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Aktieselskab
SA El-Service ApS
Fredensvej 48, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SA-TEK v/Steen Esben Andersen
Sankt Mikkels Alle 72, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SH Installation A/S
Guldalderen 7, 2640 Hedehusene
Ansatte: 35
Startdato: 21. november 2005,
Virksomhedsform: Aktieselskab
SOL El-Service ApS
Industribakken 10, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 26. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Steinbach EL ApS
Stendiget 79, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 16. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
STIG HANSEN VVS ApS
Kirkestien 51, 2630 Taastrup
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
STRUBE VVS A/S
Akacievej 2, 2640 Hedehusene
Ansatte: 17
Startdato: 01. maj 2001,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Suhr & Pilegaard El-Teknik ApS
Hedetoften 51, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 19. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sunday Solar
Grundtvigsvej 15, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 16. juli 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TJ Montage
Klevehøjvej 6, 2630 Taastrup
Ansatte: 1
Startdato: 15. januar 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Volt Vision
Baldersbrøndegade 8, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 09. februar 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
VVS INSTALATØR HANS HENRIK BERGØ
Rønnevej 2, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VVS OG KLOAK ApS
Højvangsvej 13, 2640 Hedehusene
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vvs-vestegnen
Saven A 1, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 01. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Wedel Varme & Energi
Vesterkøb 22, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 24. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
WICOTEC KIRKEBJERG A/S
Roskildevej 338, 2630 Taastrup
Ansatte: 868
Startdato: 30. maj 1984,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Ys EL-SERVICE v/Yusuf Bulduk
Brunellevej 6, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 17. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ZK Varme & Service
Havtornvej 23, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 03. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Find varmepumpefirmaer i andre regioner af Danmark

Skal du finde et firma der kan hjælpe dig med en luft til luft varmepumpe uden for Reerslev, så find en dygtig håndværker i andre regioner af Danmark. F.eks. i en by i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Copyright 2024 - Pilanto Aps